![]() |
Quote:
(Könnyen lehet, hogy azért, mert olyan magasan van a top határa A-ban, hogy egyszerűbb neki ott tartani egy elfet, mint újra meg újra megcsinálni a csoportot. És ez is lehet egy ok, ami miatt változásokra lehet szükség) |
Quote:
Nem mindenkinek van annyi penze, tartaleka, haveri kore, hogy A-ban 5k koronkent feljusson x hektarrol fordulasig. Boven eleg, hogy egyszer feljut, es utana csak a "tempot" probalja tartani. |
Quote:
|
Quote:
Valahogy én is gondnak érzem és (ahogy az 1a felpörgetése topicban írtam is) változtatnék a fellépési feltételeken a kisszámos országok "kárára". |
Quote:
az elfek még sem jönnek ide és nyitnak topicot, hogy csökkentsék A-ban a top30% határát... vagy hogy hozzá nyúljanak az orkhoz, vagy valami más egyebet. Ha 8k akkor 8k, majd meglesz előbb-utóbb, ha nem lesz meg, nem lesz meg. ilyen az élet |
Quote:
(egyedül jöttem fel 5-től, tartalékok nélkül, Aban is elf vagyok, nem lázadok. Az elfek lehurrogása miatt "lázadtam" és azoknak az életét akarom "nehezíteni" akik miatt -én meglátásom szerint- a probléma kialakult. és akik miatt a kisszámok sokasodtak anélkül, hogy tényleges tudás lenne mögötte) |
Quote:
De azért A-ban egy bekapott klánütés és más szinten egy földvesztés vesztesége nem ugyanaz... Így aki nem ér rá, igyekszik elejét venni A-ban annak, hogy ezt "elérje". Ennyi erővel azt is mondhatnátok, aki nem aktív, ne játszon hódot... Azt írod, változásokra van szükség... Mit javasolsz? |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:06. |