![]() |
Eképesztő, hogy 241 hozzászólás van már itt. :)
Nem emlékszem rá, hogy kaptam volna VIP-es orival kitiltást valaha is. (Talán még Q-ban figyit, vagy 5 karikát...) Be kéne vezetni itt a külsőn is a VIP-et. :D És akkor máris megszaporodnának a VIP-es figyelmeztetések vagy kitiltások. :D |
Quote:
Jól vagy?! Ne haragudj, de kezdesz kicsit sok lenni. Mégegy ilyen -- bármilyen -- húzás, és elbúcsúzunk egymástól itt a fórumon is, és a Hódítóban is. Ez már kezd nagyon nonszensz lenni, amit csinálsz. |
Quote:
Pfúj, egyesek már fórumon is multiznak?:) |
Quote:
De ha valaki NINCS kitiltva, akkor minek a plusz két nick?! Lehet, hogy tényleg az én toleranciaszintem esett le az utóbbi napokban... :D |
Ati, csak kedves ne legyél, a többivel nincs gond:)
|
Quote:
Én annó azért regeltem többet, hogy ne regizze be más az én nickjeimet, de már eltűnt a többi valószínűleg. |
nick
OFF:
azert reggeltem +1 et mert azon a neven ismer a Közös fórum + azért mert nem sikerult belépjek ezzel a userrel otthonrol, sajat hibam miatt (elfelejtettem a belepesi adatokat). szeretnem AZT hasznalni ezutan (ehhez szukseges lenne az aktivalas...) es ezt megvarni mig magatol torlodik, mert sajat magam torlesi lehetoseget nem talalom a Hodito kulso forumon. ON: |
[quote=Ati;129040]Felmenőági rokon emlegetése
Huu ezt meg en sem birtam volna jobban megfogalmazni :D Nagyon Jo !!! :D |
alkalom szüli
Quote:
Miért vagyok SOK? 1 új user reg-je ilyen következményekkel járhat. OK, megértem hogy vizorban vagyok a "túlkapásaim miatt", de miért kell fenyegetôzni. Kérlek kommunikálj. |
Ennek nem lesz jó vége szerintem.
Inkább menj aludni az jó hatással van az agyra:) |
All times are GMT +1. The time now is 00:31. |