![]() |
Quote:
|
Szerintem a 72 órás védelem mindenképpen szükséges egy kezdő ori számára .
Ugyanis azt se tudja mi a helyzet sőt én kitolnám nekik 1 hétre kombinálva a tutoriallal 1 hétig elmazsolázgat képezget épít ezt azt, ki tud próbálni ezt azt ... Lesz sikerélménye stb... Persze aki nem friss játékos és van másik orija annak kikapcsolható lenne az 1 hetes védelem és a tutorial abban az esetben ha összeköti a másik orijával . Ami így részben biztonsági funkcióként is működhetne :) Így ugye a nem kezdőknek semmi nemváltozna :) |
Quote:
ez felejtős, de nagyon. Milyen sikerélménye lesz neki?? ezt kifejthetnéd. Épités?? az uncsi, vagy a képzés?? meg van adva hogy mennyi lehet a max képzés és ugye 20 körig nem tud csinálni semmit. Akkor nem fog belépni, pár nap és elfelejti ha nagyon sikerélményt akarunk a kezdőnek, a friss orinak akkor jutalmat kell adni neki, ergo 1 kérdés 1 jutalom. a kérdésre a választ megtalálja a sugoba és hopp kap 5 ijászt, vagy kap 500 tekit, vagy kap 400 fegyot stb. stb innentől többet van a hod előtt. Innentől várja a kérdéseket és örül neki hogy kapja a jutalmakat A profikat nem hiszem hogy zavarná , sööt pl én nem is válaszolnák a kérdésekre, de egy kezdőt ezzel meg lehet fogni. És ugye itt az a lényeg hogy itt maradjanak a hodba. Gondolom naivan hogy örül neki, nem tudom én anno 6-7 éve biztos örültem volna ha ajándékba kapok valamit, és max a sugot kell böngészgetnem. Mondjuk szégyen, de még mindig nem olvastam el:D |
Quote:
Senki nem mondta, hogy hülye vagy... De én sem értek mindenhez, ahogy Te sem a hódítóhoz... A lóról meg gyere és üss le :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Miért kellene eltérni az eredeti játékmenettől ? Szerintem a egyáltalán nem lenne jó sőt olyan lenne mint egy mézesmadzag .... Ajcsikat lehet nekik adni küldetésekért miért is ne :)) Küldetésekbe sokmindent bele lehet rakni mindenféle támadást kamu országokra az összes akciót és egyebeket ... Nagyon sok hasonó játékban vagy kezdeti egy hetes védelem , gondolom nem véletlenül . |
Quote:
|
Quote:
Az egyhetes védelem szerintem túl sok :) |
Quote:
Mondjuk azért valami építő jellegűt is írhatnál a témához ahelyett,hogy másokkal kötözködsz! |
All times are GMT +1. The time now is 04:33. |