Quote:
Originally Posted by Ati
(Post 179152)
Bár ez is logikusan hangzik, el tudok képzelni olyan szituációkat, amikor ezt kifejezetten NEM akarod. Például egy olyan ország esetén, amiről nem tudja a többség, hogy az a Tied. Ilyen szituációkban ez nagyon kellemetlen lehet. Azt gondolom, hogy olyan sűrűn nem lesz/nincs használva ez az opció, hogy ne lehessen beírni azt a néhány országot a tiltólistára minden országodnál.
(Az egész Hódítóban összesen 5000 tiltás sincs, ez egy elég csekély szám. Ebből ráadásul 10 engem tiltott le. :D)
|
Mondjuk erre azért még reagálnék, hogy nem hiszem, hogyha én letiltok valakit akkor végig próbál üzenetet küldeni többtízezer országnak, hogy hátha ezzel megtudja melyik az enyim :D
Egyébként meglehetne, hogyha az egyik oribol letiltod, mindegyiknél letiltódik, viszont feloldani egyesével is lehet...
Vagy jobb:
Amikor letiltod akkor kidob egy listát az oriaidról és mellettelévő checkbox-okkal be tudod jelölni, hogy melyik országaidról tiltsad le, és aztán az ok gombbal megerősjted...
Szal én 1 nevű orimbol letiltom, jön az ablak, hogy bla-bla-bla, bejelölöm, mondjuk 1, 2,3, 5 nevű oriaimat, hogy onnan tiltsa le (4-et nem akarom, hogy megtudja, hogy az enyim), és rákattintok az ok gombra...
Vélemény?
|