![]() |
Volt egyszer két jóbarát, Hajó Balázs és Komp Attila.
Elmentek az erdőbe, de valahogy mindketten eltévedtek és elvesztették egymást. Attilának eszébe jutott, hogy van nála egy kis fehér edény, eltemeti a földbe, hátha így könnyebben visszatalál. Balázs ment-mendegélt, egyszer csak találkozott a mindentudó manóval. Kérdi Balázs: - Nem tudod véletlenül, a barátom merre van? Erre a manó: - Dehogynem! Komp Ati bilit ás! |
A ló bemegy a kocsmába:
- Kérek egy DAB sört! - Tessék, itt a sör. Megissza a sört, majd így szól: - Most kérek zabot! Mire a kocsmáros: - De Ló, abrak a DAB-ra? Egy koldus könyörög: - Kérek háromszáz forintot, szeretnék egy kis pezsgőt venni! Egy nő megbotránkozva: - Miért nem kenyérért koldul, mint a többi koldus? - Máskor én is úgy teszek, de ma van a születésnapom! |
Két fiatal elhatározza magát-itt az ideje, hogy összeházasodjanak. Mindketten igazi katolikus családból származnak, így a nászéjszakáig várnak az első nemi aktussal. Végre elérkezik az idő, megtörténhet a dolog. Ám egyikük sem tudja, hogy ilyen esetben mi a teendő. Ezért a férj tárcsázza anyósa számát, és rákérdez a dologra. Az anyós meglepődik a dolgon, és ezt a választ adja:
- Jancsi, ami neked kemény, azt tedd oda, ahol a Julcsi pisil. A férj illedelmesen megköszöni a választ, majd a tettek mezejére lép. Fél óra múlva újra csörög az anyós telefonja, ám ezúttal lány az, aki kétségbeesett hangon a következőt mondja: - Anya, most mit csináljak, a Jancsi feje beleszorult a WC-csészébe! |
Ül a koldus az aluljáróban, szegénynek hiányzik mind a két lába. Egy ember, bedob egy ezrest a kalapjába és mondja :
- Papa tessék itt egy ezres, vegyél rajta új cipőt. A koldus egészen elkeseredik, elkezd sírni, hogy mondhat valaki neki ilyent. Olyan keservesen sír, hogy megkérdezi egy rendőr, mi baja. Az elmondja. - Miért nem rúgtad seggbe? - kérdi a rendőr. A koldus egészen kiborul, olyannyira, hogy beviszik az idegosztályra. Megkérdezi tőle az orvos, hogy miért van ennyire elkeseredve. Elondja. - Nyugalom, nyugalom, mondja az orvos. Majd mi itt talpraállitjuk! :o :o |
Putyin látogatóba megy Bush-hoz.
Mindennel megvan elégedve, csak azt nem érti, hogy a Bush kabátja zsebén mért vannak gombok. Utolsó nap megkérdezi: - Mik azok a gombok a kabátodon, és miért nyomogatod folyton? - Ez a legújabb fejlesztésünk. Ez a kék azért van, ha melegem van, megnyomom, és hűvös érzetem lesz, a pirosat ha megnyomom, melegérzetem lesz, ha pedig a zöldet, akár milyen fáradt vagyok, felfrissít. Eltelik egy pár hónap, és Bush visszaadja a látogatást. Putyin fogadja, és a hátán lóg egy Lada ajtó. Bush nem bírja, és megkérdezi: - Minek az a Lada ajtó a hátadra? - Ha fázom, feltekerem az ablakot, ha melegem van letekerem az ablakot, ha fáradt vagyok, akkor meg az egészet a sarokba vágom. |
Egy meglehetősen részeg férfi betántorog egy angliai pub-ba, ahol csak a csapos és egy másik piás alak van.
A betérő ezt mondja: - Helló, én Írországból jöttem! - Nem mondod, én is, erre igyunk egyet! - így a másik. - Én dublini vagyok. - Komolyan? Én is! Erre igyunk még egyet! Már egyre részegebbek. - Képzeld, én a Saint Mariesbe jártam általánosba. Nem mondod, én is! - isznak még egyet, már alig állnak a lábukon. Ekkor betér egy vendég, és megkérdezi a csapost: - Hát itt meg mi történik? - Á, semmi! Csak az O'Brien ikrek megint tök részegek! |
A Szovjet és Amerikai elnökök megegyeznek, hogy titkárnőt cserélnek egy időre. Megtörténik a csere és egy hét múlva felhívja az Amerika elnök a titkárnőjét:
- Hogy mennek a dolgok? - Minden OK, a munkát el tudom látni. - Akkor minden rendben? - Hát csak az a gond, hogy itt az oroszoknál nem divat a mini szoknya és ezért minden nap rávarrnak a minimre 5-5 centit. - Ezt el lehet viselni. Viszlát! Az orosz elnök is felhívja a titkárnőjét: - Hogy mennek a dolgok? - Minden rendben, a munkát el tudom látni. - Akkor minden rendben? - Hát csak az a gond, hogy itt az amiknál nem divat a hosszú szoknya és ezért minden nap levágnak a szoknyámból 5-5 centit. - Ezt el lehet viselni. - Ezt még igen, de 3 nap múlva ki fog látszani a farkam és a géppisztoly csöve! |
A skót a német meg a cigány hajótörést szenvedtek a tengeren. Már két napja csak úsztak csak úsztak. Mire az egyik megpillant egy hajót. Felkiált: "Megmenekültünk!!!"!
De nem megy az olyan könyen, ugyanis azon a hajón apácák utaztak, oda csak akkor mehettek fel ha eltüntették a nemiszervüket. A skót már nem bírta tovább felment va hajóra rövid, hangosvisítás hallatszódott. A német se volt rest annak meg hosszú,hangos visítás vhallatszódott. Miért hallatszódott az egyikneg rövid hangos visítás a másiknak hosszú hangos visítás?Mert úgy tüntették el a nemiszervüket amilyen foglalkozást űztek. A skót favágó volt baltával lecsapták neki. A német szakács volt annak leperzselték a cigány piszkosul röhög a vízben. - Miért röhögsz cigány? - Mert én cukrász vagyok, és mire elnyalogatjátok a farkamat addigra kikötünk!!! |
A japán, az amerikai és az orosz motorosok balesetet szenvednek, a kórházban másnap a vizitorvos kérdi az amerikait:
- Hát maga meg mit csinált? - Jaj ne is mondja, menni nagy Harley-vel, 200-al, kanyarba megcsúszni, árokba beborulni. A japán ágyához lép a doki. - Magával meg mi történt? - Jaj ne is mondja, menni nagy Hondával, 200-al, kanyarban kicsúszni, fára feltekeredni. Az oroszhoz lépve a válasz: - Jaj, ne is mondja, menni NAGY Rigával, 40-el, amerikai, japán elhúzni 200-al, azt hinni állni és leszállni... |
Matula bácsi sorban fogja a halakat, Tutajos semmit.
- Matula bácsi, mi van a horgodon? - Kukac. Másnap Tutajos kukaccal a horgán nem fog semmit. Matula bácsi sorra fogja a halakat. - Matula bácsi, mivel horgászol? - Kukoricával. Másnap Tutajos kukoricával sem fog semmit, Matula bácsi megint sorban szedi ki a halakat. - Matula bácsi, ma mi van a horgodon? - Kukac. - Mondd, hogy döntöd el, hogy melyik nap mi a csali? - Felkelek reggel, ha balra dől a farkam, akkor kukac, ha jobbra, akkor kukorica. - De Matula bácsi, nekem úgy áll reggel a farkam, mint a cövek. - Hülye vagy fiam, akkor dugni menjél, ne horgászni. |
All times are GMT +1. The time now is 23:41. |