![]() |
Quote:
Mi ez a marhaság??? |
Quote:
|
Quote:
Mivel mostmár nem nagyon tud egy elf visszavágni, mi gátolna meg bárkit is abban, hogy betámadja? Szerencsétlen elf, már semmit nem tud tenni, csak nyelni egy nagyot. És így a békés fejlődés is nehezebbé válik. Quote:
elf -> ork: +30% védőerő -> +30% támadóerő +40% tekercs -> +40% tekercs +30% védelem vari -> +30% vérszomj +30% torony bónusz -> +20% tábornok bónusz ------------------- -> +10% fölfelé támadás bónusz elfnél ez: 1,3*1,4*1,3*1,3 = 3,0758 orknál: 1,3*1,4*1,3*1,2*1,1 = 3,12312 tehát az ork tábornok még a 30% véderő-bónusz ellenére is erősebbnek tűnik. :confused: |
Quote:
Nem éri meg... :D De tényleg jobb lenne: rúnaigény 10x körire emelni +3 helyett +2 készültségcsökkenés 80% helyett 60% *körire = körülire |
Így az elfnek 9% lesz egy kapunyitás. Ha átépülök infoszerzőre, akkor az 5kapu megnyitása 45%!!!!!!!!!! Ergó elfelejthetem a védővarikat...
|
Az elf egy unalmas faj, nem annak való akir 24 órában van;)
És azért egy elf szépen fedezgessen fel, és ha nem piszkál senki nem piszkálják! Egy elfel sokkal könyebb feljutni mint egy orkkal. Most a 80% barakkos ork átüt egy elfet, minden fajt átüt, csak ha kint van a serege akkor holnap a csopi alján lesz. Egy orknak ennyi barakk melett semmi mása nincs és full tanyafrees, és ha befuccsol a kaja akkor az orknak pá-pá:D Jah és 60-80% barakkos orkok csak egy csoportban vannak, na melyikbe?:D OFF/ 45 látogató, haladunk, haladunk:D |
kedves Pax Hungaricum,
en spec rosszul vagyok ha nincs 100korul a katmoralom de nem ez a kerdes. arrol van szo, hogy egy -kocsmas oriasnak kemenyen utnie kell ezert a 100ert, az elf meg ul a feneken kilopja a kornyek szemet 5 korrol es ugyis 100 (van celpont boven, minden hadist, oriast lazan atlop mar kozepes mennyisegu tolival is). fel, hogy neha leverik? kit erdekel? a sereges meg attol tart ,h rakat sereg kiseri, legyujtjak, szetartozzak... |
Quote:
Lassan ott tartunk, hogy nem a hullát kell erősíteni, mert szépen lassan mellébutítjuk a többi fajt, most az elf, következőre az óriás lesz túl tápos, aztán mi jön, az ork? |
Quote:
egy másik topikban én is leírtam már párszor, hogy egy ork tábornok télleg egy 20%os védettségű elf-el van egyensúlyban |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:16. |