Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Téma: A tekercs lopás hatákonysága. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=35)

Gyula 04-23-2006 10:06

Aki azt mondja hogy kevés toli van a játékban és hogy ritka hogy valakit 2-3 toli egyszerre tekizzen attol megkérdezném, hogy TE melyik játékot játszod? Mi a hódítórol beszélünk.

Nézz meg egykét tolis csopit és jász törpével orkal.
Másik, van olyan csopi ahol 4-5k arany egy kő vagy fa értéke :) Ott bontsál nyugodtan 100-150épületet hogy beüss eg tolist aki még a tekid is leszedte.
Bontottol 100 épületet a tolincs kedvéért abbol kb 50barakk, a tekik miatt egyébként is kevés a férőhelyed és üsd be, nyugodtan, mf tolit lehet nem is sikerül beütni ezek után, ha szövis akkor már a varijátol is megkapod a 36-os száraz vihart, közben viszik tovább a tekid. A végén szépen elfogy a pénzed, ott vagy egy tekibónusz nélküli orival minmum 100 üres hekvel ezt be kell épitened, van egy csomó üres épület amit fel kell tölteni és a tekiket is újra be kell szerezni. Mind ez nem gond ha valamelyik haver utal neked a piacon 5-600 millát :)

Jah és ne a sziesztával meg a jksz-el foglakozzunk a topic nem arrol szól.

Gyula 04-23-2006 10:08

Jah még annyit a szavazás több szempontbol sem mérvadó.

1. hülyén csináltam meg
2. jópár 0hsz es szavazó is van benne és mint mondtam számomra ezek a szavazatok nem mérvadóak :)

szóval olyan mintha ott se lenne, ha tudnám törölém a szavazást ebben a formájában és egy újjat csinálnék.

aúú 04-23-2006 10:54

Quote:

Originally Posted by Gyula
Jah még annyit a szavazás több szempontbol sem mérvadó.

1. hülyén csináltam meg
2. jópár 0hsz es szavazó is van benne és mint mondtam számomra ezek a szavazatok nem mérvadóak :)

szóval olyan mintha ott se lenne, ha tudnám törölém a szavazást ebben a formájában és egy újjat csinálnék.

Ettől függetlenül vezetnek azok, akik azt mondják, hogy változtatni kell... és elnézve az eddigi szavazás alakulását, eléggé kiegyenlítődött...

bumbi 04-23-2006 11:09

szóval ti valami ilyesmit mondtok, hogy a toli orik ütik a nem tekivédős hadikat, a nem tekivédős hadik ütik a tekivédős hadikat, és a tekivédős hadik ütik a tolikat. ez elég erősen hasonlít a kő papír ollóra, és szerintem ez egyátalán nem mondható el erről a játékról. itt ami számít aza tapasztalat, a függőség, és a felhalmozott tartalék.... ha ezek megvannak, akkor az ork addig üti az embert amíg nem lesz 0% a kat.morálja, és ha kell 100épületet is bont, h ezt megtehesse....
de mind1, mostmár többet nem írok ide, úgy sem tudjuk egymást meggyőzni:) amúgy ati egész jót írt a 3. oldalon, szerintem azt olvassátok el....

Synkel 04-23-2006 11:21

Quote:

Originally Posted by bumbi
szóval ti valami ilyesmit mondtok, hogy a toli orik ütik a nem tekivédős hadikat, a nem tekivédős hadik ütik a tekivédős hadikat, és a tekivédős hadik ütik a tolikat. ez elég erősen hasonlít a kő papír ollóra, és szerintem ez egyátalán nem mondható el erről a játékról. itt ami számít aza tapasztalat, a függőség, és a felhalmozott tartalék.... ha ezek megvannak, akkor az ork addig üti az embert amíg nem lesz 0% a kat.morálja, és ha kell 100épületet is bont, h ezt megtehesse....
de mind1, mostmár többet nem írok ide, úgy sem tudjuk egymást meggyőzni:) amúgy ati egész jót írt a 3. oldalon, szerintem azt olvassátok el....

Elolvastuk, mit írt Ati, és valaki válaszolt is neki, hogy nem az A-ról beszélünk, hanem a 4 másik szintről, ahol egy toli igenis hazavágja a nem tekivédősöket simán messziről. A tolis orimmal arra vigyáztam, hogy óriást és gnómot ha épp nem háború van békén hagytam, a többi viszont legfeljebb kérhetett, hogy ugyan ne lopjam már tovább. Innen kezdve meg az én jóindulatomon múlt, hogy mit tettem, rendszerint abbahagytam a lopást, bár ez csak a tekire igaz. Raktárkészletet loptam utána is szívbaj nélkül, és senki ne mondja, hogy olyan csoportban, ahol 3-7k között mozog a nyers és a fegyver ára csak tekit éri meg lopni. A magam részéről szeretném, ha több ork nyomulna, és az elfek nem csak tolisok lehetnének a 4 alsó szinten. Színesedne a játék, új stratégiákat kellene kidolgozni, és egy szöviben szépen fel lehetne osztani egymás közt a feladatokat.

Bumbi téged irigyellek amiért olyan csopiban játszol, ahol kiegyensúlyozott a fajok eloszlása, és a tolik nem tekizik a nem takivédős hadisokat, de elárulom, a többség nem olyanban van.

bumbi 04-23-2006 11:27

márhogyne tekiznék őket. ki mondta hogy nem? és jó lenne ha így is maradna.... én csak annyit mondtam, h nem esélytelen a dolog egy toli ellen.... és alsó szinteken is vannak orkok, meg törpék is, igaz egy kicsit kevesebb, mint óriás meg gnóm, de hát ez van.

Gyula 04-23-2006 11:28

Köszönöm Synkel ez nagyon jó volt. Én is épp vissza lvastam és nem az A-rol esetleg a 2/B-röl beszélgetünk hanem az alsó három szintröl.

Bogár 04-23-2006 11:30

Quote:

Originally Posted by aúú
Nem, ez nem az óriás szisztémája... el kéne olvasni a súgót néha... az óriásnak tök mind1 mennyi tekije van, csak a 20%-át hozod...

látom, nem érted a jelenlegi tekilopásokat sem. alapból egyetlen lopással (félelfnél 3%-os készültséggel) a célország tekercseinek 5%-át hozod el. az óriásnál a lopás hatékonysága 20% tekik terén. vagyis az eredeti 5% 20%-át kell venni, ami 1% egy lopással (félelfnél 3% készültséggel).

vagyis kérlek ne állítsd azt, hogy nem az óriás mostani sziesztáját írtad le! és megkérlek, most olvasd át még1* azt, amit én írtam.

Gyula 04-23-2006 11:30

Quote:

márhogyne tekiznék őket. ki mondta hogy nem? és jó lenne ha így is maradna.... én csak annyit mondtam, h nem esélytelen a dolog egy toli ellen.... és alsó szinteken is vannak orkok, meg törpék is, igaz egy kicsit kevesebb, mint óriás meg gnóm, de hát ez van.

Bumbi: Szépen kérlek értsed meg ez a topi nem azért indult hogy az egy tolis támadásokat tegyük lehetetlenné. Hanem azt akarjuk megszüntetni vagy lehetetlenné tenni hogy 2-3 toli tönkre vágjon egy orit akár véletlenül akár jksz-ben megbeszélve.

Ha nem hiszed hogy van ilyen javaslom indits egy orkot törpét freemailes csopibasn és kiváncsi vok hog yviszed végig az 5. és a 4. szintet. biztos végig mész rrajta de teki nélkül az 100%

Synkel 04-23-2006 11:32

Quote:

Persze, hogy jó lenne. Itt nem azt akarjuk, hogy ne lehessen senkit tekizni, hanem azt, hogy másodpercek alatt ne lehessen egy orit hazavágni teljesen. Ráadásul ne lehessen megtenni naponta kétszer-háromszor csak mert van az illetőnek pénze, és vissza tudja venni a tekijét, meg az esetleg elvándorolt sereget.

All times are GMT +1. The time now is 09:17.