![]() |
Quote:
hullával a varázslás, lopás, teki és egyéb tereken nem tanulsz meg semmit... emberként, ha nem toli vagy annyi varival, hogy ne ártózzanak, akkor nem lesznek jó élményeid, mert hadügyileg nem túl jó, legalábbis úgy nem, hogy ezzel ne mennjen jelentős kára a tolik ill varik számának orkkal meg megint sok jó élményed lesz, mert letekiznek és azt se tudod miért dezertált el a sereg negyede:D |
Quote:
Ha meg eélg jól megy, akkor kipróbálhatja a többit is:) |
hol javasoltam kezdőknek gnómot:confused:
|
Sehol, csak nehogy valaki javasolja... az nem neked szólt;)
|
Quote:
Én is elffel kezdtem, a fantomsereg fenn volt és nem nagyon zaklattak, ha nem adtam okot, elég nyugisan lehet vele fejlődni, na meg a betoníjj se hátrány;) |
hallod:D
előre szólsz, hogy nehogy valaki javasolja:D:) |
jobb félni, mint megilyedni:D:D
|
Felülbírálom magam. Én elég jól elvoltam az 5-ösön emberrel, majd hullával, s most elvagyok orkkal, de mióta kipróbáltam az óriást változott a véleményem.
De: Ha valaki csak úgy nekikezd tapasztalatok, segítség (fórum, szövetséges) nélkül, bármely fajjal el lehet szúrni. |
Quote:
nekem is volt emberem, de kritikán alúli volt és azért nem bántották:D aztán hulla és igaz, hogy minden nap leloptak, de ez valahogy hozzá tartozott a játékhoz, hogy minden nap láttam, hogy loptak:) |
Hullával nagyon szépen megvoltam. Lopni nem volt mit tôlem megütöttek ütöttem. Aztán felértem, s meguntam, hogy nem tudok varázsolni. A 4-esen orkra váltottam. Amíg mf voltam azzal is jól elvoltam. (Jó szöviben persze jobb lenne, de ez nem jött össze még)
|
All times are GMT +1. The time now is 11:36. |