![]() |
Quote:
|
Quote:
Nyilván én se fizetnék 2 külön internet előfizetést, ha mondjuk 2 gyerekem is Hódítózni akarna... Én azt írtam, hogy az egymás országába való belépkedést én anarchista csoportba való átkerüléssel büntetném. Ez a kettő nem ugyanaz. Kötekedés helyett értelmezz. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Kifejtve: ha 1 ember irányít 1 országot, akkor nem tud napi 24 órában, heti 7 napban online lenni. Amennyiben többen irányítanak 1 országot, ez megoldható. A játék nem a napi 24 órás, heti 7 napos online játékra van kitalálva. Ez jogtalan előny az olyanokkal szemben, akik az 1 ember/1 ország elvet vallják - hozzátenném, ami a szabályos játékmenet. Következésképpen hódítóbeli szabályszegésnek is minősíteném. Minden ilyen játékos röpülne anarchba. nagy mázlitok van, hogy nem rajtam múlik... |
Quote:
|
Quote:
Nekem az ilyen fajta játék nem tetszik, és kész. Teljesen mindegy, hogy ki játszik úgy, hogy tesó, barátnő, haver, klánvezér, szövetséges, szomszéd, kutya, macska, akárki belépked az országába.... Ebben a kérdésben számomra nincs szürke tartomány. Fekete van, meg fehér. Vagy 1 ember irányít 1 országot, vagy több ember irányít 1 országot. Az első eset szabályos, a második nem. Függetlenül az indoktól, hogy miért is kell 2-3-4-8-10-20 embernek irányítania 1 országot. Nem érdekel miért. Én ezt csalásnak tartom, mert irreális előnyt jelent a tisztességesen játszókkal szemben. |
Attól meg falra mászok, hogy "jaj, ismeretlen elkövető belépett az országomba... jaj, jaj..."
Az ismeretlen belépkedő ember meg nyilván újsághirdetésből ismeri a belépő adatokat... Haha, marhára hihető! Maradjunk annyiban, hogy személy szerint az 1 ember / 1 ország elvét vallom. Mert a játék alapvetően erre van kitalálva. (Nyilván szintenként számolva 1 ország, mert az szabályos.) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:18. |