![]() |
Quote:
ha nem 1 hanem 2 orit vesz majd kulon mailrol beuti saját magát, akkor tuti 3adik lehet mondjuk be kell valljam én élveztem igy is a játékot hogy csak magamnak számoltam hogy mennyit utottem es nem számitott bele a versenybe szoval nekem az a javaslatom hogy 2 kategoria legyen inditva és ugy már van értelme pár honapja jáccoknak is nevezni es nem az van hogy a nagyok elhordják a babérokat hanem kulon babérkoszoru jár mindenkinek aki megérdemli és a saját kategoriájában elso lesz |
Quote:
|
Quote:
de sokkal igazságosabb ha a méretbol nincs elonye annak aki magát utné illetve konnyebb észrevenni es esetleg kozos erovel tenni ellene atinak meg nem kell kupát adni csak a 2 elsonek mondjuk azt nem kell 6 elég 2 , csak legyen korrekt a kuzdelem ugy hogy annak is legyen esélye aki csak ugyes végulis az év legjobbját keressuk nem az elmult 10 évét szoval jogos lenne az elvárás hogy top alatti utesekkel is lehessen kategoriagyozelmet szerezni :) remélem ati megfontolja, es a kovetkező izgalmasabb szabályrendszerrel fog menni |
Quote:
(De szerintem ezt irtad Te is regebben vhol) |
Quote:
Van valami szabály, ami szerint soha többet senki másnak nem lehet nagy országa csak annak, akinek most van? Tilos az új embereknek nagy országot csinálni? Tilos az új embereknek megtámadni a totál védtelen nagy országokat? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
En elhiszem, hogy nemes gondolat, de ha nem profi jatekos, esetleg jatekosok csoportja csinalja tobb honapos esetleg eves rakeszulessel, akkor kar is belekezdeni. (szerintem, ez a hatarvedok aktivitasatol fugg) |
Quote:
A határvédők ugyanolyan játékosok, mint Te. Nem a Hódító motorja irányítja őket, direkt beverhetetlenné téve őket, hanem ugyanolyan, emberek által irányított országok, mint a Te országaid. Ha ők több erőforrással rendelkeznek, akkor ideje Neked is gyűjteni, hogy fel tudd velük venni a versenyt. Ha nem akarod felvenni velük a versenyt, akkor ne akard megnyerni a legjobb játékos címet se. |
Quote:
Vegulis abban igazad lehet, hogy (altalaban) nem csak az olukbe hullottak az ilyen orszagok az embereknek, bar biztos vannak kivetelek is, ehhez nem ertek. Ellenben akkor tok felesleges ilyen haborut csinalni, hiszen szerinted akkor vki beuti a jol megerdemelten a kezeben levo termeloit, es nyert. Vagy igazabol nem latom a Te gondolataid, hogy hova szeretnel kilyukadni? Gondolod egy ilyen haboru osztonzoleg hatna vmi konfrontalodasra a fenti regiokban? Most tortent vajon ilyen, ami az enah nelkul nem tortent volna meg? |
All times are GMT +1. The time now is 12:08. |