![]() |
Quote:
Mellébeszélsz puhatestű komám! :D Mondtam már hogy szűkítsd le a dolgokat arra a tényre, hogy békemegállapodás volt a MOSTANI klánnal és te felrúgtad, mert nem tetszett, hogy nem fedezhetsz fel hozzánk. Az hogy anno milyen üzleteket kötöttél Monróval nem ide tartozó dolog. |
Quote:
|
Quote:
Szerintem Alba erre gondolt. Azert megkerdezem en is, hogy ez JKSZ -e?:) Kerlek, ne hurrogjatok le erte, puszta kivancsisag. |
Quote:
|
Quote:
a kivitelezésnek vannak szabályos és szabálytalan változatai. |
Quote:
A megnyilvánulásaiból viszont kiviláglik hogy nem lehet veled szellemi párbajt vívni mert fegyvertelen vagy! |
Quote:
Ez így elég izésen hangzik, azért lássátok be. Alacsonyabb csoportokban névtelen játékosok annak feléért rándulnak kifele anarchba amit ti az utolsó 5-6 oldalon összeírtatok. Egyik pénzt kér a másiktól, a másik katonát az egyiktől... Ezek itán télleg nincs mit csodálkozni, hogy sokan előre félnek az A-tól, és igyekeznek mielőbb szabadulni onnan, ha már kötelező fellépniük. És ha szabad a témába is belepofáznom, amihez alapvetően semmi közöm, csupán élvezem a cirkuszt: Arwyl, hogy is van ez nálatok? A vezér lefordul, vagy leváltják, akkor érvénytelen minden amit addig ő a klán nevében megbeszélt? Ezt a banánköztársaságoknál szoktuk meg régebben. és semmiképp nem hangoztatnám büszkén... |
Quote:
Van már sok ori SZK-n lehet majd egyszer összeáll belőlük egy csapat, szóval termeljetek 1000L hogy legyen miből hadakozni! :D Ezennel én is fejeztem ezt a témát. |
Quote:
Azt hogy béke van a 2 klán között Monro után én is lebeszéltem. Ennek ellenére mégis bejöttek. |
Quote:
Pár orim repült már anarchba szinte semmiért. Szval erre allergiás vagyok :D A másik, törvényszerű ha vki vagy vkik feljutnak a legfőbb helyekre meg is bolondulnak? Tisztára mint a napi politika, mindenki mondd mindent ami rohadtul lényegtelen és csak a másikat járatja la, a külső szemlélő meg vagy röhög (politikában ez nem a legjobb) vagy pislog, mint hal a szatyorban és azt se tudja mitévő legyen. Cirkusz, igen ez az, kár h a fellépők nem néma erőművészek akiket lehet csodálni, hanem lármás bohócok. |
| All times are GMT +1. The time now is 23:47. |