Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Q- csoportba várjuk a profi játékosokat szeretettel csatázni:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1612)

J.Ati 08-29-2008 23:32

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 188618)
kár volt belemennem ebbe a vitába, mert érthetetlenül írsz. jobb lesz mind a kettőnknek, ha folytatod a játékodat, én pedig a szabizást és a fórumozást.

No akkor ezt megbeszéltük!
Csak azt nem értem ,hogy már megint miért utasítasz:eek::eek:
Miért folytassam a játékomat?:rolleyes::D:D:D

Jó szabizást és fórumozást kíványok neked:p

Dus 08-30-2008 07:48

Vérprofi nálam: Az adott helyzetben MINDIG megtalálja a legjobb megoldást számára...még akkoris, ha az nem elég :)

Pár másét megcáfolnám:

Volt olyan, hogy nagy tartalék: bocsi, de ha egy vérprofi regel egy orit, akkor már nem vérprofi?? Vagy ő már milliárdos tartalékokkal regeli be az orit?? :eek:

Napi 25 óra gépezés (sok gépezés): Sztem sokkal profibb egy játékos, aki ugyanazon sikereket el tudja érni, kevesebb időráfordítás nélkül...
Ezt bárhol meg lehet csinálni. Gyorsban, normálban, lassúban...Lassúban könnyebb, de vegyünk egy példát:
-KisPistike normálban, minden 8. körben belép, azaz napi 3x
-KisPistiketKettő lassúban naponta 1x lép csak be, ugyanúgy 8 körönként
Mivel mindkét játékos 6 körönként lép be, úgy tűnik, ugyanannyira játszanak aktívan. De nem, a normálos 3 napszakba lép be, így jobbanlefed egy napot...
Tehát ugyanolyan eredmények melett a lassú csopis szerintem jobb :)

Hogy mértek össze két játékost??
Csatáznak??
No igen, és ha a jobb ki kap a rosszabtól??
Nem kell mindig nyerni, nem azt kell nézni. Attól még mert kikapsz valakitől, nem feltétlen leszel rosszabb játékos. No, de akkor mivel méritek egymáshoz az erőtöket??
Ha van valami ami erre alkalmas, osszátok már meg velem, mert én valahogy nem látom. Ha meg nincs, akkor meg min vitatkoztok, hogy mi a profi meghatározása, ha úgyse az senki sem, mivel azt sem tudjátok egymáshoz képest milyen erősek vagytok :eek:

Ennyi...:)

Croissant 08-30-2008 09:38

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 188711)
-KisPistike normálban, minden 6. körben belép, azaz napi 3x
-KisPistiketKettő lassúban naponta 1x lép csak be, ugyanúgy 6 körönként
Mivel mindkét játékos 6 körönként lép be, úgy tűnik, ugyanannyira játszanak aktívan. De nem, a normálos 3 napszakba lép be, így jobbanlefed egy napot...

Ez milyen számrendszerben értendő?
:)

Dus 08-30-2008 10:33

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 188729)
Ez milyen számrendszerben értendő?
:)

10 ?!! :p

*rövid*

komisz86 08-30-2008 10:45

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 188732)
10 ?!! :p

*rövid*

6*3=18:p
*rövid*

Dus 08-30-2008 10:47

Quote:

Originally Posted by komisz86 (Post 188733)
6*3=18:p
*rövid*

Jó, nem tudok számolni, ez van :D

No módosítottam is :p

Croissant 08-30-2008 12:03

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 188734)
Jó, nem tudok számolni, ez van

Igen, ezt észrevettük :)

csabi 08-30-2008 12:06

Quote:

Csatáznak??
Nem kell mindig nyerni, nem azt kell nézni. Attól még mert kikapsz valakitől, nem feltétlen leszel rosszabb játékos. No, de akkor mivel méritek egymáshoz az erőtöket??
Ha van valami ami erre alkalmas, osszátok már meg velem, mert én valahogy nem látom. Ha meg nincs, akkor meg min vitatkoztok, hogy mi a profi meghatározása, ha úgyse az senki sem, mivel azt sem tudjátok egymáshoz képest milyen erősek vagytok :eek:

ezt csak a két harcoló fél tudja... :)

Elfi 08-30-2008 14:47

Quote:

Vérprofi nálam: Az adott helyzetben MINDIG megtalálja a legjobb megoldást számára...még akkoris, ha az nem elég :)

Pár másét megcáfolnám:

Volt olyan, hogy nagy tartalék: bocsi, de ha egy vérprofi regel egy orit, akkor már nem vérprofi?? Vagy ő már milliárdos tartalékokkal regeli be az orit?? :eek:

Napi 25 óra gépezés (sok gépezés): Sztem sokkal profibb egy játékos, aki ugyanazon sikereket el tudja érni, kevesebb időráfordítás nélkül...
Ezt bárhol meg lehet csinálni. Gyorsban, normálban, lassúban...Lassúban könnyebb, de vegyünk egy példát:
-KisPistike normálban, minden 8. körben belép, azaz napi 3x
-KisPistiketKettő lassúban naponta 1x lép csak be, ugyanúgy 8 körönként
Tehát ugyanolyan eredmények melett a lassú csopis szerintem jobb :)

Csatáznak??

Ez az üzenet kifejezetten tetszett a következő fórumzónak:
Elfi :D

Alba 09-01-2008 12:43

Én voltam anno profi :)
Már nem vagyok, sőt béna is lettem. Nem is merek visszajönni :)

All times are GMT +1. The time now is 16:53.