Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Hódító v6 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=681)

Ati 08-07-2006 19:02

Quote:

Originally Posted by Leóka
Lehet,hogy lemaradtam valamiről? Délelőtt még áttekinthető volt a menüsor,ahogy szét volt tagolva,most pedig ismét egymás alatt vannak. Miért nem volt az úgy jó?

Jó az úgy, csak most kisebb felbontásban nézed. Ha nagyban nézed megint, akkor ismét tagozódni fog.

Everlasting 08-07-2006 19:09

üdv

Nekem már csak a sötét alapon sötét betűk az igazán zavaróak. A szövifórum narancssárga színét nem lehetne vissza kapni?

Ati csak próbálj meg 10-15 hozzászólást elolvasni a szövifórumon, rögtön látod (ill pont nem) h mi a bajom.

Leóka 08-07-2006 19:09

Az lehet,mert most másik gépről vok...Köszi:o)

Ati 08-07-2006 19:11

Quote:

Originally Posted by Everlasting
üdv

Nekem már csak a sötét alapon sötét betűk az igazán zavaróak. A szövifórum narancssárga színét nem lehetne vissza kapni?

Ati csak próbálj meg 10-15 hozzászólást elolvasni a szövifórumon, rögtön látod (ill pont nem) h mi a bajom.

Ez még szombaton meg lett szavazva, hogy szövifórumon ilyen szín legyen. Akkor kifejezetten ezt kérte a többség.

Leóka 08-07-2006 19:13

Az én szemem nem zavarja a szövifórum,sőt,a közös már annál inkább...

Ati 08-07-2006 19:14

Quote:

Az én szemem nem zavarja a szövifórum,sőt,a közös már annál inkább...

A közösre is ez lett szombaton megszavazva. (Eredetileg maradt a zöld, de azt igen hamar lehurrogta mindenki. :D)

Leóka 08-07-2006 19:17

Pedig ez hülyeség,már bocs,mert az aztán tényleg nem bántotta senkinek a szemét...a világos alapon sötét az igen...de ha már így van,akkor legyen,amúgysem sokat írok oda,kibírom:o))

Ati 08-07-2006 19:23

Quote:

Pedig ez hülyeség,már bocs,mert az aztán tényleg nem bántotta senkinek a szemét...a világos alapon sötét az igen...de ha már így van,akkor legyen,amúgysem sokat írok oda,kibírom:o))

Nekem egész más okaim voltak a zöld mellett: eddig ezt szokta meg mindenki. Amine más lett, egyből jöttek is kifele az infók, hogy ki mikor lesz otthon, és ki kit fog megtámadni. Eddig a színek alapján mindenkibe be volt idegződve, hogy melyik színű fórumra mit lehet írni. :)

Idővel ezt is megszokja mindenki, de most még elő-elő fordulgatnak nem oda szánt beírások.

Senki 08-07-2006 20:35

hogy a fórum ne vakítson lehetne esetleg a fekete betűk helyett sötétbarnát használni... (annál sötétebbet mint amit javasoltam a pontok/saját orihoz :p)

OFF: a külső fórumhoz csináltok egy pergamenes barnás megjelenést is, hogy legalább passzoljon az is :D :p ?

Ati 08-07-2006 20:38

Quote:

Originally Posted by Senki
OFF: a külső fórumhoz csináltok egy pergamenes barnás megjelenést is, hogy legalább passzoljon az is :D :p ?

Gondolkoztam rajta, de akkor nem tudná az ember, hogy hol van, meg keresné a villogókat itt, holott nincs is bent a játékban, szóval sztem maradunk ezeknél. :D Ehh, ezt a fórumot is frissíteni kéne, pár napja van új verzió, minden egyszerre van kész... :D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 20:45.