Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Új személyiség lopások ellen (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=430)

Grabi 12-08-2007 01:29

ákos sem volt 100as az oviba, csak majdnem ;) és kéretik mind a két értelmezésen elgondolkodni ;)

LotR 12-08-2007 02:28

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 141245)
Azt egyébként most is bemutathatnád, hogy Azzal a varissal, amivel 599 hektáron kb 40.000 varázslód van, azzal még be is ütsz. :D Ezt ha bemutatod, az elkövetkező 2 hónapban én fizetem neked a VIPet az irszágodra! ;)

bemennek a seregek = a szövimbe a 2 hadis seregei... aztán így tovább...
végül az én seregeim is bemennek :)
jöhetnek a vipek :D

LotR 12-08-2007 02:30

Hóhér gondolom lementetted azt a gömböt .. ha átküldenéd nekem privibe szívesen szeügyrevenném :p
de nem hiszem h 100% barakkja lehet bármilyen orinak is amivel ütni is lehet...:rolleyes:

Remedy 12-08-2007 04:45

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 141306)
Hóhér gondolom lementetted azt a gömböt .. ha átküldenéd nekem privibe szívesen szeügyrevenném :p
de nem hiszem h 100% barakkja lehet bármilyen orinak is amivel ütni is lehet...:rolleyes:

Pedig hidd csak el nyugodtan. Elmeletileg lehet, es utni is lehet vele. Gyakorlatilag is, csak akkor vigyazni kell, mert barmi vicceskedvu feldobhatja ra a 36 kor vihart, templom nelkul, ugye... :P (mondjuk nemtom hogy jon ez egy uj szemelyiseghez...)

-Fegya- 12-08-2007 08:01

Én egy orit láttam 100% barakkal. Tuvalu klánjában volt, még mielőtt Tuvalu körbejárt volna. De az szabis volt és kláncsatákban jeleskedett. Miatta lett bevezetve, hogy szabis ori nem klántámadhat és klánvédelemben is gyengébb.

[HTPA]GeeForce 12-08-2007 10:40

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 141318)
Pedig hidd csak el nyugodtan. Elmeletileg lehet, es utni is lehet vele. Gyakorlatilag is, csak akkor vigyazni kell, mert barmi vicceskedvu feldobhatja ra a 36 kor vihart, templom nelkul, ugye... :P (mondjuk nemtom hogy jon ez egy uj szemelyiseghez...)

Úgy jön, hogy felmerült, hogy plusz védelmet kéne adni az országoknak, mint személyiség. Utána pedig többekben felmerült, hogy azután viccesen fog kinézni egy elf. :)

[HTPA]GeeForce 12-08-2007 10:46

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 141304)
bemennek a seregek = a szövimbe a 2 hadis seregei... aztán így tovább...
végül az én seregeim is bemennek :)
jöhetnek a vipek :D

Én elhiszem, hogy jó játékos vagy, sokkal jobb mint én. Főleg hadiban, meg variban ez 100%, mivel olyan orikkal nem nagyon játszom.

De ha van olyan varázsló, ami egyszerre le is tud ártózni, és be is fér sereggel, ha elf vagyok, akkor ott valami baj van.

Egy olyan varázsló, amiben 599 hektáron 28.000 varázsló van (Merthogy kb annyi kell ahhoz, hogy végiglődd a készültséged, különben előbb lebuksz.), az nem tud tartani akkora lovasságot, hogy szövisegítséggel is beférjen egy mf bunkerelf védelmébe. Ugyanis akkor semmije nincs, csak barakkja lovasokkal, meg temploma. Márpedig ha így építed fel (elméletileg talán lehetséges, mégnem számoltam utána, de meg fogom tenni), akkor olyan harmatgyenge édelmed lesz, hogy mire bevered az elfet, addig a fél csoport hozzád fog járni fosztani meg földért.

Mert hogy az alap felállás az az volt, hogy ki lett mondva, hogy ő úgy nyomja, hogy az mf elfeket le is tudja ártúzni, és be is fér sereggel. Ha ilyen varázsló van, akkor azon még mindig megrökönyödök. Én ilyen varázslóvan nem találkoztam még. Ha van ilyen, és életképes, akkor pedig elnézést kérek a meglepődésem miatt!

[HTPA]GeeForce 12-08-2007 10:47

Ez pedig úgy kapcsolódik a személyiséghez, hogy ha minden igaz, úgy is felmerült az, hogy úgy levarázsol és még be is fér, hogy az elfre az 'új', plusz védőerőt adó személyiséget teszi valaki. (Neadjisten Tudós + Új védő személyiség).

webesc 12-08-2007 13:49

Meg kell jegyeznem,hogy a példáidban folyton a magad igazához
próbálod meg alakítani a számokat.
Leírsz egy szövit 33% Kocsmás Felessel.
Miért nem 40% vagy 45% ?
Folyamatos nyersi pótló lopkodásról beszélsz...
Ha ellövöd a készülid akkor az ellenséges szövi Tolija bemegy hozzád.
És miután többször leártottalak+még a környezeted is ártóz (akiket
ugye folyamatosan lopsz nyersire) beverlek.
1 Óriás/Varis+2 Óriás/Hadis+1 Félelf/Tolis ki fog csinálni idővel.
Ha legközelebb számolsz légyszíves ne csak magadat számold
PL tanyafree orinak.Számolj mindenkinek optimálisan.

Az alap téma részemről lezárva.
Mint már írtam:
A mostani Elfet a +Védelmet adó személyiséggel nem jó párosítani.
Elfogadtam és megértettem miért...

[HTPA]GeeForce 12-08-2007 14:14

Quote:

Originally Posted by webesc (Post 141472)
Meg kell jegyeznem,hogy a példáidban folyton a magad igazához
próbálod meg alakítani a számokat.
Leírsz egy szövit 33% Kocsmás Felessel.
Miért nem 40% vagy 45% ? Ha konstans fenntartassz egy 45% kocsmás felest úgy, hogy nem szednek darabokra, fejet hajtok.
Folyamatos nyersi pótló lopkodásról beszélsz... Nyers, teki, rúna, akármi.
Ha ellövöd a készülid akkor az ellenséges szövi Tolija bemegy hozzád. Erre még ne vegyél mérget, amíg nem próbálod ki.
És miután többször leártottalak+még a környezeted is ártóz (akiket
ugye folyamatosan lopsz nyersire) beverlek. Nem csak a környezetet lehet lopni. Pl ha csak titeket loplak, senki nem ártóz. Fenntartom. Varázslóval nem versz be. Max a hadi szövik férnek be. De a varázsló szövisegítséggel sem.
1 Óriás/Varis+2 Óriás/Hadis+1 Félelf/Tolis ki fog csinálni idővel. Ebben nem kételkedek, de nem lesz nekik egyszerű, és az alap felállás sem ez volt, külön kihangsúlyoztam, hogy ha sok az óriás akkor gyorsabban van vége a tolinak.
Ha legközelebb számolsz légyszíves ne csak magadat számold
PL tanyafree orinak.Számolj mindenkinek optimálisan. Mindenkinek optimálisan számoltam, folyamatos 100%-os katmorált adva a szövinek. Te nem számolsz korrektül, mert abból indulsz ki, hogy elfverő atomdurvatámadó értékű orikat csinálsz, de mélyen hallgatsz arról, hogy egy full-pacis varázsló 0 védelemmel soha nem nyerhet ilyen formában, mert el se jut 600 hekire annyian szétverik. Az élezett óriás varázslók toronyíjasok szoktak lenni. Egy átlagos elf tolvaj viszont betonozott tanyafree. Én átlagos elf országról beszéltem, míg te egyáltalán nem átlagos támadásra specializált óriásos szövis varázslóról.. :)

Az alap koncepció, hogy 20-30 körről szétlopják az agyad, az sem tőlem származik. Csak kiszálmoltam, hogy milyen az amikor 30 körről lopnak.
De most megy a vonatom. :) Szép hétvégét mindenkinek.

All times are GMT +1. The time now is 20:39.