Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Okoskák-tudorok-tesztoszteronbajnokok :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2353)

[HTPA]GeeForce 10-29-2007 10:38

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 132439)
mivan? :eek:

31-ét akartam írni... :D Bocs. Holnapután. na... :D Csak még reggel van, kómás vagyok.

Steve 10-29-2007 10:48

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 132441)
31-ét akartam írni... :D Bocs. Holnapután. na... :D Csak még reggel van, kómás vagyok.

nemtommár kinek ígértem és mit, meghogy ismerjük-e egymást... :o

Remedy 10-29-2007 14:20

Quote:

Originally Posted by monro (Post 132412)
Sajnos csak reggel és este lehetek résztvevője a műsornak :(
Megyek Beeee-vel hidatfoglalni és estig biztos eltart mire felveszik az adatainkat ;)

Ugy latom nem jottel meg ra, uj nicket csinalt maganak.

Pax Hungaricum = Gee = [HTPA]GeeForce

monro 10-29-2007 17:02

Quote:

Originally Posted by Pali papa (Post 132440)
Ezek után csak annyit kérdeznék:most akkor ki is ír "primkó stílusban"?

Valóban lesüllyedek néha a vitapartnereim szintjére a hitelesség kedvéért, de azt hiszem csak ebben a topicban :) Más topicokban nem nagyon olvastál tőlem még ilyesmit. A különbség csak annyi, hogy én belátom ha primkó vagyok (valóban az voltam-tudatosan persze) és felvállalom ellentétben Beeee barátunkkal ;)

monro 10-29-2007 17:04

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 132492)
Ugy latom nem jottel meg ra, uj nicket csinalt maganak.

Pax Hungaricum = Gee = [HTPA]GeeForce

Nem olvasgattam mostanában túl sokat fórumot, de amit olvastam az ezt váltotta ki belőlem :)

[HTPA]GeeForce 10-30-2007 08:55

Nem tudom milyen vitapartnerről van szó :)

Én csak egy 3 általánost végzett paraszt utcaseprő-tanonc-kezdemény-padawan vagyok még, nemrég jöttem az PSZAVÉT-ből. (Primitív Színvonal Alatti Vegetatív Élőlény Tanoda)

Valóban én vagyok, azért nem közöltem ezt a tényt Remy előtt, mert úgy gondoltam teljes mértékben axiómatikus, mivel egy rakás helyen meg lett említve.

Szóval szerintem ne butítsd le magad az én szintemre, mert esetleg valami normális ember (nem én, hiszen én nem vagyok normális, és embernek is alig mondható véglény) még talán azt hiszi rólad, hogy primitív vagy. (Ami persze nem igaz, hogy az vagy, hiszen bölcsességed nyomán az emberi faj felemelkedhetne!)

Remélem sok követőd lesz, és az ilyen genetikai hulladékokat, mint én, gyorsan kiírtjátok, mert a tudat, hogy a saját élővilágomat veszélyeztetem a butaságommal, elszomorít, és öngyűlöletre sarkall.

Sajnos nem vagyok depressziós, mert a depresszióhoz intelligencia kell, hiszen az egy olyan jelenség, melyben a környezet hatására negatív visszacsatolás rögzül az idegrendszerben. Sajnos nekem olyan nincs. És szívem, és lelkem sincs, nem csak agyam.

Gátlástalan skizofrén vagyok, aki ezt azért osztja emg veletek, mert a másik énje nem csak buta, szívtelen és primitív, hanem ráadásul mérhetetlenül lusta is. :D

Úgyhogy ezúton is elnézést kérek mindenkitől, hogy csak én állhtok rendelkezésére. Ha az alteregóm felemeli a seggét végre a kanapéról, akkor sokkal élvezetesebb lesz a velem való kommunikáció, szinte már izgalmas, mert néha saját magammal fogok vitatkozni.

Hozzáteszem még a játék kapcsán: Ebben a játékban én még nem értem el semmit, gagyik az országaim, és semmire nem vagyok jó, csak lufiként az élre törni, majd onnan a mélybe zuhanva pofára esni. (Sajnos arccal sem rendelkezem, az túlságosan emberi vonás lenne.) Sajnos a súgót nem olvastam, és nem is áll szándélkomban, hiszen az élőhalott tolvajaimhoz kifejlesztettem egy új varázslatot, amit ha aktiválok, akkor a tolvajaim rothadó bűze nem kelt feltűnést, így 50%-kal sikeresebbek a tolvajakcióim!
Majd egy ilyen hordával megmutatom, hogy én is érek valamit! És térgrekényszerítem a környezetem!

Más: Valóban, hidakat szoktam elzárni, sőt, a legtöbbször ezt egyedül viszem véghez, hiszen nem csak primitív, és buta vagyok, hanem még roppant erős is. A legutóbbi esetben úgy zártam el egy hidat, hogy egész egyszerűen kiugrottam egy busz elé. A sofőr megrémült, elrántotta a kormányt, a busz kifarolt, keresztbe állt a hídon, majd felborult az oldalára.
Ezáltal teljesen megbénult a forgalom, én pedig sátáni kacajt lejtettem. Így: MUHAHAHAÁÁÁGRGH!??!?..
Viszont valószínű isteni szikraként az agyamba villant, hogy ez így nem lesz jó, mert ne mvagyok elég hiteles, és meggyőző, hisz épségben maradtam. Úgyhogy odamentem a buszhoz, összekentem amgam olajjal, majd addig vertem a fejem a busz sarkába, hogy szilánkosra tört a koponyám.
Ezt, mint később kiderült, roppantul bölcsen tettem, mert a börtön orvos közölte, hogy az intelligencia kvóciensem végre-valahára átlépett negatív tartományba! Most már végre megnyugodhatok, mert az eredményem soha többé nem lesz pozitív!!!!!! :D

Röviden ennyit rólam, és még azt is, hogy amikor nem a könyvemen dolgozom (mert az is íratok ám!! -én nem tudok írni, én csak beszélek össze vissza, és valami jól öltözött szemüveges úriember jegyzetel. Először azt hittem, hogy kaptam egy cselédet a hőstetteimért, de kiderült, hogy úgy hívják Pszichológus Doktor. Sajnos nem tudok neki ajándékot venni a névnapjára, mert még egyetlen naptárban sem találtam meg a nevét.
De mivel kitartó vagyok, nem adom fel, és tovább keresem!)

Továbbá szeretném hangsúlyozni azt is ezt az üzenetet is más gépeli helyettem, mert írni sem tudok. Én eközben kint vagyok a friss levegőn, rövidnadrágban és pólóban, és gyújtogatok, dobálózok. Jó is ez így, mert a kemény fizikai munkától belemelegednék a kabátba, és megizzadnaa hátam, és tüdőgyulladást kapnék. De én nem akarok tüdőgyulladásban meghalni, mert a kukacok akik emgeszik majd a hullámat, még a végén elkapják.

Jobb lenne, ha valamelyik pöcegödörben főbelőnének.

Hát itt tartok most az életemben, ez a múltam, a jelenem. Bizakodva várom a jövőt!

J.Ati 10-30-2007 11:55

Szép sorok Gee:D
Vártam tőled ,hogy írsz végre ,de erre nem számítottam:)

[HTPA]GeeForce 10-30-2007 12:25

Nem akartam íratni, mint ahogy egy picit visszaolvasva látszik is.
De hát úgy hiányolta a kommentemet... Nem sérthetem meg a feljebbvalóimat azzal, hogy nem íratok nekik valakivel pár sort a negatív intelligenciaszintem perspektíváiról.

Az a baj, hogy nem vagyok egy eszlény, csak egy paraszt. De ne a jó, földművelő ember értelemben, hanem a bunkó-állat értelemben.

Így a magasztos godnolatokat sajnos primitív agyam képtelen befogadni. Egyszer kaptam egy Carlo Goldoni könyvet, de mivel a borítója nem égett jól, ezért ajtó alá szorítottam, ék gyanánat, hogy a szél (tudniillik itt Parasztföldén mindig fúj a szél) ne csapkodja az ajtót.

Szívesen megosztanám veletek, hogy hol lakom, de sajnos nem tudom a házszámot... Azt hiszem, a 4-es számú pajtában születtem. Bár nagybátyjám (aki egyébként elmegyúgyintézetben van, mert megőrüt) azt mondta, hogy a kert végében, a régi akólban... :(

Sajnos azóta döntésképtelen vagyok minden fontos kérdésben, hiszen a gyermekkori elnyomottságom később komplexusokhoz vezetett. Valószínű a skizofréniám is innen eredeztethető, az alteregóm roppantul hasonlít egy koszlott kecskére. :(

monro 10-31-2007 07:53

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 132671)
Nem akartam íratni, mint ahogy egy picit visszaolvasva látszik is.
De hát úgy hiányolta a kommentemet... Nem sérthetem meg a feljebbvalóimat azzal, hogy nem íratok nekik valakivel pár sort a negatív intelligenciaszintem perspektíváiról.

Valóban megleptél e rövid kis esszéddel...
Komolyan el kellett gondolkodnom rajta, hogy valóban tudathasadásos vagy e, vagy egyszerűen vannak emberek akikkel szemben másképp reagálod le ugyanazt? Esetleg rájöttél, hogy amit a fejedhez vágtam annak elég nagy% a valóságindexe és ha ujra a "pattogi-geee" szólal meg az csak alátámasztja majd? :)

monro 10-31-2007 08:15

hudehosszu :(
este elolvasom, bocsi de mennem kell ;)

All times are GMT +1. The time now is 16:43.