![]() |
ákos sem volt 100as az oviba, csak majdnem ;) és kéretik mind a két értelmezésen elgondolkodni ;)
|
Quote:
végül az én seregeim is bemennek :) jöhetnek a vipek :D |
Hóhér gondolom lementetted azt a gömböt .. ha átküldenéd nekem privibe szívesen szeügyrevenném :p
de nem hiszem h 100% barakkja lehet bármilyen orinak is amivel ütni is lehet...:rolleyes: |
Quote:
|
Én egy orit láttam 100% barakkal. Tuvalu klánjában volt, még mielőtt Tuvalu körbejárt volna. De az szabis volt és kláncsatákban jeleskedett. Miatta lett bevezetve, hogy szabis ori nem klántámadhat és klánvédelemben is gyengébb.
|
Quote:
|
Quote:
De ha van olyan varázsló, ami egyszerre le is tud ártózni, és be is fér sereggel, ha elf vagyok, akkor ott valami baj van. Egy olyan varázsló, amiben 599 hektáron 28.000 varázsló van (Merthogy kb annyi kell ahhoz, hogy végiglődd a készültséged, különben előbb lebuksz.), az nem tud tartani akkora lovasságot, hogy szövisegítséggel is beférjen egy mf bunkerelf védelmébe. Ugyanis akkor semmije nincs, csak barakkja lovasokkal, meg temploma. Márpedig ha így építed fel (elméletileg talán lehetséges, mégnem számoltam utána, de meg fogom tenni), akkor olyan harmatgyenge édelmed lesz, hogy mire bevered az elfet, addig a fél csoport hozzád fog járni fosztani meg földért. Mert hogy az alap felállás az az volt, hogy ki lett mondva, hogy ő úgy nyomja, hogy az mf elfeket le is tudja ártúzni, és be is fér sereggel. Ha ilyen varázsló van, akkor azon még mindig megrökönyödök. Én ilyen varázslóvan nem találkoztam még. Ha van ilyen, és életképes, akkor pedig elnézést kérek a meglepődésem miatt! |
Ez pedig úgy kapcsolódik a személyiséghez, hogy ha minden igaz, úgy is felmerült az, hogy úgy levarázsol és még be is fér, hogy az elfre az 'új', plusz védőerőt adó személyiséget teszi valaki. (Neadjisten Tudós + Új védő személyiség).
|
Meg kell jegyeznem,hogy a példáidban folyton a magad igazához
próbálod meg alakítani a számokat. Leírsz egy szövit 33% Kocsmás Felessel. Miért nem 40% vagy 45% ? Folyamatos nyersi pótló lopkodásról beszélsz... Ha ellövöd a készülid akkor az ellenséges szövi Tolija bemegy hozzád. És miután többször leártottalak+még a környezeted is ártóz (akiket ugye folyamatosan lopsz nyersire) beverlek. 1 Óriás/Varis+2 Óriás/Hadis+1 Félelf/Tolis ki fog csinálni idővel. Ha legközelebb számolsz légyszíves ne csak magadat számold PL tanyafree orinak.Számolj mindenkinek optimálisan. Az alap téma részemről lezárva. Mint már írtam: A mostani Elfet a +Védelmet adó személyiséggel nem jó párosítani. Elfogadtam és megértettem miért... |
Quote:
De most megy a vonatom. :) Szép hétvégét mindenkinek. |
All times are GMT +1. The time now is 20:39. |