![]() |
Quote:
A frissítés javította a chat sorrendjének összekuszálódását, és talán valamit csinbált a térképszéteséssel is. Ez utóbbira majd kérnék szépen sok-sok visszajelzést. Szétesik-e most még valakinél a térkép? |
Quote:
Egyelőre kiiktattam azt a gyorsítómodult, ami ezt okozta. Nagy kár érte... |
Quote:
Quote:
Azt hiszem a tesztelésem túl korán ért véget. :( És így a játékomnak is lőttek :( |
Quote:
|
Quote:
Áh, megtaláltam, megnézem... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Azt nem értem,hogy a szintlépésekkel miért nem növekszik az ÉP. Logikus lenne és bosszantó tud lenni,hogy amíg én a patkány 76 ÉP-t leviszem 12-re,addig Ő az én 20-ammal kivégez.
Laci említette,amivel tökéletesen egyetértek.. az irányítást valóban lehetne kicsi alakítani. Vagy nyilakkal,vagy megkülönböztetéssel,hogy mettől meddig terjed a karakter aurája.. Amit még nem értek az az,hogy ok,hogy miért van az,hogy a kereskedőt először simán legyőztem,a második kereskedő,aki szintén egyedül volt rámvágott egy 18-asat és végem lett. Az őr ugyanez.. 54-eset vágott rám a 192-es ÉPjével és épp csak meg tudtam rúgni. Egyelőre ennyi,remélem nem ismételtem senkit :) És tetszik :) |
Az a kérdés vetődött fel bennem,hogy mit gondoltok arról,hogy ha MP-t a kari nem percenként kapna 29-et,hanem 2 mp-nként 1-et? Időnként zavaró,hogy már csak egy-két lépésre vagy a céltól,és akkor várnod kell egy hosszú percet. :)
|
All times are GMT +1. The time now is 22:25. |