![]() |
Szombati versenyek
Szombati első verseny 16.00-tól
PL Holdem Knockout (125/KO) 5.000 kezdő zseton, 10 perces vakok, nevezési díj 500+125+30 játékpénz Szombati második verseny 19.30-tól NL Holdem (normál) 3.000 kezdő zseton, 5 perces vakok, nevezési díj 300+20 játékpénz A győztes mindent visz! Szombati harmadik verseny 22.00-tól NL 5-card draw Knockout (125/KO) 5.000 kezdő zseton, 10 perces vakok, nevezési díj 500+125+30 játékpénz 6 játékos/asztal Amit a westernfilmekben láthatunk. A játék menete a következő: -Minden játékosnak öt lapot osztanak. -1. licitkör, melyet a nagyvaktól balra lévő játékos kezd meg. -Csere (rákatt, ami(ke)t dobni akarsz és "Csere" -2. licitkör, melyet az osztógombtól balra lévő játékos kezd meg. -Mutatás (ha szükséges) Remélem, tetszeni fog ez is. Mivel nem írtok szinte semmit, így egyedül kell megpróbálnom változatossá tenni a játékot... Jó szórakozást!!! Ui.:Még 27 hely a Verseny Klubban! |
Mit takar a knockout?
|
Quote:
|
Újabb poker, nekem :D
|
Szép volt:)
|
A Versenysorozaton NL Holdem játékok lesznek...
Kérdésem az lenne, hogy minden játék egyforma legyen? (zseton, vakszint) 27 hely van még... Szerda körül már az első hét 3 versenyét meg kellene beszélni, hogy legyen időtök rákészülni. Nem előtte való nap akarom kiírni... |
OFF
Te játszol még a fociguruval? Milyen az új? Mikor váltottak, én abbahagytam. ON |
Quote:
Ha érdekel, írj zöldet 160521 |
Ez az off vmi varazsszo lehet.
Off: Pool, mi volt ma az ebed? :) On. (tok jo, leirom hogy off es barmit irhatok barhova, van egy uj varazsszavam!) |
Holnap legyen napközbeni verseny? Mikor?
Még 24 hely a Verseny Klubban |
All times are GMT +1. The time now is 21:30. |