![]() |
Quote:
|
Quote:
|
U-ban jelenleg nincs akkora gáz,a top1 ori (bár csalással jutott fel oda,szóval teljesen mindegy :p) 1200 heki körül lebzsel. Ez addig szerintem ilyen szinten is fog maradni,míg valami mÁkos játékos neki nem áll feltolni azt. :)
Ahogy sasolom épp mindenhol levereti magát,szóval hamarosan újabb roham várható :) |
Quote:
Azért ez se semmi. Áruld már el, hogy bírtál 45k pontot összeszedni tisztességes úton??? :D |
Quote:
Bár már régen volt amikor 1x sorozáson tölteni kellett ki IQ tesztet, és azóta rohamos tempóban hülyülök, de ott akkor gratuláltak hogy nekem lett a legjobb. ;) (milyen lehetett a többi!? :D:D) |
Quote:
bár szerintem most kivételesen nem hozzám szóltál, de megkérdezem hogyan lehet szerinted egy topklánt csinálni? mert szerintem alapvetően úgy ahogy a pannon. meg kell szerezni folyamatosan legalább egy freemailes csopit meg a gyorsot és extrém termelőket csinálni a tetejére. eköré a pénzmennyiség köré kell szervezni tíz aktív játékost. és ezt folyamatosan legalább egy évig csinálni és folyamatosan minél több piacot átvenni. a recept szerintem ilyen egyszerű. alapvetően a pannon is így csinálta. hogy az "alapvetően" mellé még mik kerültek az már kérdéses és beszédtéma lehet. de a receptel - amit te úgy látom ahol lehet szapulsz - maximálisan egyetértek. |
Quote:
|
Quote:
Én nem tettem meg ezt, mert nem akartam anarchot kockáztatni a JKSZ-el. Más megtette kék szám nélküli orikkal amiket nem sajnált. Ennyi. Jó éjt! :) |
"Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 5. szinten:
2007-09-19 16:05:18 ***baba*** (#228471) elfoglalt 145 hektárt Cyby_Birodalma (#338863) országától." Ez is teljesen szabályosan történt ugye ejnye ejnye |
Quote:
ezért is érdekes ez a porszem dolog .. Legalább is számomra.... Lehet direkt csináltak porszemet pl.... |
All times are GMT +1. The time now is 23:49. |