![]() |
Köszönöm szépen, kipróbálom!
|
Sziasztok, nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy óriás tudóssal(hadis/varis) akarok mf-ként egy kis tartalékot képezni 5/W-ben, és hogy lenne ezt érdemes csinálni? A tekercseket még sziesztával is nagyon lopják ha sok van belőle, és veszélyes lenne abban tartani a pénzt, könyvtárazás helyett inkább maradnék 200-on és kitenném a piacra a katonákat(napi 10%-ot), megvenni megvennék őket, de a pénzt hogy óvjam? Vagy menjek fentebb, és építsek 20 bankot, és tartsam egyszerűen aranyban?
|
Quote:
|
Quote:
azert ne indulj el minimalis tartalek nelkul feljebb |
Sziasztok, most egy olyan kérdésem lenne, hogy hiába vagyok óriással, és van fent a szieszta, mégis nagyon viszik a tolvajok a tekercseim, lopásonként 2-300-at, és van olyan nap, h 20 szor meglopnak:S Igazából még nem vagyok betelve varázslókkal(200 hekin vagyok, 2 hete kezdtem kb), bár gondolom a tolvajok csak azt lopják akit be tudnak gömbözni, szóval csak hajtsak rá a varázslókra? (3360 fér majd, az gondolom csak elég lesz) Vagy mit lehetne tenni?
|
Add el a tekercseket és máris nem fogják lopni. :)
|
Quote:
|
Quote:
a tolvajok, ha elég ügyesek akkor sikertelen gomb eseten tolival probaljak megnezni az orit |
Nem kellene mindenkit agyonütni és akkor talán nem lopnák a tekercseket :D
Edit: valaki akit ütöttél és aki lelopott tekire. |
Quote:
Ez esetben lehet küzdeni a tolvajok elleni tolvajok felfedése és mérgezése varázslatokkal, vagy mészárlással - ill. mehet mellette a diplomácia is: abbahagyod, ha ő is abbahagyja. Kétszer meg fogják gondolni, hogy kell-e nekik néhány ezer tekercs ezért cserébe. :) A játék erről szól. Ha meg végképp zavar, hogy viszik a tekercseket, legyél gnómmal... |
All times are GMT +1. The time now is 06:21. |