![]() |
Ismét eltűnt a legnagyobb. Mint a kámfor :D
Tudni kéne veszíteni is. |
Quote:
Tisztességesen nyerni kéne igazán tudni, veszíteni tök mindegy, hogy veszítesz. Főleg míg ezt úgy teszed, hogy nem juttatsz ezzel mást jogtalan előnyhöz. Persze, ettől még ott van, ha elkezdesz egy játékot fejezd be :) |
Quote:
|
Quote:
Nekem pl az Arénába nem megy a veszítés :) Genya láda vagyok, és mindig felkapaszkodom, újra- és újra :D |
Quote:
|
Quote:
Arénából emiatt is mentem ki, tudtam, hogy semmi időm nem lesz, most is csak kicsit pihenünk... Más kérdés, hogy ami történt csak megadta a végső lökést... No, szal ezzel csak azt akarom mondani, hogy amit elveszítettem Arénában, 1000*-esen visszanyerem az életben :) Szép napot! |
Még mindig nem tudom mi volt tisztességtelen a 2 hónap alatt. Én senkivel nem beszéltem össze a szövetségen kívül. Ezek csak a többiek kitalációi, akik mással nem tudták magyarázni azt, hogy most alulmaradtak. Nincs ebbe semmi, ez csak az Aréna, 2 havonta újraindul. Mindenki tiszta lappal. Akkor miért kell ennyire görcsölni és kötni az ebet a karóhoz? Én nem csaltam és ezt utoljára mondom el. Nem fogom tovább bizonygatni senkinek. Örülök a győzelemnek, főleg úgy, hogy Pool sem tudott a végére mit kezdeni. Bármennyire is marom itt állandóan, akkor is ő az egyik legjobb játékosm de ugye mindig a legjobbakat akarja legyőzni mindenki. Egyszóval nem kell túlzásokba esni és nagy szavakkal dobálózni. Ez az Aréna véget ér hamarosan és kezdődik egy másik, egy új...
|
Quote:
Emelt fővel! Nem így, sárdobálások közepete. Karvalynak igaza van, ez egy 2 havonta újra induló JÁTÉK. De, hogy a kérdésedre is válaszoljak mivel van sorrend ergo győztes így vesztes is. Persze csak itt az Arénában:D |
Quote:
Én csak az eseményeket írtam le, mik történtek és hogyan. Valamiért ezt karvaly is úgy értékelte, hogy csalás volt, pedig én sose neveztem annak, és nem is írtam, hogy csalt volna. Ő nevezte magát ennek. Ergo valami igazság mégis van benne. Érdekes az is, hogy az egyik társa is visszásnak nevezte, ezt a helyzetet ami kialakult. Első voltam 1 hónapig, tudtam, hogy nem lehetek első, ha egy szövi össze áll ellenem. Volt sok esélyük, hogy leüssenek, de ezekkel nem tudtak élni De azért, egy kicsit fura nekem, hogy puszta véletlenül, egy komplett szövi egyik tagja se tart lényegében varázslót. 5000 pont különbségből simán gömböztem őket, mindezt úgy hogy ki tudtam védeni a szövi seregüket. És mellettük meg volt egy MF, akinek nem kellett tartania a szövi támadásától, így tudott tartani annyi varit, hogy rengetni tudjon. Ha ez nem történik meg, nem biztos, hogy be tudnak ütni akkor engem. De nem adtam fel a dolgot, és vissza kapaszkodtam, és tudtma védeni is pár támadást, 1 hetes mészárlás, és földelés után. Nem csalás volt ez, de úgy könnyü játszani, hogy haverokkal jövök, és valaki ezt képzi, valaki meg azt, és közösen támadjuk a másik 6-7 játékot, akik egymással is küzdenek. |
Azért ez így nem teljesen igaz :))
Pl. nekem a szövimen kívül egy ismerősöm volt ott csak, de az is veletek volt szöviben, ráadásul többször be is ütött. Amúgy meg az mf varist nem láttam, hogy ti is beütöttétek volna, legalább egyszer. Akkor most én mit mondjak?? Egy dologban teljes mértékben egyetértek veled, ilyen kis létszámú csoportban nem szabadna mnt-t kötni senkivel, részemről többször nem is fogom tenni. Neked külön gratulálok, tényleg nagyon szép volt, ahogyan helyretetted az oridat. |
Sziasztok!
Ez az első részvételem itt arénában :D már korábban is sejtettem, hogy családias lesz a hangulat, bár akkor nem a családon belüli erőszakra gondoltam :D Veszekedésekkel, vitatkozásokkal nincs semmi baj, amíg tiszteletben tartjuk a másikat. Én jól éreztem/érzem magam, bár szerencsém is volt, sok mindent tanultam, amit nem csak szövimnek, hanem ellenfeleimnek is köszönök! Üdv.: Seq/Ane |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
jah, bocs, karvaly... |
Quote:
Kifejezettem mondtam, hogy ez nem az volt. Én elmondtam a lényeget, nem lennék büszke arra ha így nyernék! Te az vagy, kár ezt ragozgatni. Kinek a pap, kinek a papné :D Na azt most össze kaparom magam, és alkotok ide egy pontlistát :) Ami nagyjából a végeredmény is lesz szerintem :) Quote:
És nem mutatóba mentünk rá :) |
Hely # Országnév Érték Hírnév
1 411732 Freedomland999 26.024 - 18.004 2 349446 Ferrokov 23.329 - 92.763 3 610870 Bob bá visszatért 21.977 - 55.074 4 614007 Sequator 21.665 - 18.158 5 390185 Terra valezis 21.049 - 31.924 6 485360 Quibelez de Saporan 20.113 - 35.157 7 16 Füleslandia 15.826 - 63.000 |
Azt hiszem, ez volt az első, de egyben utolsó részvételem az arénában. Sajnos úgy látom, mindenkiből a legrosszabbat hozza ki, még azokból is, akik most nem játszottak, csak hozzászóltak. Kösz a játékot minden résztvevőnek, sok sikert kívánok, sziasztok!
|
az az érdekes a dologba, hogy én ott voltam az arénába és fingom nincs hogy miről vitáztok :)
|
Quote:
|
Először arra gondoltam, hogy kicsi vagyok én ahhoz, hogy beleszóljak, de hátha számít a véleményem. Bob, nem kellene ennyire mellre szívnod a dolgot. Légy büszke arra, hogy kevés lett volna egy szövi, hogy leszedjenek. Az meg nem csalás, hogy Ferrokov téged ártózott, mi mást tehetett volna. Közösen föléd kerekedtek, ezzel Ferro nyerte a legtöbbet :) Ügyesen csinálta. Lehet, hogy nem volt szép dolog, de egy háborúban azért sok minden belefér. Egyszer a súgóban olvastam a diplomácia fontosságáról, arról viszont nem hogy aránában tilos az mnt. Ha veszedelem nem esik ki, vagy azország többet van gépnél talán csúfosan kikapunk. De gondolom senki sem szereti a "mi lett volna ha" elgondolásokat. Se vége, se hossza az ilyen eszmefuttatásoknak. Pár nap és kezdünk egy újat, tiszta lappal.
Olvastam a régebbi arénás eseményeket, azokhoz képest egy izgalmas lendületes, eseménydús két hónapunk volt, amihez bizony hozzá tartozott a vita tárgya :) |
Quote:
Kezdettől fogva tudtam, hogy előbb vagy utóbb vége lesz a dicső menetelésemnek :) És még egyszer mondom Neked is! Én sose állítottam, hogy csalás lett volna! És még egyszer mondom, hogy én az elején mondtam is hogy ez nem csalás!!! Karvaly előbb nevezte ezt csalásnak, mint bárki más:D |
Quote:
- Rendben gyerekek, fogjatok kezet egymással és nyomás tovább játszani :D |
Quote:
:D |
Óvónéni!!!!!!!
Bob elvette az aútóóómat!:D |
Quote:
|
Quote:
|
És Poolnak itt is üzenem, hogyha minden igaz, és a tudomásom is helyes, akkor 2010.05.01 2:01-2 perc körül kezdődik a következő forduló.
Első körváltás meg, 2010.05.01 2:55:01 kor lesz! Ha hülyeséget írtam akkor meg javítsatok ki! :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pont ugyan abban a pillanatban mikor itt :) |
Na mi újság az arénában?
Hányan indultatok? |
Kevesen!
Kifejezetten családias hangulat lesz :) Egyenlőre én nem vagyok benne a Top 30%ban, de igyekszem :) |
Hely # Országnév Érték
1 610870 Bob bá visszatért 9.642 2 160521 Pool 9.642 3 349446 Ferrokov 9.556 4 390185 Terra valezis 8.820 5 16 Füleslandia 8.821 6 570264 Kornélia 8.765 Gondoltam mutatok egy pontlistát, ahol épp véletlenül első vagyok :) De ez tényleg csak véletlen. Még nyugodtan jöhetnének páran, 3 nap védelem miatt nincs olyan nagy lemaradás! |
Quote:
Ő miért maradt le? |
Én most nem indulok, sajnos ( vagy inkább szerencsére ) nyaralni megyünk majd 2 hétre nemsokára, ezért nem lesz annyi időm, mint mikor itthon seggelek :D Úgyhogy most kimaradok a jóból, legalább nyugalom lesz :) Mindenkinek jó játékot.
|
Egy végeredményt is tudok mutatni az előző Arénáról:
1 411732 Freedomland999 2 349446 Ferrokov 3 614007 Sequator 4 610870 Bob bá visszatért 5 390185 Terra valezis 6 485360 Quibelez de Saporan 7 16 Füleslandia Sokan vitatják a mikéntjét, de én tiszta lelkiismerettel tudok örülni a győzelemnek :) |
Quote:
Az előző Aréna eredményei Helyezés Ország Érték 1 Freedomland999 (#411732) 27884 2 Bob bá visszatért (#610870) 25256 3 Ferrokov (#349446) 23321 4 Sequator (#614007) 22039 5 Terra valezis (#390185) 20850 6 Quibelez de Saporan (#485360) 20115 7 Füleslandia (#16) 15846 |
Quote:
|
Egyébként ez csak a fokozás utáni, noha ez számít természetesen végeredménynek, de azért az enyém a reális... Azaz a játék során, a 2 hónap alatt elért sorrend.
|
All times are GMT +1. The time now is 06:54. |