![]() |
Sziasztok!
Régen jártam erre.... Továbbra is gondnak tartom az I/A régebbi változásait, mert szerintem ez jelentősen blokkolja a folyamatos játékot. Nehéz a top 30-ba kerülés (ez csak természetes és jó is!) de gondoljuk el: amióta lehet egyszemélyesa szövi, sokszor tisztességes játékkal már lehetetlen a top 30-ba kerülni. Ezért aztán az alsóbb csoportokban egyre gyűlnek a szabis orik. Nézzétek meg csak a 2/B-t! Az új országok többsége is azért van, mert más országai az adott játékosnak valahol kényszerből szabin dekkol... Nemlenne érdemes ezen változtatni? |
tessék??
tisztességes játékkal nem lehet top30%-ba kerülni A-ban? ugye ez csak vicc? egyfős klánnal simán lehet. de még ha az se, most fedeztettünk fel vkit a top30-ra, cakkunpakk mindennel együtt nem volt több 5-6 mrdnál. és kb. ennyit le is képzett meg termelt nekünk, szóval durván nullszaldó. és 1k kör alatt lehet lépni. esetleg érdemes lenne a témát átolvasni, nem az A-ról van szó jelen esetben. és nem is sok szabisról! |
Quote:
|
szerintem legyen minden csopiba minimum föld bevezetve!
|
Quote:
Ahogy múlnak a játékban eltöltött hónapjaim, nekem is lenne 1-2 ötletem a topic címével kapcsolatban, csak az a baj, hogy mint pl. az elf kiherélése,ez a kérdés is szerintem az 1/a csopi kérdése sokak szemében! Én nem tudom, ott mi a helyzet, de az szerintem is jópofa, hogy -ahol én játszom- csopi 4. helye az 5.-től kb. 36 körre van:) Én még csak 1 éve játszom, úgyhogy nem valószínű hogy átlátom, de nem tudom, mi módon van bárkinek esélye feljutni ebben a csopiban a csúcsra? |
Quote:
És ez minden csopiról szól, csak pont az 1/A-ról nem;) |
Ez a téma kineveződött a jelen pillanatban legaktuálisabb témává, úgyhogy ha bárkinek bármi hozzátennivalója van az eddig elhangzottakhoz, akkor most tegye meg. :)
|
Van teszt eredményem/ünk
5U topjába eltöltöttünk majdnem 4k topkört,amikor lépek 4k lesz.annyi hozzáfüzni valóm van,h ennyi bőven elég arra ,h termeljek eg yforduloshoz elég tartalékot. Szóval 4k topkör után elkezdhet kopni aheki 1kör/1heki arányba. másik aki fellépési határ felé megy annak legyne minimum föld,h ne bírja leadni lépés elött avolt szöviknek és ha alákopik megjárta.Ha valakinek ez nem tetszene,nekem most ppl még 400köröm lenne,h amin földet elérjem!annyi idö alatt felkésztem az orit lépésre! |
Quote:
Nekem tetszik ez a 4k kör után kopó körönkénti 1 heki. Azt már tutira nem lehet isminek átadni. Ugyanakkor fontosnak tartanám, hogy 4k topkör után a termelés is elég drasztikusan csökkenjen. Meg a minimum földet is... |
Quote:
1. A maximum föld bevezetését feleslegesnek tartom, ha valakir fel akar menni termelni, had menjen. akinek meg nem tetszik az menjen utánna és szedje le. 2. Minimum föld. Ennek estleg van értelme de csak a lépési határ felett, az alatt nem igen hiszem hogy vannak föld leadások, felesleges azért büntetni valakit mert hozott egy két rossz döntést és egy két hekivel beütöték a minimum hekije alá. Szóval a csoportonkénti fellépési határ felett támogatom a minimum föld bevezetését. 3. lásd a 2-es pontra adott válaszomat. 4. az egyésgesítés jegyében 2k körnél kezdjen romlani a morál minden csoport topjában, feleslegesnek tartok egyéb nehezítést, akinek nem tetszik a termelő top az menjen és szedje le onnan. |
All times are GMT +1. The time now is 09:02. |