![]() |
Quote:
Azért annyira ne csüggedj;) |
Jó reggelt.
(-:csütörtök:-)(-:csütörtök:-) Hamar eljött a várva várt csütörtök ami azt jelenti,hogy mindjárt itt a hétvége;) Ébresztőőőőőőőőőőő!!!!! |
reggeli hírek
Gee a legbőbeszédűbb ember;)
Mára már Atit is túlszárnyalta:D És íme a bizonyíték: http://img530.imageshack.us/img530/3559/geeatizb8.jpg A felső az Gee:) a napi átlagot kell nézni. ezt csak véletlenül vettem észre és minden a valósággal megegyezõ részlet csak a véletlen mûve.:D |
azta :D:D:D Gee ezt nem gondoltuk volna :D Többet írsz mint 4 éve :D:D
|
Quote:
:DÉs ez még csak a kezdet!:D :D :D |
Mivel új himmeles tag vagyok, Attila két adattáblácskájára ennyit tudnék mondani:
KUTYA, CICA, MÉRÉSI HIBA!! Attila, egyébként ha bele számolod Pax átlagát, akkor az a napi átlag jelentős mértékben Ati átlaga alá fog zuhanni. ;) :p |
Quote:
na jó akkor viszont igazad van és azt mondom jóó reggelt:D most keltem:) |
Egyébként meg lehetne az a célom, hgoy 1 éven belül lehagyjam Ati-t nem? :D (Egyébként nem az a célom.:D Csak szeretek veletek lenni.:D)
És amióta himmeles vagyok, már nem lehetek *uzi sem. :D Tehát az élet szép. :D Meg ma alapból tök jó kedvem van valamiért... :D Meg úgy az elmúlt pár nap. :D |
Jó reggelt!
|
Jó reggelt!
Péntek van és mindenkinek jó a kedve ezért tapsoljunk nagyokat:) *taps-taps* én még megyek aludni:) |
All times are GMT +1. The time now is 07:12. |