Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   1. TESZT: Indulási egyensúly (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3438)

Ati 04-15-2009 21:46

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 207919)
Hát ez így sose lesz újraindítva, pedig 2 javítás is lenne benne. :D Vagyis az egyikről még csak remélem, hogy javítás... ;)

No akkor várunk vele még pár órát. :)

Csak meg lett végül ejtve ez is. :)

A frissítés javította a chat sorrendjének összekuszálódását, és talán valamit csinbált a térképszéteséssel is.

Ez utóbbira majd kérnék szépen sok-sok visszajelzést. Szétesik-e most még valakinél a térkép?

Ati 04-15-2009 21:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 207928)
Ez utóbbira majd kérnék szépen sok-sok visszajelzést. Szétesik-e most még valakinél a térkép?

Közben már meg is jött a válasz, továbbra is szétcsúszott. :(

Egyelőre kiiktattam azt a gyorsítómodult, ami ezt okozta. Nagy kár érte...

vityu 04-15-2009 23:58

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 207656)
Az jó, mert én mégg be se tudok lépni azt írja ki, hogy a szerver nem érhető el próbáljam meg pár perc múlva :mad:

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 207659)
Tűzfalon engedd neki a kommunikációt.

Ki van kapcsolva a tűzfalam és nem enged be... Sajnos szerverhez kell kapcsolódni, és ezt a koli hálózata nem engedi. :(
Azt hiszem a tesztelésem túl korán ért véget. :(

És így a játékomnak is lőttek :(

Xeper 04-16-2009 00:00

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 207947)
Ki van kapcsolva a tűzfalam és nem enged be... Sajnos szerverhez kell kapcsolódni, és ezt a koli hálózata nem engedi. :(
Azt hiszem a tesztelésem túl korán ért véget. :(

És így a játékomnak is lőttek :(

SSH tunnel?

vityu 04-16-2009 00:04

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 207949)
SSH tunnel?

Tessék? kicsit magyarabbul? :)

Áh, megtaláltam, megnézem...

vityu 04-16-2009 00:12

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 207949)
SSH tunnel?

Nem értek én ehhez. Próbálkoztam, nem megy. :(

Xeper 04-16-2009 00:20

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 207950)
Tessék? kicsit magyarabbul? :)

Áh, megtaláltam, megnézem...

Van egy putty nevű program, abban könnyű beállítani... csak egy olyan gép címe kell, amihez be lehet csatlakozni, és rajta keresztül lehet netezni :)

vityu 04-16-2009 00:30

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 207953)
Van egy putty nevű program, abban könnyű beállítani... csak egy olyan gép címe kell, amihez be lehet csatlakozni, és rajta keresztül lehet netezni :)

És ilyet hol találok vajon? Hagyom inkább, ez nekem már kezd sok lenni. :( Jó lett volna, de asszem vége! :(

Tsobi 04-16-2009 06:45

Azt nem értem,hogy a szintlépésekkel miért nem növekszik az ÉP. Logikus lenne és bosszantó tud lenni,hogy amíg én a patkány 76 ÉP-t leviszem 12-re,addig Ő az én 20-ammal kivégez.
Laci említette,amivel tökéletesen egyetértek.. az irányítást valóban lehetne kicsi alakítani. Vagy nyilakkal,vagy megkülönböztetéssel,hogy mettől meddig terjed a karakter aurája..
Amit még nem értek az az,hogy ok,hogy miért van az,hogy a kereskedőt először simán legyőztem,a második kereskedő,aki szintén egyedül volt rámvágott egy 18-asat és végem lett. Az őr ugyanez.. 54-eset vágott rám a 192-es ÉPjével és épp csak meg tudtam rúgni.

Egyelőre ennyi,remélem nem ismételtem senkit :) És tetszik :)

Tsobi 04-16-2009 07:28

Az a kérdés vetődött fel bennem,hogy mit gondoltok arról,hogy ha MP-t a kari nem percenként kapna 29-et,hanem 2 mp-nként 1-et? Időnként zavaró,hogy már csak egy-két lépésre vagy a céltól,és akkor várnod kell egy hosszú percet. :)

All times are GMT +1. The time now is 22:25.