Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Ork (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=720)

Hex 06-30-2009 14:43

Quote:

Originally Posted by Dave (Post 217573)
1/A-ban csakis ork... persze a kellő 4 yard tőkével... 1 hét alatt 5000 hekin vagy... onnantól kell némi utánpótlás, azaz bekönyörögni magad egy gazdag szövibe :)

Nem könyörögni kell, hanem úgy csinálni a dolgokat, hogy sorban álljanak érted :)

Von 06-30-2009 14:54

Quote:

Originally Posted by Dave (Post 217573)
1/A-ban csakis ork... persze a kellő 4 yard tőkével... 1 hét alatt 5000 hekin vagy... onnantól kell némi utánpótlás, azaz bekönyörögni magad egy gazdag szövibe :)

én mondjuk ezt nem is értem
ne haragudj, de szerintem erre nem lehet stratégiát alapozni
ha azt írtad volna, hogy:
"1/A-ban csakis ork... persze a kellő 40 yard tőkével... 1 hét alatt 7000 hekin vagy... onnantól sem kell utánpótlás, csak be kell lépni egy jó klánba :)"

ezzel már nehezebb lenne kötözködni ;)

Remedy 06-30-2009 14:57

Quote:

Originally Posted by Von (Post 217582)
én mondjuk ezt nem is értem
ne haragudj, de szerintem erre nem lehet stratégiát alapozni
ha azt írtad volna, hogy:
"1/A-ban csakis ork... persze a kellő 40 yard tőkével... 1 hét alatt 7000 hekin vagy... onnantól sem kell utánpótlás, csak be kell lépni egy jó klánba :)"

ezzel már nehezebb lenne kötözködni ;)

Aha. Es akkor a csakis orkoknak ki termel nyerset meg kajat? :P

Von 06-30-2009 15:00

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 217583)
Aha. Es akkor a csakis orkoknak ki termel nyerset meg kajat? :P

tárgytalan, közben rájöttem mire gondoltál :D (asszem :p)

Hex 06-30-2009 15:04

1/A-ban nem lehet mindenki Ork, mert akkor szétéhezne minden ország. Kellenek termelő orik is :) Remy erre gondolt szerintem.

Remedy 06-30-2009 15:05

Quote:

Originally Posted by Von (Post 217584)
Én nem azt írtam, hogy 'csak ork klánba' lépjen be. Asszem...
Addig meg el lehet futni nyers meg kaja nélkül az említett pénzzel.

Meg van egy kerdesem. Hogy is viszed fel azt a 40 milliardnyi penzt? Dobaloztok itt a szamokkal, anelkul hogy belegondolnatok... :)

A B csoport 99,9%-anak nincs 4 milliardnyi runaja. De lehet senkinek se. :)

Tekercs felejtos.... Egyseget meg ketlem hogy bekepzel be 40 milliardert. :)

(Amugy meg ha se nyers se kaja nincs epp a piacon, nem futsz te sehova... max szabira :))

Von 06-30-2009 15:21

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 217586)
Meg van egy kerdesem. Hogy is viszed fel azt a 40 milliardnyi penzt? Dobaloztok itt a szamokkal, anelkul hogy belegondolnatok... :)

Így van, dobálózok a számokkal, nem tudom mi a bajod vele, hiszen a mondandóm lényege, ha nem akarod direkt félreérteni, akkor látod, hogy nem a 40 mrd mint konkrét összeg, hanem a '4 mrd-nál jóval több pénz' :)
De... (folyt. lentebb)

Quote:

A B csoport 99,9%-anak nincs 4 milliardnyi runaja. De lehet senkinek se. :)

Tekercs felejtos.... Egyseget meg ketlem hogy bekepzel be 40 milliardert. :)

Egységet nem képzek be 40 mrd-ért, de megnézve a mostani A-s és B-s árakat (hangsúly a mostanin), "simán" lehet 40 yardot is felvinni.
Tekercs nem nagyságrenddel olcsóbb A-ban, hanem 2-5-ször, fajtától függően, azaz rúna/képzés/tekercs kombóban nem kell, hogy sokkal több pénzed legyen B-ben, mint amennyit A-ban fog érni. Természetesen nagyon sok pénzről van szó, de ha 20 mrd-t írok, akkor szerintem már könnyebben megoldható. És 20 yard is sokkal több, mint az említett 4.

Quote:

(Amugy meg ha se nyers se kaja nincs epp a piacon, nem futsz te sehova... max szabira :))

Ez pedig tény, de azért többnyire nem reális, hogy nincs az A piacán se kaja se nyers.

ui: Persze ha mindig mindehol mindeki azt lesi, hogy ezt hogy akadályozzák meg, akkor nem lehet megcsinálni és tényleg irreális, de ha ettől eltekintesz, akkor nem irreális a dolog. Szerintem.

Remedy 06-30-2009 15:27

Quote:

Originally Posted by Von (Post 217592)

Egységet nem képzek be 40 mrd-ért, de megnézve a mostani A-s és B-s árakat (hangsúly a mostanin), "simán" lehet 40 yardot is felvinni.
Tekercs nem nagyságrenddel olcsóbb A-ban, hanem 2-5-ször, fajtától függően, azaz rúna/képzés/tekercs kombóban nem kell, hogy sokkal több pénzed legyen B-ben, mint amennyit A-ban fog érni. Természetesen nagyon sok pénzről van szó, de ha 20 mrd-t írok, akkor szerintem már könnyebben megoldható. És 20 yard is sokkal több, mint az említett 4.

Erre meg valaszolok, bar semmi koze az orkhoz. :)

A runa ugye 7-ed vagy 10-ed annyi, igy ez szerintem sokkal tobbnek minosul. Az egysegben olyan nagy kulonbseg nincs, de abbol nagyon maceras es nehez olyan sokat felvinni. A tekercs ugyan neha csak feleannyi, de neha 10-edannyi, de egy marha nagy kulonbseg van: nem veszi senki. Ezert nem eri meg azt felvinni, mert egyszeruen nem lesz belole penzed. :)

Tsobi 06-30-2009 15:27

Szerintem tekercsben igenis fel lehet vinni 40 mrd értékben. :p

(Ha jól rémlik,akkor Arwyl komám meg is tette nemrégiben.)

Remedy 06-30-2009 15:38

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 217594)
de egy marha nagy kulonbseg van: nem veszi senki. Ezert nem eri meg azt felvinni, mert egyszeruen nem lesz belole penzed. :)

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 217595)
Szerintem tekercsben igenis fel lehet vinni 40 mrd értékben. :p

(Ha jól rémlik,akkor Arwyl komám meg is tette nemrégiben.)

Tenyleg ennyire erthetetlen, amit mondani akarok? Hiaba viszed fel, ha eladni nem tudod. :)

All times are GMT +1. The time now is 04:50.