![]() |
Quote:
Ad absurdum előfordulhat hogy mondjuk 1472. sorszámból kettő van? :D |
Quote:
nem tudom, lehet, hogy ez olyan hiba, amit orvosolni kellene :o |
A pontlista körönként egyszer rendeződik a kiszámíthatóság érdekében. Ha valaki fellép/töröl, vagy új fellépő van, akkor a létszám nem változik, illetve üres hely marad, hogy a körtávok ne változzanak. Ez így a jó.
|
Quote:
|
Quote:
az új orik csak az első körváltás után rendeződnek be a listába, addig 0. helyezettek. ezért van az, hogy ha fellépsz egy csoportba, akkor az első x helyezettet látod a listában, magadat nem. |
Quote:
|
Quote:
mi több, amikor én léptem föl, akkor sem a megfelelő helyre kerültem, hanem a 3-4 hely környékére sajnos nem készítettem róla képet, de majd legközelebb figyelek :) |
Quote:
elképzelhető, hogy lépés előtt bontott, mert több hekije volt, mint amit átvihetett..a raklap emberke meg szépen növelte az értéket, de köv. körökben az is rendezeződött |
Quote:
meg egy bizonyos mennyiség fölött az emberek nem is növelhetik az értéket |
apro hiba:
ha lejar a vip a piacozasnal a 3 lehetoseg piros lesz, de a 4 az marad zolden, noha nem lehet belepni a piacra. tehat itt is pirosnak kene lennie. ettol fuggetlenul kerdes / javaslat. aznapra legyen mar meg az 5 piacozasi lehetoseg, megha le is jar a vip, hiszen mondjuk lejar delutan 4kor, es mindaddig 5szor lehetett bemenni. ez 1 napra vonatkozik (marmint az 5 lehetoseg) es nem a peldakent emlitett delutan 4ig. sztem nem lenne nehez megprogramozni, hogy meg aznap a piacozas ujrainditasaig eljen az 5 lehetoseg. |
All times are GMT +1. The time now is 20:58. |