![]() |
Quote:
Egyébként szerintem az egész kérdést megoldaná, ha az alsóbb szinteken max. 600 heki kedvezményt lehetne összeszedni. |
akkor hátrányban vannak akik már fent vannak. ez miért lenne igazságos? alapvetően két részre kéne bontani a fedezést. miért fedez az ember az A-ban?
1. nem mer/akar támadni, pedig lenne ellenfél, biztonságos, fix föld (ezt én speciel nem gondolom h támogatni kéne kedvezményes földdel) 2. nincs ellenfél, szakadék van, ez ami főleg önző érdekből engem érint, mivel pont ez érinti alapvetően az első 30-40 országot. én fedeztem már a mostani árakon, ki lehet bírni, ha vki beleteszi azt a munkát az alsó szinteken, amit mondjuk én és hoz fel tartalékot bőven. aki viszont csak az A-ban termel annak a mostani fedezés is lehet drága. amennyiben pedig ezek a tulajok nem kapnak kedvezményes földet fedezéssel akkor nem értem minek jönne be ez az alternatíva. |
Quote:
Most éppen nem, de van földleadási javaslat a megbeszélések között, ha jól tudom. |
Quote:
Ez nekem azért nem tetszik, mert 2 ori L-ben 800 hekin elkezdi egymást beföldelni. Hol egyik, hol másik megy, illetve szembemennek egymással. Ugye nem jksz, mert harcolnak mint állat, veszteségük csak annyi amennyi sereg elhullik útközben és a csatában, mert a földek kb egyformán lesznek elosztva a végén is, a sok sikeres ütés miatt a moráljuk se esik szét, és közben kapnak egy csomó hektár kedvezményes fedezési lehetőséget. Én ebben érzek komoly visszaélési lehetőséget. |
Quote:
A javaslat végig úgy szólt, hogyha beütnek, akkor a kedvezményből is veszítesz. És nulla alá is mehet. |
Quote:
Jogos. Kritika visszavonva:) |
Quote:
sőt visszanézve tuti nem:D ezzel semmit nem érnének el Quote:
|
Quote:
Leírom még egyeszer: jogos. Még valaki?:) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:48. |