Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Tolvajlás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=968)

Everlasting 03-24-2007 13:31

Nem tetszik az ötlet, ilyen formában semmiképp.
Ha nő a készülifogyás akkor annak csak akkor látom értelmét, ha a az értékkülönbség nem a zsákmányt csökkenti, hanem védőt ad, mint a varinál. Tehát akár 20k különbség is lopható lehetne.

ha messze van az ellenfél akkor jelenelg is lényegesen kissebb haszonnal vagy eredménnyel jár az akció.Tehát már egyszer szankcionálva van a táv, miért kell még további?

Úgy vélem a tolis orik sok bosszúságot tudnak okozni,de ez nem azt jelenti hogy az amúgy működőképes rendszert bántani kell.A hadistól akkor kell félni ha a szomszédunk vagy azzá válhat a tolistól kissé messzebbről kell igazán tartani, a varis meg a tényleg nagy táv esetén is képes lehet valamit tenni.Mindenki kicsit másképp, és nem látom okát az egységesítésnek.

Valezius 03-24-2007 13:43

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 38759)
Na szóval, a javaslatom lényege az lenne, hogy a toliakciókat is osszuk fel infószerző és támadó akciókra, mint a varázslóknál van. És ha támadó akciókat hajt végre, akkor a körtávolság függvényében emelkedjen a készültségfogyása. Csak nem jó ez így, hogy a tolis 6 körről lophat simán, 200 hekin akár 10-12 körről is, de felfedni pl nem lehet, mert 3 varizás elviszi a készülit koppra.

Először azt kell elintézni, hogy fel legyen osztva, és ha fel van osztva, akkor lehet egyáltalán erről beszélni.

Synkel 03-24-2007 20:45

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 82152)
Először azt kell elintézni, hogy fel legyen osztva, és ha fel van osztva, akkor lehet egyáltalán erről beszélni.

A javaslat úgy egyben javaslat, ahogy beidézted. Én legalábbis már eredetileg is úgy láttam értelmét a dolognak.

Valezius 04-22-2007 12:45

Baromira nem örülnék, ha vip hv-n még a hulláktól is alig tudnék lopni emiatt.
Eddig se tetszett ez a javaslat, de mostmár végképp nem.

Kutyuleee 04-24-2007 11:09

Rég jártam ebben a topicban,elsőre is nagyon teccett az ötlet.

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 89467)
Baromira nem örülnék, ha vip hv-n még a hulláktól is alig tudnék lopni emiatt.
Eddig se tetszett ez a javaslat, de mostmár végképp nem.

a HV-n nem a lopkodás a fő cél, de ha zavar, hogy csak hullákat tudsz lopkodni tarts több tolit...
viszont ami elgondolkodtatott hogy egyik kisebb csopiban hadisként pont megvoltam lőve mert lefele 5körre a legközelebbi támadható ori, felfele 7körre, a szabisok miatt (kb 5mnt-s van még itt rajtuk kivül) most ha alulról elkezdenék lopkodni 7körröl a szövim ,nem sokat tudnánk tenni 14körönként tudnánk támadni ráadásul lefele, 200hekit kéne legalább bontani hogy egyáltalán 3körre kerüljünk hozzá, ami ilyen nyersi árak melett anyagi csőd lenne,szal simán szopathatna minket minden nagyobb következmény nélkül...

Valezius 04-24-2007 13:22

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 89924)
a HV-n nem a lopkodás a fő cél, de ha zavar, hogy csak hullákat tudsz lopkodni tarts több tolit...

Ó hogy ez nem jutott az eszembe? :p

Varázsolni nem lehet, mert töpével, hogy törpét varázsoljak, ahhoz 33%-kal több vari kell. Lopni lehet nem hullákat 4helyig kb. Ahhoz hogy olyat lopjak, aki 2körre van kell minimum 20%-kal több toli, mert mire másodjára megyek már fenn lessz az MP. Tehát az a közelemben lévőknek nem nagyon lehet ártani. (Sereggel a tornyos íjak miatt)
Sőt uram bocsá az első meglóg 3körre, ami nem ritka, és még tolival tudnám is lopni, ennek hála még kevésbe. (11lopás helyett 9-szer)

Kutyuleee 04-24-2007 13:29

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 89976)
Ó hogy ez nem jutott az eszembe? :p

Varázsolni nem lehet, mert töpével, hogy törpét varázsoljak, ahhoz 33%-kal több vari kell. Lopni lehet nem hullákat 4helyig kb. Ahhoz hogy olyat lopjak, aki 2körre van kell minimum 20%-kal több toli, mert mire másodjára megyek már fenn lessz az MP. Tehát az a közelemben lévőknek nem nagyon lehet ártani. (Sereggel a tornyos íjak miatt)
Sőt uram bocsá az első meglóg 3körre, ami nem ritka, és még tolival tudnám is lopni, ennek hála még kevésbe. (11lopás helyett 9-szer)

azért ekkora hikomatot nem támogatok énse:D 3körre még a varisnak se nagyobb a készülije... amúgy vmi olyasmi rendszer kéne ami a nagyobb csoportokban hátráltatja a távolra lopást, a kisebbekben meg, ahol alig vannak a közelben kevésbé neheziti

Kutyuleee 04-24-2007 13:43

amúgy sztem a helyezés különbségre kéne alapozni az ötletet. mert a mostani védelem amit ad nem sokat ér, általában legalább 4kör ahol egyáltalán eléri az 1-et a szorzó...vagyis addig nem számit semmit... inkább arra kéne vhogy csinálni egy készüli csökkenös képletet... így valezius által felvetett gond is megoldodik ha elhúz az első 1-2helyezett akkor is tudja még lopni azért.

Synkel 04-26-2007 19:22

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 89983)
azért ekkora hikomatot nem támogatok énse:D 3körre még a varisnak se nagyobb a készülije... amúgy vmi olyasmi rendszer kéne ami a nagyobb csoportokban hátráltatja a távolra lopást, a kisebbekben meg, ahol alig vannak a közelben kevésbé neheziti

A készülinövelést a variséval párhuzamosan képzeltem el. Azaz 3 körre még nem lenne malus, 4 vagy annál többre viszont igen.

Synkel 06-27-2007 20:36

Most hazabeszélek, lévén ezt a topicot én indítottam, de továbbra is örülnék ha megvalósulna, úgyhogy ezt is befrissítem kicsit:)

All times are GMT +1. The time now is 01:38.