![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de lehet csak ilyen vidéki parasztgyerekek használják mint én :D |
Quote:
off-on |
2007-10-17 03:02:06 Depressziós harcikacsák szövetsége (#101) has attacked T-HUNT (#62) and conquered 2215 acres of land.
Gratula a kacsáknak! |
Quote:
T-HUNT nem tanult a hibájából, Entéék meg nagyon szemfülesek. kicsit fáj hogy a Légiónak nem jut ilyen "potyaütés"... :) ezzel Remy is kitúrásra került a legnagyobb ori pozíciójából :) |
grat a depis kacsáknak. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ps: mondod ezt ugy, hogy allitolag ugyanilyen, vagy sokkal jobb helyzetben vagy Roman 1/A-ba, az vhogy nem zavar? |
Quote:
Tanulság: sose lépj be rossz országba! :) |
Azt hiszem, nekünk ezzel le is áldozott, elbuktuk a harcot.
Ikarosz-effektus. További jó játékot nélkülem, a többiek döntését még nem tudom... |
Quote:
Azt tedd már hozzá hogy te csak úgy tudtál engem megtámadni, hogy 1M katit odafokoztál, és utánna még 1x megtetted volna, hogy vigyél is valamit. Nekem ott esélyem nem lett volna visszamenni. Román A-ban, honnan tudod mi a helyzet? Mesélte Hege? És mit mesélt? Tudod mi történt? Kiléptünk 2en egy új klánba, és bevertünk egy olyan klánt ahol 4-ből 3 szabin volt. Kockáztatva (érts jól) 2 sereget el sem bontva. Ha visszajönnek szabiról 5 sereggel simán bevertek volna. Miután beütöttünk 2 körre kerültünk (+8000 pont) a másik klántól, ha ránk jönnek és bontanak, simán bevertek volna minket alulról, hisz kint volt a seregünk, ehelyett mi mentünk rájuk elengedve seregeket és szétbontva az orit. Magam sem hittem hogy beütünk, hisz ők ki se jöttek és mi kis sereggel mentünk. (Bár nem is így terveztem, hanem úgy hogy kijönnek és esélyes hogy úgy beütünk mi is.) Erre mégis beütöttünk... Az igaz, hogy nem szűkölködünk, de az tuti, ha az ellen figyel és normálisan felépített klánja van méltó ellenfelek lettek volna. Nem millió kati odafokozásával mentünk hogy esélye se legyen az ellennek alánkbontani. Na mindegy, magas ez neked mint tyúknak az abc. :p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nincs energiám még 1 ilyenhez... |
Quote:
|
Quote:
|
Hello mindenkinek!
Azért nem volt ijen egyszerű a dolog.. de a 99.9999% mázlihoz még jött pluszba mázli. Arról nem is beszélve, hogy elég furcsa körűlmények voltak. Pl nem 2 köre mentünk hanem ..sokra... Eddig bármint elterveztünk a klánban, mindig valamijen külső körűlmény miatt meghiusult. Mindig a sopntán dolgok "jöttek be". Elöbb utobb (remélem jóóó utobb) nekünk is leáldozik majd. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Aha szóval ti vagytok a hódító védőangyalai? Mindig meglelpődöm mikor valakinek nagyobb az arca mint az enyém, de Te és Cybi ezen a téren olyan szinten übereltek, hogy már már zavarban vagyok :) |
Quote:
De ettől függetlenül megnyugodhatsz Remynek és neked akkora előnyötök van arc téren, hogy ha 1000 évig élünk Cybyvel akkor se előzünk meg titeket. :p |
Quote:
|
Quote:
Na na én arcnövelő táborb ajárok hétvégente!nem kell ahhoz 1000év :D Másik Gyula és a többieknek,németbe leeht jönni inditani orit és ott megmutatni,h kemény gyereke vagytok és levertek,minket ,akkor azt mondom,h igazad van,de eddig,nektek sincs meg nekünk sincs igazunk,ha kiálltok és megmutatjátok,akkor meghajlok elöttetek,addig viszont nem sokat ér a szavatok sorry |
Quote:
De sokkal jobb másoktol átvenni 1/A-s országokat és verni a mellünket :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Vegulis a (vélt) orszagatadasokkal nekem semmi bajom nem lenne, ha utana a forumon nem lenne ez a nagyarcuskodas....(hogy en vertem szet, en tettem jatszhatova 1/A-t, stb...) Ez kb olyasmi lehet, mint ha most beulne mondjuk Alonso autojaba Michael Schumacher, es megnyerne a forma1-et. Igen, nagyon jo volt, es ugyes, es effektive o nyerte meg a vbt, de elotte mas dolgozott meg a jo helyzetert, sokaig. Persze nagy valoszinuseggel ha Schumacher az ideny elejetol csinalja ezt, akkor is nyert volna.... Ha jol emlekszem Goldi inditott egy topicot, hogy ez legyen szabalyos, de (az en velemenyem szerint) szerencsere nem lett az. Vhogy nem tetszik az az otlet, ami anarchban van, hogy kimaxolt orik jelennenek meg szabin szerte a csoportokban, es kereskedni lehetne veluk... :) |
Quote:
|
Quote:
Én úgy emléxem, hogy ezek mind egytől egyig újrázott orik voltak a szkarabban, szal nagyon messze a "kimaxolt" oriktól. Ha Schumi beülne alonso autójába, ez a példa nem állja meg a helyét, mert Schumacher másik csapat kocsijába is beült akkor (itt nem akarok ori neveket írni). :p Sztem ezt hagyjuk, nincs értelme személyeskedni, és vitatkozni hülyeségeken. Remy féle klánban már jó rég óta nem volt motiváció, Arwylék pedig szépen kihasználták ezt. :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:43. |