Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdezz! Felelünk? :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=209)

Senki 04-07-2006 19:39

Quote:

Originally Posted by Milán™
A megtévesztés varázslat az kb hány hekitől műksziik?Mert anarchon 200hekin leteszteltem többször is loptamm azt mégsem árultak be más országot:)

eddig én nekem se jött be soha... nem működik szerintem :D

Ati 04-07-2006 19:41

Teljesen jól működik, csak nem arra akarjátok használni, amire való. :D

agreszivkisparna 04-07-2006 19:48

Quote:

Originally Posted by Steve
Ha elkezdted irni a tekit akár le is bonthatod a könyvtárat az ott marad félkészen s ha ujra építkezel onnan folytatja;)

Köszi, ezt nem tudtam:eek: :)

Senki 04-07-2006 19:48

Quote:

Originally Posted by Ati
Teljesen jól működik, csak nem arra akarjátok használni, amire való. :D

hajnalban nyitottam kaput, hogy reggelre lopjak utolsó körében. 7. lopásra buktam. 3 perc múlva bezárt a kapu... ez 7 órakor volt. 11kor jött egy üzenet nekem, hogy ne lopjak... ezekszerint vagy visszanézte a kaput hogy 2-7ig volt rá nyitva, amit nyílván nem lehet, vagy lebuktak a tolik és engem árultak be a megtévesztés ellenére... világosíts fel plz! -ez a jelenség többször is előfordult velem. de ez az egyik általános eset amikor engem vesznek elő a megtévesztés ellenére, pedig lenyomozhatatlanul próbálok lopni...

Tacsiazuma 04-07-2006 19:55

Ati! Akkor egy "p*fád, beled*glesz" is jelenthető, mint nem elfogadható hangnem? Jó, persze jelenthető, de ez már ér is vmit?

Láma 04-07-2006 20:05

Quote:

Originally Posted by Tacsiazuma
Ati! Akkor egy "p*fád, beled*glesz" is jelenthető, mint nem elfogadható hangnem? Jó, persze jelenthető, de ez már ér is vmit?

Azt jelentessz amit akarsz, sztem még nem lett belőle kára senkinek, persze ésszerű keretek közt. Ha valamit sértőnek érzel nyugodtan jelentheted, legfeljebb a modi nem úgy gondolja....de azt ne várd már el Atitól hogy a szerverbővítés közepén megmondja neked mit lehet feljelenteni, amikor semmi se akadályozza meg hogy ráklikkelj arra a gombra. sztem.

Milán™ 04-07-2006 21:16

Olyankor mi van ha az egfyik szövetségesem elhívta a seregem de közben törölte magát?A seregem megsemmisül vagy visszajön?

Milán™ 04-08-2006 11:32

Nembírom leválasztani az egyik anarchos orimat pedig nem is VIP-es .Hogy lehet ez:confused:

Cyby_ 04-09-2006 22:09

sziasztok!Lenne 1 VIP-el kapcsolatos kérdésem:
Van ugye bár az a funkció,h ha nincs szabad hely a barakba akkor is képez alap katit,ez be van kapcsolva és ha kész a képzés akkor a katonákat nem rakja ki a piacra(be van állítva és az is h mennyiért)hanem elmennek az alap katonák.Azt már próbáltam,h venntem 1 ijászt ami plusz volt de azt kirakta a piacra.
Ezt nem értem és ezt magyarázza meg valaki

Toto 04-10-2006 10:33

Quote:

Originally Posted by Cyby_
sziasztok!Lenne 1 VIP-el kapcsolatos kérdésem:
Van ugye bár az a funkció,h ha nincs szabad hely a barakba akkor is képez alap katit,ez be van kapcsolva és ha kész a képzés akkor a katonákat nem rakja ki a piacra(be van állítva és az is h mennyiért)hanem elmennek az alap katonák.Azt már próbáltam,h venntem 1 ijászt ami plusz volt de azt kirakta a piacra.
Ezt nem értem és ezt magyarázza meg valaki

A képzésből beérkező el nem férő katonák elhagyják a sereget, míg ha piacról tér vissza, vagy piacról veszel, azt kirakja a helytartó. Hogy miért, az passz...

All times are GMT +1. The time now is 20:16.