Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Új játékosok nagyobb arányú megtartása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4509)

Remedy 02-21-2011 19:00

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 281138)
Az 5. szintre gondoltam, az ottani védelemre.

Ott milyen elonnyel jarna?

Kalapácska 02-21-2011 19:36

Szerintem a 72 órás védelem mindenképpen szükséges egy kezdő ori számára .
Ugyanis azt se tudja mi a helyzet sőt én kitolnám nekik 1 hétre kombinálva a tutoriallal 1 hétig elmazsolázgat képezget épít ezt azt, ki tud próbálni ezt azt ...
Lesz sikerélménye stb...
Persze aki nem friss játékos és van másik orija annak kikapcsolható lenne az 1 hetes védelem és a tutorial abban az esetben ha összeköti a másik orijával .
Ami így részben biztonsági funkcióként is működhetne :)
Így ugye a nem kezdőknek semmi nemváltozna :)

richardka 02-21-2011 19:50

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 281140)
Szerintem a 72 órás védelem mindenképpen szükséges egy kezdő ori számára .
Ugyanis azt se tudja mi a helyzet sőt én kitolnám nekik 1 hétre kombinálva a tutoriallal 1 hétig elmazsolázgat képezget épít ezt azt, ki tud próbálni ezt azt ...
Lesz sikerélménye stb...
Persze aki nem friss játékos és van másik orija annak kikapcsolható lenne az 1 hetes védelem és a tutorial abban az esetben ha összeköti a másik orijával .
Ami így részben biztonsági funkcióként is működhetne :)
Így ugye a nem kezdőknek semmi nemváltozna :)

Megunná hamar
ez felejtős, de nagyon.
Milyen sikerélménye lesz neki?? ezt kifejthetnéd. Épités?? az uncsi, vagy a képzés?? meg van adva hogy mennyi lehet a max képzés és ugye 20 körig nem tud csinálni semmit. Akkor nem fog belépni, pár nap és elfelejti

ha nagyon sikerélményt akarunk a kezdőnek, a friss orinak akkor jutalmat kell adni neki, ergo 1 kérdés 1 jutalom. a kérdésre a választ megtalálja a sugoba és hopp kap 5 ijászt, vagy kap 500 tekit, vagy kap 400 fegyot stb. stb
innentől többet van a hod előtt. Innentől várja a kérdéseket és örül neki hogy kapja a jutalmakat
A profikat nem hiszem hogy zavarná , sööt pl én nem is válaszolnák a kérdésekre, de egy kezdőt ezzel meg lehet fogni. És ugye itt az a lényeg hogy itt maradjanak a hodba. Gondolom naivan hogy örül neki, nem tudom én anno 6-7 éve biztos örültem volna ha ajándékba kapok valamit, és max a sugot kell böngészgetnem. Mondjuk szégyen, de még mindig nem olvastam el:D

Pool 02-21-2011 19:55

Quote:

Originally Posted by Harmgor (Post 281104)
szerintem azért egy kicsit visszavehetnél,mert én sem voltam paraszt veled szemben

azért mert neked nem tetszik a HSz-em,attól még nem vagyok hülye

nem tudom,Te mit képzelsz magadról

elég magas lovon ülsz,remélem előbb utóbb le is esel róla

Én sem voltam paraszt, ilyen vagyok...
Senki nem mondta, hogy hülye vagy...
De én sem értek mindenhez, ahogy Te sem a hódítóhoz...
A lóról meg gyere és üss le :)

Kubbi 02-21-2011 19:58

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 281122)
Remelem igen, szinte csak csalasra lenne hasznalva. Pl lefordulok haver ott var kpval, osszeszovizunk, degeszre veszem magam vedelem lejarta elott, es eladom a masik piacon mar vedelem alol kijove, de korvaltas meg el sem telt, igy boven tul is vehetem magam...

Sőt ha emlékszünk, 5. csopiból zérózva a piacra kitett áru megmarad...

Dew 02-21-2011 20:11

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 281134)
Másik lehetséges módszer, ha a védettség alatt a párbajok gyorsításához hasonlóan itt is a képzések és építések időigénye csökkentve lenne. Értelemszerűen akkor több induló kp, nyersi kellene az alap oriban.

ez azért nem jó, mert ha megszokja azt a gyorsaságot, 3 kör és már csinálhat valami újat, akkor a 20 körös képzés ez után egy örökkévalóságnak fog tűnni, és ezért hagyja abba a játékot... :p

Kalapácska 02-21-2011 20:43

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 281141)
Megunná hamar
ez felejtős, de nagyon.
Milyen sikerélménye lesz neki?? ezt kifejthetnéd. Épités?? az uncsi, vagy a képzés?? meg van adva hogy mennyi lehet a max képzés és ugye 20 körig nem tud csinálni semmit. Akkor nem fog belépni, pár nap és elfelejti

ha nagyon sikerélményt akarunk a kezdőnek, a friss orinak akkor jutalmat kell adni neki, ergo 1 kérdés 1 jutalom. a kérdésre a választ megtalálja a sugoba és hopp kap 5 ijászt, vagy kap 500 tekit, vagy kap 400 fegyot stb. stb
innentől többet van a hod előtt. Innentől várja a kérdéseket és örül neki hogy kapja a jutalmakat
A profikat nem hiszem hogy zavarná , sööt pl én nem is válaszolnák a kérdésekre, de egy kezdőt ezzel meg lehet fogni. És ugye itt az a lényeg hogy itt maradjanak a hodba. Gondolom naivan hogy örül neki, nem tudom én anno 6-7 éve biztos örültem volna ha ajándékba kapok valamit, és max a sugot kell böngészgetnem. Mondjuk szégyen, de még mindig nem olvastam el:D

Miért kellene eltérni az eredeti játékmenettől ?
Szerintem a egyáltalán nem lenne jó sőt olyan lenne mint egy mézesmadzag ....
Ajcsikat lehet nekik adni küldetésekért miért is ne :))
Küldetésekbe sokmindent bele lehet rakni mindenféle támadást kamu országokra az összes akciót és egyebeket ...
Nagyon sok hasonó játékban vagy kezdeti egy hetes védelem , gondolom nem véletlenül .

Pool 02-21-2011 21:21

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 281148)
Küldetésekbe sokmindent bele lehet rakni mindenféle támadást kamu országokra az összes akciót és egyebeket ...
Nagyon sok hasonó játékban vagy kezdeti egy hetes védelem , gondolom nem véletlenül .

Ne szarozzunk, legyen 1 hónap

Redback 02-21-2011 21:36

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 281148)

A küldetéseket egész jó ötletnek tartom, de csak olyanokat, hogy építs ezt meg azt, most hogy megépült ez meg az, tudsz képezni ezt meg azt...

Az egyhetes védelem szerintem túl sok :)

Harmgor 02-21-2011 21:42

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 281142)
Én sem voltam paraszt, ilyen vagyok...
Senki nem mondta, hogy hülye vagy...
De én sem értek mindenhez, ahogy Te sem a hódítóhoz...
A lóról meg gyere és üss le :)

Volt már rá példa:)

Mondjuk azért valami építő jellegűt is írhatnál a témához ahelyett,hogy másokkal kötözködsz!

All times are GMT +1. The time now is 04:33.