![]() |
Az igazi kérdés az, hog yettől változna-e valami, vagy továbbra is maradna egy "elf mocsár", annyi különbséggel, hog yidőnként kapnak plusz személyiségeket is. Szeeintem ez utóbbi lenne, tehát EZEN a felvetésen ez nem változtat.
|
Quote:
|
Engem az vezérelt anno az elf választásban, hogy szemben a lentebbi csopikban, ha nem érek rá a hódra, nem tudok elmenni "büntetlenül" szabira.
Persze ott az szk de azért az más... Ha lett volna ilyen lehetőség anno, én biztos beválasztok egy aktívabb fajt. |
Quote:
|
Quote:
A témához annyiban kapcsolódik hogy így egy okkal kevesebb lenne a fordulásra A-ból, még kevesebb ork/gnóm törné át magát az elfeken; ez negatívum. Viszont az egyéni célokhoz nagyon is jól passzol. ---- Quote:
Kedvez a kitartó, de kevés idővel rendelkezőknek. Szimpatikus. A topkörök miatti lázadásnak és a pipálásnak nem látom a jelentőségét, ha valaki bent van a szűkebb topban akkor a B-s orija is megfelel fordulásra (egyik feltételében). Kicsit bonyolítaná a pontlistát, mivel gondolom fel lenne tűntetve a fordulni vágyók alcsoportjának helyezései, hogy azért tudni lehessen hol tart az illető. |
Quote:
Egy kisebb csalási lehetőséget fedeztem fel benne: aki az egész csoporton belül topban van, az nyilván bejelöli hogy tudjon forogni B-ből. A csoport maradék részének lenne külön top határ - az itt lévő országok (70%x30% = 21%) összegyűjtik a top köröket, majd bejelölik hogy hosszabb távon akarnak játszani és lefordítják a B-s orijukat, majd kiszedik a jelölést mielőtt lepörögnének a topkörök. Így az egész csoport 30%-a alatt lévő 21% is tudna B-ből forogni, és maradnának a bunkerek immáron 51%-on! De ez egyszerűen kivédhető, ha nem lehetne akármikor kapcsolgatni, vagy átkapcsoláskor nullázódnának a topkörök. |
Quote:
Quote:
Azt hittem egyértelmű amit írtam :) Illetve én csak ennyiben kívánnék hozzá szólni. Elmondtam én miért választottam elfet. |
Nem tudom, anno valaki feszegette azt a részét, hogy a kitámadó klánseregnek legyen tábi.
Ha azt nézitek vmennyire ez sztem javítani az elfmocsár helyzetén, mivel nem lenne beüthetetlen klánban az elf! Neki megvannak az előnyök ugyebár a toronybónusz, de a kitámadónak viszont nincs meg a tábi bónusz. Igy eshet meg hogy szinte egy 80% barakkos ork klán lepattan egy elf szöviről ami azért kicsit vicces! De ha viszont lehetne vinni tábit és járna rá a megszokott bónusz mindjárt kiegyenlítettebb lenne, és nem lenne beüthetetlen egy bunkerelf sem klánban, így lehetne őket ütni és sztem nem tornyosulnának fel a top 30% környéken. Én úgy látom a támadó fél nem kap annyi előnyt mint a védő. Támadásnál számít: * a katonák ereje, * katonai morál, * hadügyi tudomány, * faji sajátosságok. Védésnél: * a katonák ereje (szabadságon levő ország esetén csak ennek egyharmada!), * őrtornyokba vonuló íjászok bónuszai, * katonai morál, * őrtornyok védőértéke, * hadügyi tudomány, * faji sajátosságok. Azt hiszem nem kell tovább magyaráznom, hogy védésnél több bónusz számít. Úgyhogyha lehetne vinni tábit, akkor sztem vmennyire orvosolná a kialakult helyzetet. Vélemény? |
Quote:
Ha esetleg bizonyos (több ezer kör) szk után nem kéne földet leadni a klánbalépésnél/alapításnál az megoldás lehetne. Mondjuk 4 k kör. :) Így lehetne forogni, de visszaélni nem érné meg. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:51. |