Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Fantasy, szerepjátékok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Shadowrun és Cyberpunk (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=72)

Senki 03-04-2006 22:25

Quote:

Originally Posted by Enkidu
Egy három szemű smiley meg pláne! :) (Fallout rulez! :D )
Az online Shadowrunba be lehet szállni? Megy egyáltalán a kaland? Vagy indítsak én is egy külön kalandot? (Szívesen!)

ha visszanéztél volna, be lehet még talán gy kari van kész és kettő nagyon közel a készhez, és lesz online kaland, de persze majd te is csinálhatsz egyet simán, csak beszélj Atival!

*Fallout fan*

Enkidu 03-05-2006 09:04

Oké, mondjuk egy törpe rigóval vagy dekással szívesen beszállnék! Vagy ha szeletelőember kell, akkor egy állat orkkal.

Senki 03-05-2006 10:19

Quote:

Oké, mondjuk egy törpe rigóval vagy dekással szívesen beszállnék! Vagy ha szeletelőember kell, akkor egy állat orkkal.

héééé! a törpe rigó pont én vagyok...:D^^
van egy sámán és egy mágus meg egy szamuráj még. szóval dekás vagy szeletelő simán jöhet :D

Chris 03-05-2006 12:17

Quote:

Az online Shadowrunba be lehet szállni? Megy egyáltalán a kaland? Vagy indítsak én is egy külön kalandot? (Szívesen!)

Szerintem be lehet szállni, nem hiszem hogy Aúú tiltakozna :D
Az új játék indításást viszont nem tartom szerencsésnek. Két ugyanazon a világon játszódó történet, többé-kevésbé ugyanazokkal a játékosokkal, ráadásul mind a kettő most indulna... háááát...:rolleyes: Ennél szerencsésebb lenne vagy jóval később indítani a második játékot, vagy nem Srunt indítani, hanem MAGUST vagy Vampire-t.

Davalon 03-05-2006 12:21

Quote:

Originally Posted by Chris
Szerintem be lehet szállni, nem hiszem hogy Aúú tiltakozna :D
Az új játék indításást viszont nem tartom szerencsésnek. Két ugyanazon a világon játszódó történet, többé-kevésbé ugyanazokkal a játékosokkal, ráadásul mind a kettő most indulna... háááát...:rolleyes: Ennél szerencsésebb lenne vagy jóval később indítani a második játékot, vagy nem Srunt indítani, hanem MAGUST vagy Vampire-t.

Úgy van, M.A.G.U.S.-t indítsatok, máris jelentkezik rá egy uwel-paplovag:)

aúú 03-05-2006 13:08

Quote:

Természetesen van még hely....:) Leginkább egy szeletelőnek örülnék, lévén abból csak 1 van, de lehet ez a darálógép pld egy adeptus is (annak méginkább örülnék:D )...:) Dekásra úgy döntöttem nem lesz végül szükség, rigóból meg elég egy is...:)

Enkidu 03-05-2006 19:11

Quote:

Originally Posted by Chris
Ennél szerencsésebb lenne vagy jóval később indítani a második játékot, vagy nem Srunt indítani, hanem MAGUST vagy Vampire-t.

Mindkettőtől félek, MAGUS regényből nem olvastam eleget és valaki még megfogna ^^ , Vampire világa pedig elég idegen tőlem, túlságosan nagy "show-off" az egész (a Mátrix is emiatt nem tetszett). Akkor már inkább csinálnék egy nyomozós mesélést, amolyan Call of Cthulhu-hangulatút (nem feltétlenül lovecrafti mitológiával kapcsolatosat, de annyiban mindenképpen CoC-szerű, hogy a karakterek nem hősök, hanem hétköznapi emberek (professzorok, amatőr történészek, újságírók, esetleg magánnyomozók), akiknek nem érdemes fegyveres konfliktusokkal kezelniük a kaland során felmerülő problémákat, mert igenis meghalnak 1-2 lövéstől, ha meg nem, akkor lesittelik őket ^^). De az se baj, ha Lovecraft "lényei" szerepelnek benne, mert ha nem olvastatok sok Lovecraftot, annál nagyobb para lesz. :)

Quote:

Originally Posted by aúú
Természetesen van még hely....:) Leginkább egy szeletelőnek örülnék, lévén abból csak 1 van, de lehet ez a darálógép pld egy adeptus is (annak méginkább örülnék:D )... Dekásra úgy döntöttem nem lesz végül szükség, rigóból meg elég egy is...

Oké, akkor valamilyen harcos karaktert csinálok. Két változat között filózok: őrült ork berzerker, aki egy hentesbárddal, Molotov-koktélokkal és egy feltuningolt Kalasnyikovval aprít (kicsit konzervatív figura... ^^) vagy egy Leon-szerű borostás, csendes mesterlövész, akinek azért egy gépfegyvere is van, egyébként viszont robbantás-szakértő, és imád mindent a levegőbe röpíteni.
Na melyik passzolna inkább a partiba? :)

aúú 03-05-2006 19:56

Quote:

Oké, akkor valamilyen harcos karaktert csinálok. Két változat között filózok: őrült ork berzerker, aki egy hentesbárddal, Molotov-koktélokkal és egy feltuningolt Kalasnyikovval aprít (kicsit konzervatív figura... ^^) vagy egy Leon-szerű borostás, csendes mesterlövész, akinek azért egy gépfegyvere is van, egyébként viszont robbantás-szakértő, és imád mindent a levegőbe röpíteni.
Na melyik passzolna inkább a partiba? :)

Mindkettő jó, bár ha kicsit jobban belegondolsz, az ork berzerker nem túl életképes hosszú távon mint karakter...:) Szóval én inkább a Mesterlövész/robbantós karit ajánlom...

Enkidu 03-05-2006 20:24

Quote:

Originally Posted by aúú
Mindkettő jó, bár ha kicsit jobban belegondolsz, az ork berzerker nem túl életképes hosszú távon mint karakter...:) Szóval én inkább a Mesterlövész/robbantós karit ajánlom...

KM és játék függő, hogy ki mennyire hal meg. :) Oké, akkor Renével jövök. :D

Chris 03-05-2006 20:40

Quote:

Mindkettőtől félek, MAGUS regényből nem olvastam eleget és valaki még megfogna ^^ , Vampire világa pedig elég idegen tőlem, túlságosan nagy "show-off" az egész (a Mátrix is emiatt nem tetszett).

Azért ezt a két játékot említettem, mert a külön témák meglétéből arra következtettem ezek iránt lenne érdeklődés. Ha gondolod nyiss új neked tetsző témát, hátha lesznek érdeklődők ;)

Jah, és üdv a csapatban! :) :cool:

All times are GMT +1. The time now is 15:07.