![]() |
Quote:
|
Sajnos lemaradtam tegnap a csattanoról..
DE érdekes volt megfigyelni hogyan alakul a dolog. Logikával egyértelműen kisakkozható volt , h mennyi az esély az emberke ártatlanságának és naivitásának. De tény jól jött a tuti bizonyíték:) Másik számomra nagyon meglepő volt az hogy az emberek többsége ha egy több jelentésű szót használtunk mindig a rossz jelentésére gondolt és tett fel vele kérdést.... Még akkoris hogyha alapvető logikával látszott a szövegkörnyezet utalt rá, hogy milyen értelemben, mit értek az adott szó alatt. De újjab példája ennek a mészárlás:) 1 szó, amit mindenki használ. Ehez nem tartozik semmi olyan alapjában rossz dolog ami miatt ne lehetne így használni. Vagy ezzel a gondolkodással a rossz dolgokat kifejező szavakat ne használjuk? Nagyon sok a buta v. elbagatelizáló dolog ,gondolat. Talán Goldy volt aki legkönnyebben pont erről az oldalról fogta meg a dolgokat, mégpedig, hogy magával az ideologiával van gond amit képvisel.... (azzal a többlet jelentéssel, amit képvisel az a magatartás forma ) Namármost tudtommal maga a mészárlás jelenleg a köztudatban nincs felruházva semmien idoologiával. Ati: USA-val kapcsolatban az hogy mi a politikai jó meg rossz, amit esetleg még a médián keresztül is nyomatnak az emberekre, melyek többségénék működik is ez a manipulálás. Azért vannak azok az emberek akik rendelkeznek olyan inteligenciával h ezeken már átlátnak.... Tehát valószínűleg elítélik . Így szerintem nem jelenthető ki hogy mindenki jónak tartja USA fellépését, de ez vmennyire látszik néha a hírekben is, h amerikában is sokan ellenzik... Végül sajnos vannak dolgok mint ezaz eset is mutatja ,amit csak szubjektív szempontok alapján lehet megközelítennni... mi a jó mi a rossz... De mégis az emberek többsége helyesen eltudja azt dönteni, mi a mgefelelő. De szerintem ugyanilyen az állásfoglalásos, más játékos ellehetetlenítése... Szerintem ott is a rendelkezésre álló infok alapján kell szubjektív döntést hozni. Ott sincs kézzelfogható határ! (hektárra jutó rombolások, mészárlások ..stb.) |
Quote:
Pont erről van szó... beír az ember akármelyik topicba egy éktelen baromságot, lásd az én hozzá szólásomat a mészárlás vs birkanyírás és képesek vagytok bele kötni, illetve órákon át magyarázni, hogy ez miért is van így meg úgy, értelmező szótárt keresni mit is jelent a mészárlás stb... mennyire rá értek :D aki ennyire unatkozik, hogy más ori neveket vadászik jobb híján, és értelmetlen dolgokról vitatkozik a fórumon jöhet priviben az ori száma, találunk elfoglaltságot... :p :p |
Quote:
Ráadásul annyira ráérsz, hogy még tálalsz is neki elfoglaltságot:D Szééép mondhatom.:D:D:D |
Quote:
:D :D :D de igazából nem hiszem el , hogy senkinek nem esik le hogy mekkora baromságokról van szó :p |
Quote:
|
Quote:
|
Bocsanat,
kicsit megkesve juttottam el ideaig, mar lehet annyira nemis relevans, de csak kikivankozik: Mia baj tehat Gecimanóval es Lepkefinggal? erre igazabol nemvolt epkezlab magyarazat, ami meg volt, az ENGEM nem gyozott meg... :rolleyes: UI: itt megkaphatnam enis uziben a kizaras alapjaul szolgalo zoldet? |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:47. |