![]() |
Phoval mi is tapasztaltuk hogy kivülről 9et láttunk de bent 11 volt (zsivány), bocsi hogy előbb nem írtam, úgy volt hogy Pho ír, de ha jól látom nem tette meg.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ú, Ati, ez gáz.
Reprodukáltam újra. 3 Zsiványt jelzett a Kémlelés. Ráléptem a sátorra. Ott hirtelen 8 Zsiványt talátlam (kb, nem görgettem le, de így saccra annyi. Mindenesetre 5-nél több, az egészen biztos). Gyorsan lenyomtam őket földrengéssel. Összesen 2 ablakot kaptam, hogy "próbálja eldugni a kupakot". Ezzel szemben viszont kaptam 8 kupakot... Belsőn ki is írtam, hogy 27 kupakom van. Csata után 35 kupakom lett. kép itt: 8 kupakot kaptam, ebből tippeltem, hogy 8 volt a 3 helyett csapatvezér (Gee1) csataeseményei: A csatáért 96 tapasztalati pontot és 42 aranyat kapsz. A csatáért 96 tapasztalati pontot és 42 aranyat kapsz. A zsivány élettelenül esik a földre. A zsivány élettelenül esik a földre. Gee2 (#15) megvágta a zsiványt. Gee2 (#15) megvágta a zsiványt. Gee3 (#16) megvágta a zsiványt. Gee3 (#16) megvágta a zsiványt. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Megvágtad a zsiványt. 2 életerőt vesztett. Gee2 (#15) megrúgja a zsiványt. 3 életerőt sérült. Gee2 (#15) megrúgja a zsiványt. 3 életerőt sérült. Megrúgod a zsiványt. 7 életerőt sérült. Gee2 (#15) megvágta a zsiványt. Gee2 (#15) megvágta a zsiványt. Megvágtad a zsiványt. 4 életerőt vesztett. Megvágtad a zsiványt. 2 életerőt vesztett. A zsivány megszúrt. 31 életerőt vesztettél. Megrúgod a zsiványt. 7 életerőt sérült. Gee2 (#15) megvágta a zsiványt. Gee2 (#15) megvágta a zsiványt. Megvágtad a zsiványt. 3 életerőt vesztett. Megvágtad a zsiványt. 3 életerőt vesztett. Gee2 (#15) megrúgja a zsiványt. 3 életerőt sérült. Gee2 (#15) megrúgja a zsiványt. 3 életerőt sérült. Gee2 (#15) megvágta a zsiványt. Gee2 (#15) megvágta a zsiványt. Gee3 (#16) megvágta a zsiványt. Gee3 (#16) megvágta a zsiványt. Megvágtad a zsiványt. 3 életerőt vesztett. Megvágtad a zsiványt. 3 életerőt vesztett. Kivéded a zsivány támadását. A csatáért 32 tapasztalati pontot és 12 aranyat kapsz. A csatáért 32 tapasztalati pontot és 12 aranyat kapsz. A csatáért 32 tapasztalati pontot és 12 aranyat kapsz. A zsivány élettelenül esik a földre. A zsivány élettelenül esik a földre. A zsivány élettelenül esik a földre. A csatáért 32 tapasztalati pontot és 3 aranyat kapsz. A csatáért 32 tapasztalati pontot és 3 aranyat kapsz. A csatáért 32 tapasztalati pontot és 3 aranyat kapsz. Földrengést varázsolsz. A zsivány élettelenül esik a földre. A zsivány élettelenül esik a földre. A zsivány élettelenül esik a földre. Gee3 (#16) megvágta a zsiványt. Gee3 (#16) megvágta a zsiványt. Gee3 (#16) megvágta a zsiványt. Gee2 (#15) megvágta a zsiványt. Gee2 (#15) megvágta a zsiványt. Gee2 (#15) megvágta a zsiványt. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Megvágtad a zsiványt. 3 életerőt vesztett. Kivéded a zsivány támadását. A zsivány megszúrt. 64 életerőt vesztettél. Földrengést varázsolsz. Gee3 (#16) megvágta a zsiványt. Gee3 (#16) megvágta a zsiványt. Gee3 (#16) megvágta a zsiványt. Gee2 (#15) megvágta a zsiványt. Gee2 (#15) megvágta a zsiványt. Gee2 (#15) megvágta a zsiványt. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Megvágtad a zsiványt. 4 életerőt vesztett. Kivéded a zsivány támadását. Kivéded a zsivány támadását. Földrengést varázsolsz. Gee2 (#15) megvágta a zsiványt. Gee2 (#15) megvágta a zsiványt. Gee2 (#15) megvágta a zsiványt. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Megvágtad a zsiványt. 3 életerőt vesztett. A zsivány megszúrta Gee2 (#15)-t. A zsivány megszúrta Gee2 (#15)-t. A zsivány megszúrta Gee2 (#15)-t. Kivéded a zsivány támadását. Kivéded a zsivány támadását. Gee3 (#16) megvágta a zsiványt. Gee3 (#16) megvágta a zsiványt. Gee3 (#16) megvágta a zsiványt. Gee2 (#15) megvágta a zsiványt. Gee2 (#15) megvágta a zsiványt. Gee2 (#15) megvágta a zsiványt. Megvágtad a zsiványt. 2 életerőt vesztett. Megvágtad a zsiványt. 2 életerőt vesztett. Kivéded a zsivány támadását. Kivéded a zsivány támadását. Földrengést varázsolsz. Gee2 (#15) megvágta a zsiványt. Gee2 (#15) megvágta a zsiványt. Gee2 (#15) megvágta a zsiványt. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Megvágtad a zsiványt. 4 életerőt vesztett. A zsivány megszúrt. 61 életerőt vesztettél. A zsivány megszúrta Gee3 (#16)-t. A zsivány megszúrta Gee3 (#16)-t. A zsivány megszúrta Gee3 (#16)-t. Földrengést varázsolsz. Gee3 (#16) megvágta a zsiványt. Gee3 (#16) megvágta a zsiványt. Gee3 (#16) megvágta a zsiványt. Gee2 (#15) megvágta a zsiványt. Gee2 (#15) megvágta a zsiványt. Gee2 (#15) megvágta a zsiványt. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Nem sikerült megvágni a zsiványt. A zsivány megszúrta Gee3 (#16)-t. A zsivány megszúrta Gee3 (#16)-t. A zsivány megszúrta Gee3 (#16)-t. A zsivány megszúrt. 25 életerőt vesztettél. Földrengést varázsolsz. Gee3 (#16) megvágta a zsiványt. Gee3 (#16) megvágta a zsiványt. Gee3 (#16) megvágta a zsiványt. Gee2 (#15) megvágta a zsiványt. Gee2 (#15) megvágta a zsiványt. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Megvágtad a zsiványt. 2 életerőt vesztett. Gee2 (#15) megvágta a zsiványt. Gee2 (#15) megvágta a zsiványt. Gee2 (#15) megvágta a zsiványt. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Megvágtad a zsiványt. 3 életerőt vesztett. A zsivány megszúrta Gee2 (#15)-t. A zsivány megszúrta Gee2 (#15)-t. A zsivány megszúrta Gee2 (#15)-t. Kivéded a zsivány támadását. A zsivány megszúrta Gee3 (#16)-t. A zsivány megszúrta Gee3 (#16)-t. Gee3 (#16) csatlakozik a csatához. Zsivány támadásba lendül Gee3 (#16) ellen. Csapattársként azonnal segítesz. Gee2 (#15) csatlakozik a csatához. Zsivány megtámadott. Zsivány támadásba lendül Gee2 (#15) ellen. Csapattársként azonnal segítesz. Zsivány támadásba lendül Gee3 (#16) ellen. Csapattársként azonnal segítesz. Gee3 (#16) csatlakozik a csatához. Gee2 (#15) csatlakozik a csatához. Zsivány megtámadott. Zsivány támadásba lendül Gee2 (#15) ellen. Csapattársként azonnal segítesz. Zsivány támadásba lendül Gee3 (#16) ellen. Csapattársként azonnal segítesz. Zsivány támadásba lendül Gee2 (#15) ellen. Csapattársként azonnal segítesz. ui: Szólj, ha kell a másik 2 karakter csatajelentése is. Akkor bemásolom. Csak nem akarom nagyon hosszú hsz-ekkel széttöredezni ezt a topicot. De ha kéred, bemásolom! |
Quote:
|
Quote:
De kipróbálom egyedül. (Mondjuk abba belehalok, de a teszt érdekében mindent!:)) |
Quote:
Gee: hogyha görgetni kell bal oldalt, akkor több mint 9 darab mob volt ott ;) |
Te miről beszélsz? :D
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:10. |