![]() |
Áhh Gee, Neked nem péknek kellett volna menned, hanem ellenőrnek :D
|
Quote:
ui. igaz, ellenőr se voltam, és az se vagyok most. :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Majd csinálunk 'Hajrá Gee!' transzparenseket ;) Akkor úgy mondom, hogy nem üzletvezetőnek kellett volna tanulnod, hanem ellenőrnek menni dolgozni :D:D |
:D Nagyon utálnának a csövik, ha ellenőr lennék, mert többé nem buszozhatnának ingyen és bérmentve. Főleg nem zavartalanul. Finoman, és udvariasan, de megkérném őket, hogy ha nincs jegyük, ne utazzanak, hanem gyalogoljanak... :p
|
Quote:
|
Ezt majd közlöm velük, amikor legközelebb pénzt követelnek: "Ekétől kérjetek, ő a király, neki van aranyforint-verési joga." :D:D:D
|
Látom a tanárok nem hazudtak, amikor azt mondták, hogy " A statisztika az a légbőlkapott adatok hajszálpontos kimutatása.... " :D:D:D:D:D
Ezt most találtam egy user adataiban: Total Posts * Total Posts: 0 * Posts Per Day: 0 ... * Activity: 3% :D:D:D:D vajon hányszor kell belépkedni az oldalra, hogy 0 posttal 3% aktivitásom legyen? |
No reggel 10 óta kisebb megszakításokkal takarítottam. Port töröltem, könyveket pakoltam, porszívóztam, felmostam, megnyírbáltam a rózsabokrot, és felsöpörtem a teraszt... Most szépen kiülök, és elszívok egy szál cigit, a munkám jól megérdemelt gyümölcseként. Meg lehet, hogy egy feles hubit is. Szerintem azt is megérdemlem. :D:D
|
All times are GMT +1. The time now is 05:47. |