Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   v6 Pontok menüje (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=688)

Senki 08-07-2006 21:29

Quote:

Originally Posted by Ati
Oda is a fekete került, a feketét orvosi szempontok szerint, migrén-ellenes megfontolásból választottuk. :)

de a fenti csík is majdnem fekete és jobb mint a fekete... legalábbis nekem pont az a durva fekete megy a szememre... :p de ha hajthatatlan vagy akkor kénytelen vagyok élni a legvégső ezközzel: lejjebb adom az igényeim :D:D:D

Ati 08-07-2006 21:31

Quote:

Originally Posted by Senki
de a fenti csík is majdnem fekete és jobb mint a fekete... legalábbis nekem pont az a durva fekete megy a szememre... :p de ha hajthatatlan vagy akkor kénytelen vagyok élni a legvégső ezközzel: lejjebb adom az igényeim :D:D:D

Ez nem hajthatatlanság kérdése, nekem a zöld fórummal se volt nagy bajom, aztán mégis megváltozott. :D Ilyen szempontok alapján született a fekete is. :)

Senki 08-07-2006 21:32

Quote:

Originally Posted by Ati
Ez nem hajthatatlanság kérdése, nekem a zöld fórummal se volt nagy bajom, aztán mégis megváltozott. :D Ilyen szempontok alapján született a fekete is. :)

de ez majdnem ugyanannyira jó lenne csak jobb :D kérdezzed meg a főmigrénest :p Goldit :D

Ati 08-07-2006 21:33

Quote:

Originally Posted by Senki
de ez majdnem ugyanannyira jó lenne csak jobb :D kérdezzed meg a főmigrénest :p Goldit :D

Ő volt az egyik, aki ragaszkodott a feketéhez. :D

Serg 08-07-2006 22:23

Nekem volna még egy extra kérésem :lehetne egy külön linket tenni az országonkénti pontlistához ami egyből odavisz és nem a klánpontlistán keresztül?

Senki 08-08-2006 09:31

igen, sőt ha már rendezhető a pontlista, akkor A-ban is legyen az, és ne ugorjon vissza a klánpontlistára, ha esetleg sorszám szerint rendezném.. -> mondjuk legyen két fülön a két pontlista és ne egymásból nyíljanak....

Ati: és ha meggyőzöm Goldit a főmigrénest a felső sáv sötétbarnájára? akkor bekerülhet? :D

Skywalker 08-08-2006 18:49

Sziasztok :)

Szerintem jó lett ez az új design,csak még ezzel a túl világos szinnel nem vagyok kibékülve. Általába elég sokat ülök a hód előtt és egy idő után eléggé bántja a szemem. A menü is egy kicsit furcsa még,de azt remélem idővel megszokom majd.
Nem tudom hogy meg lehetne-e oldani,hogy a felső keretbe a Pénz,Népesség stb... kiírás alá még 1 sort beilleszteni és abba jobboldalt beírni mint az előző verzióba,hogy mennyi új párbaj van,balodalt pedig hogy mennyi vipkör van hátra?
Fekete alapon szerintem jobban lehetne látni ezeket is,meg esetleg egy kicsivel nagyobb betüvel.

Ati 08-08-2006 19:06

Quote:

Originally Posted by Skywalker
Sziasztok :)

Szerintem jó lett ez az új design,csak még ezzel a túl világos szinnel nem vagyok kibékülve. Általába elég sokat ülök a hód előtt és egy idő után eléggé bántja a szemem. A menü is egy kicsit furcsa még,de azt remélem idővel megszokom majd.
Nem tudom hogy meg lehetne-e oldani,hogy a felső keretbe a Pénz,Népesség stb... kiírás alá még 1 sort beilleszteni és abba jobboldalt beírni mint az előző verzióba,hogy mennyi új párbaj van,balodalt pedig hogy mennyi vipkör van hátra?
Fekete alapon szerintem jobban lehetne látni ezeket is,meg esetleg egy kicsivel nagyobb betüvel.

Ennek egész pontosan mi köze a pontok menühöz?

All times are GMT +1. The time now is 09:12.