![]() |
Quote:
Quote:
|
és hogy miért???
van két ori 2000 hekin. egyik fedez a másik harcol. a fedezős tud 20 óra alatt 200 hekit magára kapni. aki harcol annak ugye az 5támadás 2kör távra. 5 támadással 2000 hekin mennyit lehet szerezni?? (és van ahova nem csak egy sereggel fér be az illető) na itt már kijön a különbség... aztán a beépítésnél, az üres helyek feltöltésénél peidg már aklántársak ugyanúgy tudnak segíteni bármelyik orinak (ha jól tudom)... szóval egyáltalán nincs itt semmi gond... |
Quote:
most nem értelek Ati. ha a nagymamám kedvenc sütijéről beszélgetnék itt, akkor megérteném, amit mondasz. ha jól látom akkor a téma címe: "felfedezés javaslat" nem pedig az, hogy : "javaslatok kizárólag a felfedezés módosítására"... itt sztem helye van az érveknek, és ellenérveknek is.. |
de ha valami félreértettem, akko ezer bocsi, csak 4-es voltam nyelvtanból :p
|
Quote:
ezzel semmi gond. a legdurvább javaslat mellett is saját katona termésből bárki bárhol fel tud fedezni nap 5-10 hektárt. ha még termel mellé (pl tekit ír) pénzt is akkor az abból megvett katonákkal mindentovábbi nélkül mindennap fedezhet újabb 5-10 hektárt. tehát napi 10-20 hektárt mindenki könnyedén tud majd ezután is fedezni. viszont aki napi többszázat akarna az elfog gondolkodni azon, hogy ennyi katonát talán nem érdemes folyamatosan rááldozni.. |
Quote:
és nézz meg 2 db 15K hekis orit.. az egyik 1 hét rákészüléssel üthet 1et, miközben a felfedező a mostani szabályok szerint 10x annyit fedezhet... és a te példéd.. szerinted az a jó ha valaki naoponta 1x belép és felfedez 200 hekit az egyezik azzal, ha valaki 5x kimegy támadni és úgy kap 200 hekit?? |
Én rendelkezem pár "mega-giga" orival mindenfelé,és az orik többsége a fenti régiokban csak fedez . Mégis tökéletesen egyetértek Wandal,hogy a felfedezésen neheziteni kell.Nekem valami ilyesmi tetszene:Minden ország mikor regisztrálják,vagy leforditják kap egy kis felfedezhetö terület táblázatot,amiben az 1 A top 30% határa + 10 % -nak megfelelö szám be van irva,es ennyit fedezhet az eddig is használt katona mennyiséggel.Jelen esetben ez 3300 heki lenne kb,3k heki a határ + 10%.Aki ennél többet fedez,annak jön Wand,Monro,Fegya álltal javasolt katonamennyiség,hogy pontosan mennyi,azt majd az okosok kitalálják.Ujrázásnál természetesen annyi fedezhetö föld lenne mint ahogy a szintre felléptél. Visszamenöleg nem használnám az új szabályt,mint Monro is irta,akkor rengeteg más dologban is meg kellett volna ezt tenni.
|
Pár válasz az eddigiekre, azóta, hoyg utoljára írtam ilyet...
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mivel ellenzem az országok olyan megkülönböztetését, h felemeljük a felfedezésszámlálójukat (mert ők nagyok) ezért gondolkodtam olyan megoldásban ami a nagyoknak is kicsiknek is azonos esélyeket ad mégis nehezíti a nagyobbak mozgásterét. Ezt akartam érzékeltetni a 10 és 15K hekivel. Írhattam volna ezt is: 2-5K hekiig a minimum felfedezési ktg. 225 kattincs 5-10K-ig minimum 500 kattincs 10-15k minimum 1000 kattincs 15-20k minimum 2000 kattincs és 20K-tól felfelé 5000 hekinként a minimum katonaszám 1000-el nő. De mindez csak egy számokkal illusztrált javaslat. Nem a számok nagysága a lényeg! |
All times are GMT +1. The time now is 04:14. |