![]() |
Quote:
Ezt lecsípted az elejéről. Quote:
|
Quote:
(magyarul nem kell attól félni, hogy a topp klánban lévő törpék óriási bányatalálásba kezdenének :D:D) :cool: |
Quote:
Másik gondolat: sztem Xepi képlete nem bonyolult, mer akit már ezek érdekelnek az érteni fogja, lentebbi csoportokba meg majd használják és aki kíváncsi lesz megfogja érteni... eléggé számokon alapúló játék megkockáztatom, h ebből kifolyólag sem bonyolult képlet Xepié az itteni aktív felhasználóknak... |
A kis hektáron kevés katonával való bányafelderítéssel az a fő problémám, hogy így értelmét vesztik az országok egyedi bánya-arányaik. Minimális erőfeszítéssel olyan bányákat épít magának már kezdetektől fogva a törpe, amilyet csak akar. Ezt nagyon rossznak tartom.
Fent is persze ugyanez fennáll, de érthető, hogy fent nem lehet olyan egyszerűen fedezni, és kell a bánya. Ezért legyen egy elég nagy ára annak, hogy területnövelés nélkül bányát talál valaki. No de ez a nagy ár ne 20 katona legyen... |
Quote:
a felfedezési költség másfélszerese, de maximum 500 Így a lenti csoportokban sztem, csak szükség esetén használná az ember. Ha tényleg megér ennyit, hogy nem halad tovább, vagy akkor, ha már nem tud fedezni. |
Quote:
Én az ütött hekiszám után azért adnék valami pluszt a törpéknek, ami mondjuk lehetne az hogy minden ütött 1000 heki után 10 bányát ingyen tudjon feltárni. Bocs, ha hülyeséget írtam :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szerintem a fedezési költség simán lehetne Xepi eredeti ötlete szerint a fedezési költség negyede. Alacsony hekin úgyis gazdaságosabb lesz fedezni mint ilyen módon feltárni bányát. A korábbi számítás szerint én is elfogadhatónak tartok felső határt, de az legyen lényegesen több 500-nál, mert 500 kattancs bányánként nevetségesen alacsony ár bizonyos heki felett. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:56. |