Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Bővített fórumok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3047)

Zoli 06-19-2008 21:18

Ahha..tehát az érdemi hozzászólás, az minden, ami nem ellenkezik veled....hmmm...
mindegy, engem nem nagyon érdekel, mit tartasz annak, de szerintem tök vagány, menő, sirály, és állaritra jó dolog lenne, ha e-mellé a remek új fórum mellé visszaraknád a közösöket is.Így a kecske se hal éhen, és a káposzta is megmarad.
Nos, mit szól a nagyvezír? :D wuhaha

Zoli 06-19-2008 21:20

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 180904)
Dehogynem............

Ha azért akarja abbahagyni, hagyja abba, engem nem érdekel...mellesleg az ilyen emberek vannak kisebbségben, akik-mint le is írtad valahova (vagy regisztrációs szabályokba, vagy mittomén)- nem is valóak a játékba, őket tiltsd le..én igazán nem értem, mi ezen az annyira bonyolult.

-Hiena- 06-19-2008 21:23

Az ítéleteket ne keverjük a módosításokkal. Ítéletet sosem módosítasz, a változtatásokat némely esetekben felülvizsgálod.
Túlkapásra olyanokra gondolok amikor szétvereted valaki nehezen felépített országát egy csoportfórumon feltett kérdés miatt. (Nem az enyém)
Most sem a önmagában módosítás miatt vagyok kiakadva. Tudom, hogy tesztidőszak van. Ki van írva a főoldalon. Bármily hihetetlen, el szoktam olvasni az ilyeneket legkésőbb mielőtt írkálok valahova.

"Ilyen lehetőség teljesen szándékosan nincs és nem is lesz."
"Nem lesz ilyen."
"Abszolút, és egy nagyon jó, mindenképp pozitív változásnak tartom ezt a rendszert."
"..ha egy fórum nem tetszik, akkor otthagyod.."
"A nagy közös valószínüleg ugyanúgy élni fog pár napon belül, mint eddig, miután mindenki összeszedte, hogy ki hova és mikor és kit hív meg."
...

Ha ugyanúgy müködni fog mint eddig, csak ehhez valakinek mindenkit meg kell hívnia az nem valami nagy változás lesz. Akkor csak annyi lesz a különbség, hogy lesz pár ingyen moderátor?

Csak egy sith gondolkodik végletekben, kedves Darth Horland :D

Zoli 06-19-2008 21:26

Quote:

Originally Posted by -Hiena- (Post 180909)
Ha ugyanúgy müködni fog mint eddig, csak ehhez valakinek mindenkit meg kell hívnia az nem valami nagy változás lesz. Akkor csak annyi lesz a különbség, hogy lesz pár ingyen moderátor?

Csak egy sith gondolkodik végletekben, kedves Darth Horland :D

hallod most fogtad meg a lényegét a dolgoknak! :D:D
kell pár ingyen modi, olcsóbbak mint a kínaiak, és még fel sem fogják, hogy ingyen dolgoznak :D:D:D:D:D:D:D
(persze erős túlzással)
:D

Ati 06-19-2008 21:29

Quote:

Túlkapásra olyanokra gondolok amikor szétvereted valaki nehezen felépített országát egy csoportfórumon feltett kérdés miatt. (Nem az enyém)

Nem igazán látom, hogy ez hogy kapcsolódik ehhez a témához, de mégis rákérdeznék erre, mert halvány fogalmam sincs, hogy miről beszélsz. Mikor uszítottam bárkire másokat? :eek: Szerintem erősen keversz valakivel...

Reni 06-19-2008 21:33

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 180897)
Hol olvastál te itt olyat, hogy azért állítsuk vissza, mert így nem lehet csesztetni a másikat? :eek:
én sehol nem láttam ilyet.

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 180902)
A Hódító belső fórumán.Csodálkozom is rajta, hogy ide kintre nem jött már ez a mondat indoklásként.

Összesen hány játékos állította hogy csesztetésre akarja használni a fórumot?

Rebellis 06-19-2008 21:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 180912)
Nem igazán látom, hogy ez hogy kapcsolódik ehhez a témához, de mégis rákérdeznék erre, mert halvány fogalmam sincs, hogy miről beszélsz. Mikor uszítottam bárkire másokat? :eek: Szerintem erősen keversz valakivel...

Pedig egyszerű:rolleyes::D:D
Mert még én is rá jöttem;)
Mikor x körre kitiltasz orit az szabad préda:-)
Erre értette ő......

-Hiena- 06-19-2008 21:37

Annyiban kapcsolódik a témához, hogy te is hirtelen haragú és kicsit szélsőséges vagy.
Konkrétan XY kérdezett valamit és öt körre kitiltottad. Amikor ezeket kiírod a csoportfórumra, gyakorlatilag információt adsz ki róla és ezzel kivégzed az illetőt. Persze a végrehajtó hóhér nem te vagy. Mosod kezeid. Na mindegy, ez csak egy kiragadott pelda volt.

A konstruktív érdemi javaslatom: nem kell moderáció csak egy "mellőzés" gomb.

nagytomi369 06-19-2008 21:38

Quote:

Akkor csak annyi lesz a különbség, hogy lesz pár ingyen moderátor?

Ôôôô... nemcsak. Lesz a letisztulás végére 1 vagy maximum 2 olyan pót-közös, ahol néhány játékos fogja majd megszabni, ki fórumozhat és ki nem. Aki ezeken a fórumokon nem tetszik a 3 (vagy csak 1) moderátornak, az nem fog fórumozni, mert nem lesz neki hol.

Pár itteni topicban is olvastam már olyan hozzászólásokat, amelyeknek a szerzôi letiltották volna a társukat, ha hatalmukban állt volna. Na, most majd megtehetik.

Rebellis 06-19-2008 21:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 180912)

Pedig egyszerű:rolleyes::D:D
Mert még én is rá jöttem;)
Mikor x körre kitiltasz orit az szabad préda:-)
Erre értette ő......

All times are GMT +1. The time now is 01:24.