![]() |
Quote:
|
Quote:
potolom a pénzt és runát amit lefosztottak hogy leessen a kulcsom eladok egy kevés tekit olcson amibol runát veszek majd manuálisan nem a helytartora bizva felrakom a kulcsot akkor lehet neked bármennyi turelmed odafigyelésed meg számolásod hoppon fogsz maradni és esélyed nincs lenyulni a tekit |
Quote:
|
Quote:
mert az az egyetlen amiben hátrányt szenved minden másban konnyebben szerezhet javakat mint egy hadis vagy egy varis vagy ami még ennél is fontosabb infokat épuletekrol kintlévo seregekrol stb attol hogy a tolizáshoz kapcsolodo sokféle dolog kozul egyetlenegyen lovaglunk még nem nevezhetjuk azt objektiv véleményalkotásnak tekibol tobbmilliot is tud lopni egy huzással is ami kapcsán pluszosan is kijohet egy hadival folytatott harcból a varis ha nem hadivari pénzt se tud szerezni a felépitése miatt probálhatunk igazságot tenni de én még 1 épkézláb javaslatot nem láttam és csempén kivul(az ő javaslata se teccik) mindenki mástol csak a sirást láttam nem a megoldás keresését |
Quote:
A lényege, hogy nagy területen miért elég 0,001%-nyi bank ugyanahhoz az eredményhez, amihez kis területen 15%-nyi bank kell. A téma nem arról szól, hogy hogyan lopjunk tekercseket, vagy miért jó a piacon tárolni az áruidat. A téma egyetlen -- eredetileg felvetett -- kérdése, hogy miért elég magas hektáron 0,001%, amikor kezdéskor 15% kell. |
Quote:
és nem lehet boncolgatni a témát érveket felhozva akkor nem csoda hogy 2010 ota nem sikerult elobbrejutni a témában :D akkor azért maradjon , mert igy a jó |
Quote:
Kéretik az ilyesfajta személyeskedést mellőzni. Köszönöm. |
Az eredeti felvetésekhez hozzáfűzve: Ha a bankok a következőképpen hagynák szabadon a pénzt. (Toliértékarány/bankok terület%os értéke)*20 1000 hekiig, és (Toliértékarány/bankok terület%os értéke)*10 1000 felett.
Ez kis hektáron nagyjából megtartaná a jelenlegi erőviszonyokat, mert nem áll fent az a hátrány, hogy ugyanaz a bankmennyiség mint nagyobb hekiseknél. +Elkerüli a több körről való lelopást. 30 bankkal számolva a terület%: 200 heki-15%, 400h-7,5%, 1000h-3%, 4000h-0,75% Ha a támadó tolvajértéke 2szer nagyobb a védőértéknél, akkor a bankok 200h-n 2,6%ot hagynak szabadon, 400h-5,2%, 1000h-13,2%, 4000h-26,6% 3szoros toliértéknél pedig 4%,8%,20%,40%... Mivel a tolvajértékek közti arány csökken a távolsággal, így kiszürhetőek valamelyest az elérhetetlen távolságból való lopások. |
Quote:
sőt, idősebb embertársaknak sem biztos, hogy menni fog...:D |
Mondjuk még most sem értem, mitől lesz majd több tolvaj ország, ha a bankok át lesznek szervezve, illetve, miért is kell átszervezni a mostani felállását...
Ha vkinek a pénzem kell, legyen kemény és jöjjön érte sereggel, ne bújjon az ijjai/távolság mögé szaros módjára... |
All times are GMT +1. The time now is 16:14. |