![]() |
Quote:
|
Quote:
|
és a játékban nincsenek ellenségek csak ellenfelek
|
Quote:
nem értem a lényeget? én értem és ti is értiktek. |
Quote:
|
Quote:
mert akár azt is meglehetne legálisan csinálni hogy tegyukfel van két cimbim gipsz jakab es kis pisti mondjuk nekik olyan kornyéken van az orijuk ahol nincs elenséges hadi tevékenység a kornyéken jo nagy orik a top30 kozepén mondjuk (léteznek ilyenek konkrétan ismerek is olyan orikat akik ideálisak lennének ) mnt rulez senki az égvilágon nem piszkálja oket ők igazábol nem is jáccanak mert jakab egy olajfurotornyon dolgozik heti 1 nap kimenoje van és csak akkor tud benézni pityu meg hegymászoőrult es a himalájában turázik éppen tehát egyikuk sem elérheto soha nagyritkán benéznek nehogymár az inaktiv orijukkal lehessen egyénibe es klánban is védeni jo nagy seregeket és kedvemre utogetni klánban akár 3-4et is a két bekukucskálasuk kozben es sokezer hektárt elhozni ugy hogy gyakorlatilag 1 ember irányitja a klánt és ők ugy szerezhessenek tobbezer hektárt hogy az orijukban sem jártak utések kozott csak a végeredményt látván bemásznak az A-események topikba és megkoszonik a gratuláciokat az ilyentol a hideg kiráz és nem hiném hogy akik támogatják ezt a javaslatot orulnének neki mikor egy ilyen fantomklán betolja oket 2-3-5k hekire nyilván nem azzal van bajom hogy kirakják a szovik egymásnak az egységeket es egyéb vagyontárgyakat a piacra mikor a beteg gyerekét viszi orvoshoz vagy hasonlok és nem azért ellenzem mert nekem ebbol elonyom származna mert igazábol ez lehet segitség is lenne sokaknak ahogy irtátok is de akik eddig is csaltak azok is ujabb fegyvert kapnának a kezukbe azzal hogy ezentul teljesen legálisan megtehetik hogy utnek mint a gép a haverjaik országaival (klánban) nekem ezért nem szimpatikus ez a javaslat egyáltalán és ezért nem is támogatom |
Quote:
|
Quote:
amúgy szerintem ő számolni szokott és úgy támad hogy akkor is beférjen ha gépnél van az ellen:D ami szerintem alap egy sokezer hekis klánütésnél is!!nem kimegyünk hogy biztos alszanak és majd lesz valami;) |
Quote:
|
Quote:
emlékeztetőül: Quote:
Quote:
szerinted, kedves taszi, ez így frankó? |
All times are GMT +1. The time now is 13:53. |