Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   1/A elf (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2223)

vityu 09-21-2010 18:39

Quote:

Originally Posted by gecco214 (Post 264578)
Sziasztok!

10e hekire szeretnék feljutni,ott megpihenni és termelni.
Milyen éplistát tudtok ajánlani,a jelenlegi viszonyokhoz?
Végig olvatam a témát,de ekkora hekiről nem esik szó és minél magasabb hekin vagyunk,vátozik az orik felépitése.
Tudós szemcsi,nagy klán,határozottan deffenzív játék.
Minél nagyobb gabona termelés szeretnék kipréselni az oriból,de azért ne tudjon mindenki szétütni. :)

Egyfős klán? Többfős? Megoldott éjszakai távollal?

gecco214 09-21-2010 19:02

Többfős klán.
Nincs rendszeres távol.Az ijjakat mindig benttartom.

vityu 09-21-2010 19:11

Quote:

Originally Posted by gecco214 (Post 264589)
Többfős klán.

Akkor igazán elfelejtheted a gyors haladást. Vagy extrém éplistád lesz, amivel termelhetsz is, vagy csak csigalassúsággal fogsz tudni haladni.

Amondó vagyok, hogy használd ezt, és ha megcsináltál egy éplistát, számold ki, hogy mennyit termelnél, és hogy mekkora sereggel tudnak beverni az egyes országok.

Majd számolj arra, hogy esetleg egy másik fajjal mihez tudnál kezdeni.

Rob 09-21-2010 19:56

Quote:

Originally Posted by gecco214 (Post 264589)
Többfős klán.

jelen állapotok szerint ez így nem fog menni sajnos. ha szerencséd van 4-5k hekiig felmégy hamar, de tovább nem nagyon. fentebb már támadgatni fognak és, ha nincs kellő aktivitás akkor biztonsági játékot kell játszani. ez annyit tesz, hogy egy 28/28 torony-barakk aránnyal 3-4 körökre védelem felrakós mennyiségű varival és egy 8%-nyi kocsmával örülj, ha magadnak megtermeled a kaját és a képzésből tudsz araszolni...
ha elfezni akarsz menj egyedül klánütésekkel. esetleg ha menne, hogy pl. fél napig piacon vannak az íjjak és nézitek a távolt vegyél magad mellé egy extrém hadi orkot, de akkor azt eteni kell.

Hex 09-21-2010 20:44

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 264593)
jelen állapotok szerint ez így nem fog menni sajnos. ha szerencséd van 4-5k hekiig felmégy hamar, de tovább nem nagyon. fentebb már támadgatni fognak és, ha nincs kellő aktivitás akkor biztonsági játékot kell játszani. ez annyit tesz, hogy egy 28/28 torony-barakk aránnyal 3-4 körökre védelem felrakós mennyiségű varival és egy 8%-nyi kocsmával örülj, ha magadnak megtermeled a kaját és a képzésből tudsz araszolni...
ha elfezni akarsz menj egyedül klánütésekkel. esetleg ha menne, hogy pl. fél napig piacon vannak az íjjak és nézitek a távolt vegyél magad mellé egy extrém hadi orkot, de akkor azt eteni kell.

26/26-os elf pont elég, 9% kocsmával és 8% varival és még jut kb. 11% tanyának is hely. Hogy hogy haladjon? 12k alatt megveszi a katonát, kirakja kicsit drágábban. Egy hét alatt 2-2,5 yardot simán összeszed és barakkba elég a full képzés helyének lennie.

Ha a klánja segíti max. 2k kör és a topban lesz

vityu 09-21-2010 20:51

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 264609)
26/26-os elf pont elég, 9% kocsmával és 8% varival és még jut kb. 11% tanyának is hely. Hogy hogy haladjon? 12k alatt megveszi a katonát, kirakja kicsit drágábban. Egy hét alatt 2-2,5 yardot simán összeszed és barakkba elég a full képzés helyének lennie.

Ha a klánja segíti max. 2k kör és a topban lesz

26/26-os elf szerintem aktív klánokba elég... Olyan klán, amiről látszik, hogy nincsenek éjszaka, szerintem még a 29/29-es is kevés, mert én simán ráépülnék, és mennék éjjel az ingyenföldért...

Hex 09-21-2010 20:54

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 264614)
26/26-os elf szerintem aktív klánokba elég... Olyan klán, amiről látszik, hogy nincsenek éjszaka, szerintem még a 29/29-es is kevés, mert én simán ráépülnék, és mennék éjjel az ingyenföldért...

Belőled ki is nézem ;)
Azért egy 26/26-os, 29/29-es elf nem ingyenföld :) De a többivel egyet értek

vityu 09-21-2010 20:58

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 264616)
Belőled ki is nézem ;)
Azért egy 26/26-os, 29/29-es elf nem ingyenföld :) De a többivel egyet értek

Szerintem minden olyan ország ingyenföld, aki nem tud visszatámadni. Ha nincs éjjel, akkor simán menni kell. A föld érték, az elfektől a játék pedig nem könnyebb :)

Rob 09-22-2010 07:51

erről beszéltem nyuszómuszók:)

Takanohana 01-26-2011 08:44

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 264593)

Nem vagyok képzett 1/A-ból, (úgyhogy nem kinevetni!), miért klánütésekkel? Mi a különbség klánütés és egyéni ütés között, ha egyedül van?

All times are GMT +1. The time now is 18:55.