![]() |
Arwyl maffia? :eek: Ez a leendő klánnév? :D
|
Quote:
|
Quote:
Én is itt ismertem meg barátnőmet :) Köszi Hód, köszi Ati :D[/OFF] |
Olyanról, amiből komoly kapcsolat lett, esetleg házasság is, hányról tudtok?
|
Quote:
|
Quote:
van több is? |
Quote:
Nem személyeskedünk annyira Cosa nostra lesz :)azért nem csak Arwylé minden!:D |
Én megprobálom a hódot megmutatni a bélyeggyüjteményem helyett:D
|
****(****)
2007-06-30 13:46:13 Helyezés: ** Érték: *** Elites hadist várunk. Igen várunk, tehát lehetsz lejjebb is. Ha hulla vagy, és ideérsz akkor jöhetsz, de úgyse fogsz ideérni :D ------------------------------------------- Vki aki hullákat is befogad :) |
Ezt most szereztem!
XXX (#0000000) 2007-00-00 20:23:32 Helyezés: 5?? Érték: 000000 Sziasztok szövibe keresek 1 élöholt harcos 1 óriás harcos 1 óriás varázslót 1 árnyak tudóst aki ellát minket tekercsekkel ha több jelentkezö van akkor a legjobb kapja További jó hódítást Új faj? Árnyak? Hány tagú is egy szövetség?:confused: |
Quote:
|
Quote:
Tényleg ez nem is rossz ötlet:D:D:D Szervez egy jó szövit és saját magát kizárja:D:D |
xxx (#xxx)
2007-07-03 11:40:39 Helyezés: xxx Érték: xxx Sziasztok! Óriás varis keresi megértő szövijét. Amit adok.Sok vari.Megannyi gömb. Móka s kacagás.Néha velem néha rajtam. Amit kérek.Végre egy szövi.Unom már egyedül. Magányos vagyok.Nagyon.Kedélybeteg s depressziós. Társaságra vágyom!!!!!! Ez egy TÉNYLEG komoly hirdetés tessék rá jelentkezni! ------- MF-nek lenni sem leányálom:D |
Quote:
|
Quote:
|
xzyxzyxz
2007-07-03 19:59:06 Helyezés: xxxxx Érték: xxxxxx sziasztok keresek 2 tagot a szövimbe ki kötés nincs csak egy hogy lekaláb hozám közel legyen Hu akkor belépek mert idáig minden szövim ki kötött és elfogyott a mazo hajlamom:D:D:D |
Helyezés: 1275
Érték: 9093 Üdv! 200 hektáron várom 3 ember jelentkezését. Én egy olyan toli-s félelf lennék,ami félhadis is..XD Kellene egy óriás-gnóm-elf varis, akkor ezen kívül még 2 hadis fog kelleni. Elit+Íj+Ló felállásba. Kezdők is jöhetnek, csak hullák nem...:) na ebben a szöviben lesz minden :D:D |
Quote:
|
Quote:
a félelf hadis-tolis mellett még akár ork toli-vari is :D tényleg, hogy áll az a csodaszövi, ami hasonló elmés orikból áll?? |
Quote:
|
"Kéne szövi faj mind1legyen erős és napi 2belépés minimum
+kölcsönös mnt-kérek hozzá és részesedést a zsákmányból" Enyhe röhögögörcs így a reggeli órákban, párszor átolvastam,de még mindig az jön le az 'és' miatt, hogy a szöviktől akar mnt-t:D:D |
xxxxxxxxcxxxx
2007-07-03 07:35:33 Helyezés: xxx Érték: xxxxxx Hy all Meglévö szövibe keresek még 2 tagod a feltétel az hogy minimum hetente 1 fel tugyál jöni. Gondolom a lakására hívja öket.:cool: |
Tekiíró ork?
Valaki (#valamennyi)
valamikor Helyezés: valahanyadik Érték: valamennyi Nem kezdő, nem is rohanó, egyelőre tekiírásra berendezkedett ork harcos keresi társait, hogy velük vállvetve aprítsa fel a csoportot. :) Varis, tolis, hadis (nemhulla) jelentkezését várom. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
részvétem :) |
Quote:
|
Quote:
|
Kitiltás: kinght fight 8 (#442722)
Indoklás: Nyugodjál már le. Büntetés: 168 kör kitiltás Admin (#0) , 2007-07-06 15:32:28 Ugyan nem dipis, de nekem nagyon tetszik:D:D:D |
Quote:
Indoklás: Ha büszke vagy arra, hogy az országaid kitiltásra kerültek, akkor a következö már törlés lesz. Remélem nem gond. Az ilyen magatartás a Hódítóban nem elfogadható. Menj és homokozz a játszótéren. Büntetés: 168 kör kitiltás Admin (#0) , 2007-07-06 15:44:57 Itt a párja :D |
Nekem az elsőnek elsősorban az indoklása tetszett. Ilyen tudtommal még nem volt:)
|
xxx (#xxxxxx)
xxxx-xx-xx xx:xx:xx Helyezés: xxx Érték: 15799 hali:) Erős hadis országot keresek a szövimbe!min.1.5k-s hadsereged legyen,és 2-3 körön belül legyél:) A többit zöldben.(ajánlatot nekem kell küldeni 15799-es értéknél...nekem 13-nát több van :D |
Quote:
|
111111 (#999999)
2222-33-44 55:66:77 Helyezés: 0000 Érték: wwwww SZIASZTOK Szövit keres :D:D |
xyxyxyxy (#010101)
2007-07-07 21:25:56 Helyezés:000 Érték: 0000 Hali! Barátságos Óriás csatlakozna meglévő szövihez... Kis kedves:D |
Quote:
Szóval gyúrjál még picit, hogy beférj :D:D:D |
....... (......)
2007-07-11 00:06:10 Helyezés: .... Érték: ...... Békesség! Szövetségbe szeretnék lépni és ezzelegyütt munkába állítani tolvajaimat. ×Most akkor döntsd el;)Vagy ezek vmi Robin Hoodok lesznek majd?:D× Bár lehet egyszerű köszönésnek is felfogni.Szőrszálhasogatok. |
All times are GMT +1. The time now is 13:22. |