![]() |
Ati, nyitott vagy bármiféle módosításra a tábornok személyiséget illetően? Ha igen, akkor szerintem többen is szívesen eltöprengenénk rajta, ha nem, akkor pedig megspórolunk egy csomó időt azzal, hogy nem beszélünk tovább róla
|
Quote:
|
Quote:
Itt egy régi javaslat, x tábornok mindig y bónuszt ad, csak van benne egy pici plusz:) Quote:
|
Nem hiszem, hogy az eredeti szazalekokhoz hozza kellene nyulni, se pozitiv, se negativ iranyban.
|
Quote:
sőt még az oriásommal se igazán és épitész meg stratéga és karavánmester meg tulélő se nagyon lennék soha max ha már nincs olyan szem ami jobb az orifelépitésemhez és tul sok szemem van és oszintén nem orkal se választanék tábi szemet ez tény a mi klánunkban az elfeket a gnomok és az oriások is betolták nem egyszer csak elég extrém felépités kell hozzá volt hogy 5szor annyit lehetett volna fedezni abbol amit az utésre koltottunk és nem azért mert hulyék vagyunk még igy is megérte mert a kedvezményes fedezésen 15-20k heki felett millios nagyságrendu egységeket lehet sporolni amugy nincs nagy jelentosége de A-ban sokan kijárnak fullra és ha tegyukfel le akarom bombázni valaki katmorálját is jol johet a plusz tábi bár az ilyen hogy ki lehessen használni mint irtad is tényleg nagyon ritka alapvetoen nem is lenne bajom vele monronak nem egy javaslatát támogattam már de ez ki fog maradni kozuluk van 4-5 szem igyis ami nagyon tápos és elonyt jelent az 1 szemesekkel szemben és nem tartanám jonak hogy legyen még1 én ezért ellenzem a modositást igazábol nem azért mert az ork az egyik kedvenc és nem is azért hogy másokkal kicsesszek |
Quote:
szerintem jo ez igy és ati már tobbszor elmondta hogy nagy ívben kaksizik a szavazásokra érvekkel lehet meggyozni kizárolag (néha még azzal sem :D) szoval ha megfogadsz egy tanácsot, ne keverd bele a szavazást, se a politikát, se a szomszéd nénit mert komolytalannak fognak venni a lefele ujjakat is azért osztogatom, nem azért mert bajom van veled |
Quote:
most a helyzet: tábornok személyiség ad +1 tábornokot és mellé +10% bónuszt ha ork vagy, minden más esetben +1% bónuszt a támadáshoz... A súgóból olvastam az adatokat. vagy rosszul látom a számokat?? |
Quote:
1 tábornok 0% bónusz 2 tábornok 3% bónusz 3 tábornok 5% bónusz 4 tábornok 6% bónusz 5 tábornok 7% bónusz 6 tábornok 8% bónusz 7 tábornok 10% bónusz 8 tábornok 20% bónusz Ez minden faj számára azonos. |
Quote:
a kérdés nem az, hogy te mi lennél, hanem hogy egyenlő, közel egyenlő pluszt nyújtanak-e az adott szemek, vagy sem(én sem igazán lennék építész, stratéga, karavánmester, de semmilyen fajjal..) oké, van 4-5 szem, ami tápos, de ilyen a tábornok is, csak egyedül az ork számára.. vagy neki se legyen, vagy legyen mindenkinek..:) az, hogy az ork hadi, így neki ez jár, nem érv, mert a hulla is hadi, sőt ő csak hadi..(ork ugye, ha szükséges kiépülhet éplistázni) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:10. |