Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Hódítós Dühöngő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=70)

Quasi 02-19-2006 12:32

Quote:

Originally Posted by Északföld
Aki ezt mondta, az biztosan, sokkal jobban tisztába van, a majmok életciklusával, mint én. Ki tudja, lehet 300 évig is elélnek. :D

Erdekes...aki ezt allitotta, o is 300 evet taksalt ra...vagy 300 majom...mindegy a 3 kilo benne volt az tutti.:D

director 02-19-2006 18:37

oké, kösz hogy mindenki vette a fáradtságot, hogy leoltott. a forrásaim a japánban élő unokatestvérem, 2 japán barát, és egy magyarországon élő kínai fiatal hölgy. magam japánul tudok pár nagyon primitív dolgot. ennyi.

Senki 02-19-2006 18:52

Quote:

Originally Posted by director
oké, kösz hogy mindenki vette a fáradtságot, hogy leoltott. a forrásaim a japánban élő unokatestvérem, 2 japán barát, és egy magyarországon élő kínai fiatal hölgy. magam japánul tudok pár nagyon primitív dolgot. ennyi.

jó, az egyik japán ABC kínai kanjikat használ de elolvasva mást jelent japánul és kínaiul... erre gondolok én.

Wanax 02-19-2006 22:53

Quote:

Originally Posted by director

Ha azt nezzuk hogy abbol indultunk ki hogy japan nyelvu hodito, akkor tuti hogy nem erti meg egy kinai!

Északföld 02-19-2006 22:59

Quote:

Originally Posted by Wanax
Ha azt nezzuk hogy abbol indultunk ki hogy japan nyelvu hodito, akkor tuti hogy nem erti meg egy kinai!

Ki hitte volna, hogy ez így van. Pedig sokban, nem különböznek egymástól, kicsik, sárgák és sokan vannak. :D

Half 02-19-2006 23:26

Quote:

Originally Posted by Északföld
Ki hitte volna, hogy ez így van. Pedig sokban, nem különböznek egymástól, kicsik, sárgák és sokan vannak.

Jah, de a teheneket megeszik:D viszont szeretet parti vagyunk szoval lehet, hogy Hindu kene. BAr nekik van atomuk... Akkor maradjon az amerikai.
Ati en Vallalom Amerikai forditast:D:D
Kulonben azt nem ertem, hogy miert nem ugy csinaljatok hogy belepeskor lehessen nyelvet valasztani??? akkor kevesebbet kene uzemeltetni meg ilyesmi. Es a forumok kozott lehetne tobb nyelvu. De vegulis orulok, mert igy tobb orszagom van csak Romanul picit nehez:(

Senki 02-20-2006 08:00

Quote:

Originally Posted by Half
mert igy tobb orszagom van csak Romanul picit nehez:(

Nem hiszem el hogy ennyire addikt vagy hogy románul játtszol. valld be hogy emlékezetből használod a menüket! (legalábbis a magasszintű román nyelvtudásodból ítélve erre tippelnék :D)

Half 02-20-2006 10:45

Quote:

Originally Posted by Senki
Nem hiszem el hogy ennyire addikt vagy hogy románul játtszol. valld be hogy emlékezetből használod a menüket! (legalábbis a magasszintű román nyelvtudásodból ítélve erre tippelnék :D)

regisztralni reg regisztraltam ott hasznaltam amagyart hozza:D

Senki 02-20-2006 20:34

Quote:

Originally Posted by Half
regisztralni reg regisztraltam ott hasznaltam amagyart hozza:D

akkor összesítve hány országod van a magyar, román és angol verziókkal együtt? :D (abnarchosokat kihagyva, anarch nem ér senkitől :D )

Half 02-20-2006 22:45

Quote:

Originally Posted by Senki
akkor összesítve hány országod van a magyar, román és angol verziókkal együtt? :D (abnarchosokat kihagyva, anarch nem ér senkitől :D )

Nem sok limitalom es egyre kevesebb lesz szerintem 3-4 aktivat akarok csak az angolban lopkodok jokat, meg meszarolgatok a temetoben:D
Szal lassan csak ket aktiv orszagom lesz remelem anti addikta akarok valni amifele jo uton haladok:D

All times are GMT +1. The time now is 10:55.