![]() |
Nono, ez a téma nem azért indult, hogy csak rólam szóljon, sőt kifejezetten arra vagyok kiváncsi, hogy Ti többiek mit tudtok...Nem azt mondom, hogy nem esnek jól a szavaitok, nagyon is örülök nekik, de itt ennél szivesebben látom a verseiteket...:D Írtatok ide már sokan, sokfélét: ki komoly, ki bohókás, ki szívbemarkoló, ki derűs, ki borús, ki mélyen szántó és ki egyszerű szívből jövő sorokat vetettek, eme virtuális oldalakra, kicsit sajnálom, hogy az utóbbi időben szép sorban eltüntetek és szinte csak én firkáltam ide; Lángföld, Toto, Mona, Szigibabe, Békés, sőt Ati és mindenki más, hiányoznak a verseitek...:)
BeeLord örülök, hogy feltetted ezt a hármat és nem hinném, hogy itt bárkit is zavarna, hogy annyi, amennyi.:) Nekem tetszik, egészen pontosan az utolsó, még így is, hogy itt-ott egy kis finomítás ráférne...de ez semmit nem von le az értékéből.:) |
Bocsi mindenki, de ezt most egyszerüen muszáj...:)
Hosszú nap után Mikor tücskök ciripelnek. S fényesen ragyogó Csillagok borítják az eget. Ágyadban lassan elterül Megfáradt tested. Gondolatok közé merül Lázongó lényed. Párnád ölelése, A szél lágy suhogása Lassan elvezet Egy ismeretlen világba. Hol láthatatlan kezek Kezedet simítják, Még nem is sejtheted, De ez már az álomvilág. Atinak és mindenkinek másnak is nagyon szép éjszakát.:) |
Szép. Én annyit mondtam volna, hogy jó éjt, te írtál egy verset. Tetszik, szerintem jól sikerült. Én kicsit komolytalanabb témában alkottam:
Zidane - K1 king Egyszer volt, hol nem volt, 2006-ban egy VB döntő, Zidane volt a föhős, s Materazzi egy olasz védő. 7. perc: Zidane bevágott egy tizenegyest. 19. perc: Barthez nem foghatta a Materazzi-fejest. 1-1 után jöhetett a hosszabítás, Nem volt az más, puszta kínlódás. Mindenki várta az 5-5 tizenegyest, De két dudás egy csárdában nem férhetett. 110. perc: Materazzi csűrte-csavarta Zidane bimbóját, De mind ez nem hatott, jöhetett a káromolás. Sikerült a terv, elborult a francia agya, Ezek után félelmetes erővel villant a gall kobak. Az olasz védő dőlt is hanyatt, Hozhatták neki a hordágyat. Kis vártatva jött Elizondo, a spanyol bíró, Lebegett a piros, Zidane-nak mára takarodó. A büntető párbajt Olaszország nyerte, Zidane önnönmagát hiába szégyellte, Franciahonban zúgott a sírás-rívás, Csúnyán végződött egy gyönyörű pályafutás. |
Nekem, ismétlem nekem néha nem elég két szó.:)
Most sem volt elég.:) A versedhez, hát elolvastam, engem nem igazán ragadott magával, de csak azért mert én a mecs közepéig azt se tudtam kik játszanak, vagy hogy az egész VB tart-e még(nemigen rajongok a fociért:rolleyes: ).:D |
Gondoltam is rá, hogy lehet a VB 2006 nevű topic-ba kellett volna beírnom, mert kettőnkön kívül nem tudom olvassa-e még valaki ezt a topic-ot. Hozzáteszem ez szomorú, és nem is értem, mert ahogy láttam, az elején elég sokan voltatok. Én ijesztettem volna el a tömeget?:(
|
Quote:
Bár csak jóéjt kívánt Cassandra, jó reggelt nem, szal még akár alhatnék is. :D:D:D |
Quote:
BeeLord:vannak itt többen is, csak halgatnak, mint a sír... |
Quote:
|
Quote:
|
Csiszolandó még, de ha egyszer megigértem...:)
Tegnap este a csillagos ég alatt Egy apró manó érkezett hozzád, S apó léptekkel, vagy szélnek szárnyán szálva Elkisért az álomoknak birodalmába. Ám most itt a reggel, s a manó tovaszáll. A világ éled, s látom lassan Te is ébredezel már. A madarak halk fütyszóba kezdenek, Miközben lágy szellő puha kezei ébresztenek. Lassan eljő a pillanat, mikor aludni tovább már nem lehet, Hisz a ragyogó nap fénye borítja már odakint az eget. S mikor végül kinyitod szemed, csak annyit mondok: "Szép, jóreggelt kívánok Neked." |
All times are GMT +1. The time now is 00:56. |