![]() |
Találós kérdés:
Távolsági buszon utazva miért érzi úgy néhány ember, hogy fel kell ébresztenie csak aztért, hogy megkérdezze, hogy a mellettem lévő nyilvánvalóan üres hely vajon foglalt-e? :confused: :mad: |
Quote:
|
Steve: lehet valami abban, amit írtál... nem tudom e miatt most sírnom kéne, vagy nevetnem... :rolleyes:
|
Nekem a kedvencem amikor üvölt a zene a fülemben és/vagy olvasok. ilyenkor nyílvánvalóan nem akarok beszélni... de valami beszédkényszeres, vagy csak részeg, vagy öreg vagy mindhárom tulajdonságból teccőlegesen beválasztott képességekkel rendelkező az esetek 97%ban nekem ellenszenves alak beszélgetni próbál velem teljesen értelmetlen és nyílvánvaló témákról, mint az időjárás, vagy hogy Pest nagy, vagy éppen abba akar vájkálni hogy hova kihez megyek, nekem meg a rákom kíván jobb életet a tagnak, nem én akarom megmondani hogy éppen kit látogatok, vagy hogy milyen szép sárga is ez a banán amit tegnap vett a piacon... és ilyenkor mit javasoltok? durva bántalmazást, verbálisan, vagy tettlegesen esetleg tettessem halottnak magam, remélve hogy a buzgo unintelligens és tapintatlan alak nem hív mentőt, vagy rángatózó testrészekkel, a dühtől könnyezve próbáljak jókedvet erőltetni az arcomra, levenni a fejhallgatómat a kedvenc számom közepén, a könyvem legizgalmasabb fejezeténél becsukni és bájcsevegni teljesen értelmetlen témákról, vagy kiteregetni a magánéletem? merthogy elzavarni nem lehet az ilyen ragaszkodó alkoholszagú, ne adj isten még büdös embereket szinte lehetetlen. de az is üdítő, amikor a különböző bőrbetegségeiket kitárgyaló nénikék leleksen mutogatják egymásnak szebb napokat megélt jelen állapotukban még egy orvost is sikításra kényszerítő állapotú testrészeiket... Igen. Szeretem a tömegközlekedést. (és antiszociális is vagyok biztosan...)
|
Ilyen esteben a kedvenc trükköm ez volt: "Én most tanulni magyar, nem érteni!"
|
Quote:
|
ilyenkor: nagylevegő, keep smiling és hallgatni mert az arany és az kell az oriba:D
Sose tudhatod, lehet egyszer te leszel olyan öreg és magányos hogy buszon akarsz beszélgetni idegenekkel... |
nekem ha nincs kedvem beszelgetni a nenikkel bacsikkal, olyankor ranezek, mondok egy igent nemet vagy nem tudomot, aztan feltunoen elkezdek ujra olvasni... max ketszer haromszor kell ezt eljatszanom, utana abbahagyjak a zaklatast. Volt mar olyan is, hogy kedvesen mondtam neki, hogy ne haragudjon, de most epp nincs kedvem beszelgetni es olvasni szeretnek. Es beken hagytak.
Ha viszont reszeg vagy budos emberrol van szo, akkor szemely szerint inkabb felallok es atkuzdom magam a busz masik vegebe, ahol ha kell, allva folytatom az olvasast... :) |
erre találták fela viperát:D kihuzod elvered:D feldugod:D
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:35. |