![]() |
Aki azt mondja hogy kevés toli van a játékban és hogy ritka hogy valakit 2-3 toli egyszerre tekizzen attol megkérdezném, hogy TE melyik játékot játszod? Mi a hódítórol beszélünk.
Nézz meg egykét tolis csopit és jász törpével orkal. Másik, van olyan csopi ahol 4-5k arany egy kő vagy fa értéke :) Ott bontsál nyugodtan 100-150épületet hogy beüss eg tolist aki még a tekid is leszedte. Bontottol 100 épületet a tolincs kedvéért abbol kb 50barakk, a tekik miatt egyébként is kevés a férőhelyed és üsd be, nyugodtan, mf tolit lehet nem is sikerül beütni ezek után, ha szövis akkor már a varijátol is megkapod a 36-os száraz vihart, közben viszik tovább a tekid. A végén szépen elfogy a pénzed, ott vagy egy tekibónusz nélküli orival minmum 100 üres hekvel ezt be kell épitened, van egy csomó üres épület amit fel kell tölteni és a tekiket is újra be kell szerezni. Mind ez nem gond ha valamelyik haver utal neked a piacon 5-600 millát :) Jah és ne a sziesztával meg a jksz-el foglakozzunk a topic nem arrol szól. |
Jah még annyit a szavazás több szempontbol sem mérvadó.
1. hülyén csináltam meg 2. jópár 0hsz es szavazó is van benne és mint mondtam számomra ezek a szavazatok nem mérvadóak :) szóval olyan mintha ott se lenne, ha tudnám törölém a szavazást ebben a formájában és egy újjat csinálnék. |
Quote:
|
szóval ti valami ilyesmit mondtok, hogy a toli orik ütik a nem tekivédős hadikat, a nem tekivédős hadik ütik a tekivédős hadikat, és a tekivédős hadik ütik a tolikat. ez elég erősen hasonlít a kő papír ollóra, és szerintem ez egyátalán nem mondható el erről a játékról. itt ami számít aza tapasztalat, a függőség, és a felhalmozott tartalék.... ha ezek megvannak, akkor az ork addig üti az embert amíg nem lesz 0% a kat.morálja, és ha kell 100épületet is bont, h ezt megtehesse....
de mind1, mostmár többet nem írok ide, úgy sem tudjuk egymást meggyőzni:) amúgy ati egész jót írt a 3. oldalon, szerintem azt olvassátok el.... |
Quote:
Elolvastuk, mit írt Ati, és valaki válaszolt is neki, hogy nem az A-ról beszélünk, hanem a 4 másik szintről, ahol egy toli igenis hazavágja a nem tekivédősöket simán messziről. A tolis orimmal arra vigyáztam, hogy óriást és gnómot ha épp nem háború van békén hagytam, a többi viszont legfeljebb kérhetett, hogy ugyan ne lopjam már tovább. Innen kezdve meg az én jóindulatomon múlt, hogy mit tettem, rendszerint abbahagytam a lopást, bár ez csak a tekire igaz. Raktárkészletet loptam utána is szívbaj nélkül, és senki ne mondja, hogy olyan csoportban, ahol 3-7k között mozog a nyers és a fegyver ára csak tekit éri meg lopni. A magam részéről szeretném, ha több ork nyomulna, és az elfek nem csak tolisok lehetnének a 4 alsó szinten. Színesedne a játék, új stratégiákat kellene kidolgozni, és egy szöviben szépen fel lehetne osztani egymás közt a feladatokat. Bumbi téged irigyellek amiért olyan csopiban játszol, ahol kiegyensúlyozott a fajok eloszlása, és a tolik nem tekizik a nem takivédős hadisokat, de elárulom, a többség nem olyanban van. |
márhogyne tekiznék őket. ki mondta hogy nem? és jó lenne ha így is maradna.... én csak annyit mondtam, h nem esélytelen a dolog egy toli ellen.... és alsó szinteken is vannak orkok, meg törpék is, igaz egy kicsit kevesebb, mint óriás meg gnóm, de hát ez van.
|
Köszönöm Synkel ez nagyon jó volt. Én is épp vissza lvastam és nem az A-rol esetleg a 2/B-röl beszélgetünk hanem az alsó három szintröl.
|
Quote:
vagyis kérlek ne állítsd azt, hogy nem az óriás mostani sziesztáját írtad le! és megkérlek, most olvasd át még1* azt, amit én írtam. |
Quote:
Bumbi: Szépen kérlek értsed meg ez a topi nem azért indult hogy az egy tolis támadásokat tegyük lehetetlenné. Hanem azt akarjuk megszüntetni vagy lehetetlenné tenni hogy 2-3 toli tönkre vágjon egy orit akár véletlenül akár jksz-ben megbeszélve. Ha nem hiszed hogy van ilyen javaslom indits egy orkot törpét freemailes csopibasn és kiváncsi vok hog yviszed végig az 5. és a 4. szintet. biztos végig mész rrajta de teki nélkül az 100% |
Quote:
Persze, hogy jó lenne. Itt nem azt akarjuk, hogy ne lehessen senkit tekizni, hanem azt, hogy másodpercek alatt ne lehessen egy orit hazavágni teljesen. Ráadásul ne lehessen megtenni naponta kétszer-háromszor csak mert van az illetőnek pénze, és vissza tudja venni a tekijét, meg az esetleg elvándorolt sereget. |
All times are GMT +1. The time now is 09:17. |