![]() |
Quote:
az csak irigy a gazdag orikra, hogy egy újrával pénzt duplázhat. Nem rendeltetés szerű? és akkor mi van? egyébként butaságok tömkelegét olvastam fentebb... stratégiai okokból is újrázhat bármikor bárki, ha úgy látja egy más fajjal sikeresebb lehet, vagy túl magasra ütött és nincs felkészülve arra , ami fentebb van... stb. |
Quote:
Irigy? Valahol elfelejtettél gondolkodni úgy érzem. Megfontolásra érdemes kifogásokat hoztál fel, csak picit mintha sikerült volna nem azok alapján reagálni, vagy szűken látni a kérdést, vagy ne adj' Isten nem szűken hanem elfogultan... ui: azt olvasom a profilodban, hogy közgazdász vagy, úgy pedig különösen fogékonynak kellene lenned az ilyen témákra ;) :):) |
Quote:
Bocs, kicsit fáradt voltam, mikor beírtam. :D Az indokaim viszont szerintem megállják a helyüket. Továbbá, a szabályok adta mozgásteret kihasználva jövedelemre szert tenni a valós életben is a meggazdagodás útja, ami nem tisztességtelen mindaddig, amíg ez a mozgástér adott. Ha pénzt akarsz csinálni, akkor bizony megkeresed a kiskapukat, és ezért nem leszólni kell a másik embert, hanem elismerni a szemfülességét és azt a munkát, amit a cél megvalósításáért az ügyre, jelen esetben a pénz halmozására áldoz. Mindannyian ismerjük a mondást, hogy a háborúhoz 3 dolog kell csak... Nos, ha ez egy gazdasági alapokon is nyugvó, háborús stratégiai játék, akkor szerintem hozzá tartozik, hogy egyesek nagy vagyonokat halmoznak fel a felkészülés jegyében. Elfogult nem vagyok, nem az én stílusom az újrázgatás, ha lennél velem klánban, vagy szöviben, akkor látnád újrák nélkül is borzalmasan tele vagyok lével mindenhol. Drasztikusan lecsökkenteni az újrákat viszont butaság, de ha már mindenképp csökkentésre hajlik a társaság, akkor valami ésszerű számban kellene gondolkodni, főleg ebben a kiszámíthatatlan világban... :o Csak gondolj bele egy kezdő helyzetébe, nagy keservesen halad egyre fentebb a csoportok közt, kijön a külsőre, és azzal szembesül, hogy a "nagyok" a teljes csoportrendszer felülvizsgálatán, fajok, személyiségek megváltoztatásán erőlködnek... Ha ezt a közeget te teljesen kiszámíthatónak látnád a helyében, és biztosan a megfelelő időben lépnél a fentebbi szintre, a megfelelő szemcsivel, megfelelő fajjal, akkor grat neked. Rengeteg oka lehet egy újrának, szükség is van rá. Javaslom, hogy a jelenlegi rendszer maradjon meg kis változtatással, hogy mindenki boldog legyen. Szerintem, ha valaki fellép egy szintet, továbbra is kapja meg az +1 újrát, fordulás esetén pedig 3 maradjon meg az 5. szintre érve. |
Quote:
a kezdő szót a saját olvasatomban. :D Kezdő szerintem mindenki, aki nem volt még 1A ban profi klán tagja, nem kell itt top klánokra gondolni, profi klán lehet lentebb is, a lényeg, hogy játszani szerintem az 1A ban tanul meg igazán mindenki, feltéve persze, hogy normál klánba kerül. Az út pedig rögös, kellenek az újrák, akár egy kék orinak is. :eek::p |
Quote:
A hozzászólásodnak ezen részére inkább valamelyik politikai témakörben reagálnék. On Szerintem forduláskor igen is le lehetne nullázni az újrázások számát. Így A-ba jutva mindenki maximum négy lehetőséggel fog rendelkezni. |
Szerintem nem nullázódnia kéne ,hanem 1 maradna,h esetleg,ha ott kerülsz bajba akkor tudj mihez nyúlni.
|
Quote:
|
Quote:
Én kettőt mondtam, mert szerintem az is elég, te hármat mondasz. Még ez is jobb mint a 9 vagy a 30. |
Quote:
törlöm, mert közben továbbolvastam |
Szerintem 2 újra bőven elég az 5. szintre annak, aki már legalább egyszer végigjárt mindent...
Valamint a max. összeszedhető lehetőségeket is maximalizálni kellene, ahogy már elhangzott... |
All times are GMT +1. The time now is 03:13. |