![]() |
A hulla egyetlen fegyvere a hadsereg, azt kellene erősíteni. Viszont egy szimpla erősítés nem lenne túl egyedi, azzal azt érnénk el, hogy hasonlítana más fajokra.
Van egy ötletem, illetve több is de azt csak zárójelben mondom, az első kiegészítése gyanánt. 1/ erősítsük a hadierejét szintenként, hasonlóan mint most, de nagyobb mértékben. És csak 1 tábornoka legyen! A hullák "buta" népség, egyfelé mennek és nagy tömegben. Így még a tábornok személyiségnek is lenne értelme. ( 2/ Mivel kitámadáskor nagy kockázatot vállal, ezért kapjon minden támadásra, (függetlenül, hogy sikeres-e vagy sem) azonnali katonai morál növekedést. Pl.: 75% volt, akkor támadás után ugorjon fel 78%-ra a támadás sikerességétől függő módosító ugyanúgy leviszi a morált, ha sorban nem mennek be a támadások ) Szerintetek mennyire használható ötlet? Külön-külön vagy együtt!? |
Ez gond, nem is kicsi, bár némi bűvészkedéssel biztos lehet segíteni rajta.
Ha viszont a hulla az üres területeivel együtt hasonló pontszámot érne el mint bármely más faj, akkor indokolt lenne az erősítés. pl a 40+ hely/ ha. Megoldás sokféle lehet, de ezt igazán a fejlesztő látná, hogy miként lehet azonos szintre tenni őket. Tippem volna, de valószínű hogy hibás lenne. |
Én mondjuk nem tartom jó ötletnek, hogy a gyújtás, rengetés és a pusztítás egyaránt hatástalanná válna ellenük...
|
nem lenne egyszerűbb kedvezményes építes, pl -10% és plussz férő hely +5%? :rolleyes::D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Meg szeretném kérdezni, hogy miért van szinte minden egyes erősítési javaslata az élőhalottnak szinthez kötve.
Mintha lenne különbség a szintek között. Pedig elméletileg egyetlen közvetlen különbség van, mégpedig a maximum hektár. (kivéve 1/A) Persze közvetetten bejön a piaci árak változása és a játékosok játékereje, de minden más százalékosan változik, (kivéve 3000 hektár feletti módosítások, illetve épületfenntartási költség) ráadásul az ország mérete és az, hogy melyik csoportban játszik valaki, nem feltétlenül következik egymásból, bár az utóbbi idők változtatásai miatt ettől most eltekinthetünk. Nem értek egyet azzal, hogy szintenként kell változnia az élőhalott bónuszának. Mikor játszottam vele, már az ötös csoportban is harmatgyengének tartottam, és a 40%-os bónusz ellenére eszembe sem jutott azt választani 1/A-ban. Egyetértek azzal, hogy a gyújtogatás ellen élvezhetne több védelmet, elvégre tolvajok és varázslók ellen teljesen kiszolgáltatott. De hadügyi bónuszként jobban el tudnék képzelni valami állandót, és nem feltétlenül támadó jellegűt. Ha nagyon kiélezi magát egy élőhalott, akkor tud találni célpontot, csakhogy amint kitámad hazakísérik jópáran látva a könnyű prédát. Persze lehet azt mondani, hogy akkor hajnali 3-kor kell ütni, de hiába zombik, lehessen velük játszani nappal is. Szóval mi lenne, ha mondjuk a barakkok területből elfoglalt arányával növekedne a védőerő, amikor az orkhoz hasonlóan a kint lévő sereget támadóereje nagyobb, mint az otthon lévő védők védőereje. Vagy az elfhez hasonlóan a tornyokba vonuló íjászok ne 6, hanem 8 plusz védőpontot kapjanak. Valamint segíteni kéne, hogy egy szövetségnek hasznos tagja legyen az élőhalott, mint a hadseregért felelős ország. Például, hogy a rá nyitott térkapun keresztül végrehajtott alvilági akciók csak 33%-os hatásfokúak. Vagy akár, hogy az élőhalott seregek szövetségi segítségként egy körrel hamarabb érnek oda a célországhoz segíteni a védekezésben, persze a 2 kör minimum megmaradna. Így egy vándor élőhalott egész hasznos tud lenni egy háborúban. Elnézést, ha már felvetett javaslatot írtam volna le újra, igyekeztem minél több hozzászólást elolvasni a témában. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:14. |