Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Szkarabeusz az elnyűhetetlen :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=484)

Arwyl szelleme 09-28-2006 12:48

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 32928)
A gerinctelen te vagy komám mert olyanért kértetek pénzt amit én már réges régen kifizettem,talán gondolkozz csak el ezen!Bár ha sokszor mondogatod ezeket a dolgokat talán elhiszed te is!De azért megkérdezném kettőnk közül ki kért pénzt a másiktól?

Mellébeszélsz puhatestű komám! :D Mondtam már hogy szűkítsd le a dolgokat arra a tényre, hogy békemegállapodás volt a MOSTANI klánnal és te felrúgtad, mert nem tetszett, hogy nem fedezhetsz fel hozzánk.
Az hogy anno milyen üzleteket kötöttél Monróval nem ide tartozó dolog.

Ati 09-28-2006 13:31

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 32961)
békemegállapodás volt a MOSTANI klánnal és te felrúgtad, mert nem tetszett, hogy nem fedezhetsz fel hozzánk.

Kezdem érteni miért lett az a klán-mnt emlegetve :D

Szecsa 09-28-2006 14:36

Quote:

Originally Posted by espanyol (Post 32889)
ezt ők is bármikor megtehették volna de nem tették..cserébe annyi kértünk h támogassanak minekt kis katonával de erre az jött " nekünk nincsen" ...

Szerintem Alba erre gondolt.
Azert megkerdezem en is, hogy ez JKSZ -e?:)
Kerlek, ne hurrogjatok le erte, puszta kivancsisag.

wand 09-28-2006 14:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 32962)
Kezdem érteni miért lett az a klán-mnt emlegetve :D

látom lasan esik le.. :p :D

wand 09-28-2006 14:43

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 32965)
Szerintem Alba erre gondolt.
Azert megkerdezem en is, hogy ez JKSZ -e?:)
Kerlek, ne hurrogjatok le erte, puszta kivancsisag.

nem nagyobb JKSZ mint bezsarolni valakit, hogy csak x pénzért engedik feljebb, vagy bármi hasonló.

a kivitelezésnek vannak szabályos és szabálytalan változatai.

Serg 09-28-2006 15:37

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 32961)
Mellébeszélsz puhatestű komám! :D Mondtam már hogy szűkítsd le a dolgokat arra a tényre, hogy békemegállapodás volt a MOSTANI klánnal és te felrúgtad, mert nem tetszett, hogy nem fedezhetsz fel hozzánk.

Én vagyok a puhatestű,de te nem válaszolsz a kérdésre ami kényelmetlen :D ez tetszik
A megnyilvánulásaiból viszont kiviláglik hogy nem lehet veled szellemi párbajt vívni mert fegyvertelen vagy!

Synkel 09-28-2006 17:40

Quote:

Originally Posted by wand (Post 32967)
nem nagyobb JKSZ mint bezsarolni valakit, hogy csak x pénzért engedik feljebb, vagy bármi hasonló.

a kivitelezésnek vannak szabályos és szabálytalan változatai.

Ez így elég izésen hangzik, azért lássátok be. Alacsonyabb csoportokban névtelen játékosok annak feléért rándulnak kifele anarchba amit ti az utolsó 5-6 oldalon összeírtatok. Egyik pénzt kér a másiktól, a másik katonát az egyiktől... Ezek itán télleg nincs mit csodálkozni, hogy sokan előre félnek az A-tól, és igyekeznek mielőbb szabadulni onnan, ha már kötelező fellépniük.

És ha szabad a témába is belepofáznom, amihez alapvetően semmi közöm, csupán élvezem a cirkuszt: Arwyl, hogy is van ez nálatok? A vezér lefordul, vagy leváltják, akkor érvénytelen minden amit addig ő a klán nevében megbeszélt? Ezt a banánköztársaságoknál szoktuk meg régebben. és semmiképp nem hangoztatnám büszkén...

Arwyl szelleme 09-28-2006 17:44

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 32969)
Én vagyok a puhatestű,de te nem válaszolsz a kérdésre ami kényelmetlen :D ez tetszik
A megnyilvánulásaiból viszont kiviláglik hogy nem lehet veled szellemi párbajt vívni mert fegyvertelen vagy!

Nem kívántam veled semmiféle párbajt vívni. Szerintem nem is nekem kellene válaszolni itt... Mindegy! Lényeg hogy csalódtam benned mint exklántársban és barátban. Vélhetően Levi úgyszintén, hisz ő kapásból ki is ment SZK-ra. Ahogy elrendeztem az itt lévő dolgaim én is kimegyek, és majd kiderül mit hoz a jövő.
Van már sok ori SZK-n lehet majd egyszer összeáll belőlük egy csapat, szóval termeljetek 1000L hogy legyen miből hadakozni! :D
Ezennel én is fejeztem ezt a témát.

Arwyl szelleme 09-28-2006 17:57

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 32983)
Ez így elég izésen hangzik, azért lássátok be. Alacsonyabb csoportokban névtelen játékosok annak feléért rándulnak kifele anarchba amit ti az utolsó 5-6 oldalon összeírtatok. Egyik pénzt kér a másiktól, a másik katonát az egyiktől... Ezek itán télleg nincs mit csodálkozni, hogy sokan előre félnek az A-tól, és igyekeznek mielőbb szabadulni onnan, ha már kötelező fellépniük.

És ha szabad a témába is belepofáznom, amihez alapvetően semmi közöm, csupán élvezem a cirkuszt: Arwyl, hogy is van ez nálatok? A vezér lefordul, vagy leváltják, akkor érvénytelen minden amit addig ő a klán nevében megbeszélt? Ezt a banánköztársaságoknál szoktuk meg régebben. és semmiképp nem hangoztatnám büszkén...

Azt hogy béke van a 2 klán között Monro után én is lebeszéltem. Ennek ellenére mégis bejöttek.

Penya 09-28-2006 19:28

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 32983)
Alacsonyabb csoportokban névtelen játékosok annak feléért rándulnak kifele anarchba

Ezt kiemelném.
Pár orim repült már anarchba szinte semmiért. Szval erre allergiás vagyok :D

A másik, törvényszerű ha vki vagy vkik feljutnak a legfőbb helyekre meg is bolondulnak? Tisztára mint a napi politika, mindenki mondd mindent ami rohadtul lényegtelen és csak a másikat járatja la, a külső szemlélő meg vagy röhög (politikában ez nem a legjobb) vagy pislog, mint hal a szatyorban és azt se tudja mitévő legyen.
Cirkusz, igen ez az, kár h a fellépők nem néma erőművészek akiket lehet csodálni, hanem lármás bohócok.

All times are GMT +1. The time now is 23:47.