![]() |
Quote:
Quote:
|
bocsánat félrenéztem :( ez télleg nem az én napom :(
|
Quote:
A tekis bakit még megértem,de egy olyan orin amin van vip nem tudom miért nem lehet rendesen beállítani. vérszomj szerintem alap lenne. |
Quote:
De annyi helyzeti elonyom van, hogy regen, amikor nem volt ht, mindig rogton sereginditas utan dobtam is fel, igy annyira belemrogzult, hogy sosem felejtem el. Viszont klan/szovitarsat nekem is kellett mar figyelmeztetni parszor, igy ha az ember el is felejti, de van egy odafigyelo szovi, nincs gond. :) |
Quote:
Azért ilyen miatt pattanni..:rolleyes::) A te ht.-d béna:eek::D |
Quote:
Amióta a ht elbaxta a készülim mert nem ment fel neki,picit ideges voltam, főleg miután nekem zsinorban 3x elsőre is sikerült:):) |
Elloptak 0 ipari, 0 gazdasági, 1 mezőgazdasági, 1 lakáshelyzeti, 7 bányászati, 0 hadügyi, 6 mágia és 200 tolvajlási tudománytekercset!
Elloptak 0 ipari, 0 gazdasági, 1 mezőgazdasági, 1 lakáshelyzeti, 6 bányászati, 0 hadügyi, 6 mágia és 182 tolvajlási tudománytekercset! Elloptak 0 ipari, 0 gazdasági, 1 mezőgazdasági, 1 lakáshelyzeti, 5 bányászati, 0 hadügyi, 5 mágia és 166 tolvajlási tudománytekercset! A tekiíró gnómomtól, amibe már van pár 100k teki. |
Mi ebben a baki,Pepus? :)
|
Quote:
|
A baki az,hogy nincs baki:D
Van ilyen:rolleyes::D |
Quote:
beszarás !!! gondolom fergetegeset röhögtél ezen, én biztos azt tettem volna :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
"boldogok a tudatlanok, mert övék a mennyek országa" ;) |
Mostanában nem nagyon volt időm játszani úgyhogy szabizott a főorim. Még az azonosítás előtt tettem szabira. Aztán egy pár hete gondoltam belépek megnézem mi a helyzet, de amikor kérte a kódot meggondoltam magamat. A franc se gondolta volna, hogy ez belépésnek számít és végettért a szabim:mad::(
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
értem...azt hittem az a baki, hogy utána szabira kellett rakni (és ezért nem értettem) :):)) |
Quote:
|
40M teki 3500 helyett 350-ért .. állítólag nem voltam álmos ...
|
Quote:
|
Quote:
:cool: |
hmmm...melóhelyen gondolom megkukkantjuk a külsőfórumot, mivel ott nem jegyeztetek meg semmit a firefoxal ezért manuálisan kell beírni mindig az usert meg a passt. beírom, nem lép be, mégegyszer, hátha elírtam, most se. nézem hüpike - pass, semmi, mi a csuda...jaaaaa, hogy már nem ez a nevem, áháá!
máskor ati kérlek írd fel nekem a külsőre nagy betűvel, gyengébbek kedvéért (én) :) |
Quote:
|
Quote:
|
Tegnap kapott a tanyamentes orim pár kör szárazat.Irtam a gyereknek , hogy aztán most nagyon kitolt velem.A válasz erre megint pár kör száraz volt:D Sajnáltam a készümet a növekedésre, aztán most biztosan örül magának.
|
Quote:
|
Hát na, vannak önpusztitó emberek:D
Anno egy hullától kaptam levelet,hogy most megtámadlak és beteg lesz az orid:D Tegnap csináltam egy hullánál egy éplistát, mert meglehetősen jól jött tőle a kő, fegyver hasonló finomságok. Van neki 134 bánya, meg 5 piac :D Kár, hogy tanyát nem tart.Ja és persze 554 hekin ilyen jó gazdálkodó:D |
Quote:
|
En ezeknel sokkal jobban meglepodom, amikor B topban kis 4essel olyanokat csinalnak az emberek, es olyan orifelepiteseket latok, hogy csak nezek, hogy ezek melyik cellovoldeben lottek a kis 4esuket, mert hogy maguktol nem tudnak megszerezni, az tuti... :)
|
Quote:
|
Sok-sok MNT-vel minden megoldható:D Csak a játékélmény nem:)
|
Quote:
|
2008-12-02 12:46:40 Földeden 5 körig viharok pusztítanak! A varázslat fentről érkezett, 16 - 18 kör távolságból.
Gondolom ezt ki kell érdemelni az anarchban:D |
valamikor nemrég történt nem tudom baki e vagy sem
álmosan gép elé ülve gondoltam ugyis gyenge a morál hamarosan beteszek egy 20 millkát a segélybe, hadd menjen a zöld nyilacska. Álmosan bepötyögöm a számokat nézegettem hogy jéé milyen hosszu szám lesz aztán zsupsz hadd menjen a morál felfele Utána még rápillantok az orira és nézem jééé leloptak?? vagy beütöttek?? hova lett 2 milliárd picit elnéztem a 0-kat:DD legalább az emberek örömtáncot jártak , ettek ittak amennyi beléjük fért:D |
Quote:
|
Quote:
|
Egy szinte halott piacú csoportban
GOVERNOR: 7592 units I could have placed on the market, but you have instructed me not to do anything below 50000 units, so no action is taken.
Kínos :o |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:50. |