![]() |
Quote:
ryan tényleg nagyon jó:) |
a profi telleg jo :) a szakasz elmegy, de a ryant en nagyon nem szerettem... anno nekem azt mondtak, hogy az elso 20 perc miatt mar erdemes megnezni... nekem meg az sem jott be -> lehet csak velem van a baj, pedig nagy atlagban szeretem a haborus filmeket :)
|
Sziasztok :)
Átrágtam az egész fórumot, de ez igérkezett a legjobb helynek ahová bekarcolhatom a gondomat :D Köze nincs a topic témájához, de azért nem muszáj azonnal lehurrogni:p Szóval az van, hogy van egy film, ami kb 6-7 éve kölcsön lett adva, és az illető elfelejtette, hogy vissza illene adni :mad: A legrosszabb, hogy már én sem tudom kinek lett odaadva :( Nah itt kérni minden kedves filmszerető hódítós barátom és nem barátom segítségét, miszerint ha valakinek az alul említett film megvan bármilyen formátumban MAGYAR szinkronhanggal, dobjon már rám egy üzit :) Előre is köszönöm :) Gerjedek a vonalaidra (I Got The Hook-Up) Rendező: Michael Martin Szereplők: Master P A.J. Johnson Gretchen Palmer Frantz Turner Tom "Tiny" Lister, Jr. Anthony Boswell Helen Martin John Witherspoon Forgalmazó: Dimension Films Időtartam: Év: 1998 Műfaj: Vígjáték |
Quote:
Quote:
|
Egyik kedvenc filmem zanzája... (nem egészen, de olyasmije, na... :D) íme:
The Big Lebowski - F*king short version |
Quote:
ez nagyon ott van Senki:) |
Quote:
Mitbánomén, csak szerezze nekem meg valaki :D |
Quote:
Volt egyszer egy vadnyugat, az sem rossz :) |
Ma este retek klubbon 00:30-kor (ill ez már holnap)
The Straight story rendezte: David Lynch zene: Angelo Badalamenti |
Sziasztok!
Nekem is van par orokkedvenc filmem, de inkabb rendezokben tudnam megadni, meg orszagokban Szoval: Alfred Hitchcock, Jim Jarmush, Orson Welles, Robert Rodriguez(sin city), Chaplin, buster Keaton filmek, Azsia(pl Oldboy, es masik 2 resze), Wong Kar-Wai, Tarantino. Kapasbol ezek, amiket ugy megnezek...Mostanaban a legjobb film a mit lattam az a Crush(1996-bol) Karambol a magyar cime. |
All times are GMT +1. The time now is 20:12. |