Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Auschwitz-Birkenau elfogadható országnév-e... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1604)

Ati 03-29-2007 08:18

Quote:

Originally Posted by laci (Post 83412)
Azért ne essünk át a ló túlsó oldalára ;)

Oda szerintem már rég átestünk... ;)

LotR 03-29-2007 09:45

Sajnos lemaradtam tegnap a csattanoról..
DE érdekes volt megfigyelni hogyan alakul a dolog.

Logikával egyértelműen kisakkozható volt , h mennyi az esély az emberke
ártatlanságának és naivitásának.
De tény jól jött a tuti bizonyíték:)

Másik számomra nagyon meglepő volt az hogy az emberek többsége ha egy több jelentésű szót használtunk mindig a rossz jelentésére gondolt és tett fel vele kérdést....
Még akkoris hogyha alapvető logikával látszott a szövegkörnyezet utalt rá, hogy milyen értelemben, mit értek az adott szó alatt.

De újjab példája ennek a mészárlás:)

1 szó, amit mindenki használ. Ehez nem tartozik semmi olyan alapjában rossz dolog ami miatt ne lehetne így használni.
Vagy ezzel a gondolkodással a rossz dolgokat kifejező szavakat ne használjuk?
Nagyon sok a buta v. elbagatelizáló dolog ,gondolat.

Talán Goldy volt aki legkönnyebben pont erről az oldalról fogta meg a dolgokat, mégpedig, hogy
magával az ideologiával van gond amit képvisel.... (azzal a többlet jelentéssel, amit képvisel az a magatartás forma )

Namármost tudtommal maga a mészárlás jelenleg a köztudatban nincs felruházva semmien idoologiával.

Ati: USA-val kapcsolatban az hogy mi a politikai jó meg rossz, amit esetleg még a médián keresztül is nyomatnak az emberekre, melyek többségénék működik is ez a manipulálás.
Azért vannak azok az emberek akik rendelkeznek olyan inteligenciával h ezeken már átlátnak....

Tehát valószínűleg elítélik .
Így szerintem nem jelenthető ki hogy mindenki jónak tartja USA fellépését, de ez vmennyire látszik néha a hírekben is, h amerikában is sokan ellenzik...

Végül sajnos vannak dolgok mint ezaz eset is mutatja ,amit csak szubjektív szempontok alapján lehet megközelítennni... mi a jó mi a rossz...
De mégis az emberek többsége helyesen eltudja azt dönteni, mi a mgefelelő.
De szerintem ugyanilyen az állásfoglalásos, más játékos ellehetetlenítése...
Szerintem ott is a rendelkezésre álló infok alapján kell szubjektív döntést hozni. Ott sincs kézzelfogható határ! (hektárra jutó rombolások, mészárlások ..stb.)

Hóhér 03-29-2007 13:51

Quote:

Originally Posted by laci (Post 83412)
Tudjátok, elsődleges jelentés, másodlagos jelentés, stb... de a birkanyírás télleg más, az egy évente ismétlődő folyamat, amely nem jelenti mindenképpen az állat levágását. Ha van valakinek egy értelmező szótára, nézze meg, mi a "mészárlás" szó elsődleges jelentése, ha a tömeges elleőnrzés, akkor mindenkit megkövetek :)

Bár ilyen erővel ne legyen háború, fegyver, támadás, pusztítás, földrengés, gyilkosság, stb. szó a játékban. Sőt, már a játék neve sem jó, mert milyen dolog más területét erőszakkal elHódítani? :p

Azért ne essünk át a ló túlsó oldalára ;)

Pont erről van szó...

beír az ember akármelyik topicba egy éktelen baromságot, lásd az én hozzá szólásomat a mészárlás vs birkanyírás

és képesek vagytok bele kötni, illetve órákon át magyarázni, hogy ez miért is van így meg úgy, értelmező szótárt keresni mit is jelent a mészárlás stb...

mennyire rá értek :D
aki ennyire unatkozik, hogy más ori neveket vadászik jobb híján, és értelmetlen dolgokról vitatkozik a fórumon jöhet priviben az ori száma, találunk elfoglaltságot...

:p :p

LotR 03-29-2007 14:18

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 83475)
Pont erről van szó...

beír az ember akármelyik topicba egy éktelen baromságot, lásd az én hozzá szólásomat a mészárlás vs birkanyírás

és képesek vagytok bele kötni, illetve órákon át magyarázni, hogy ez miért is van így meg úgy, értelmező szótárt keresni mit is jelent a mészárlás stb...

mennyire rá értek :D
aki ennyire unatkozik, hogy más ori neveket vadászik jobb híján, és értelmetlen dolgokról vitatkozik a fórumon jöhet priviben az ori száma, találunk elfoglaltságot...

:p :p

UGylátszik te meg annyira unatkozol, hogy képes vagy hülyeségeket írni, majd ha próbál valaki segíteni ezen, annak meg bekéred az oriszámát:)
Ráadásul annyira ráérsz, hogy még tálalsz is neki elfoglaltságot:D

Szééép mondhatom.:D:D:D

Hóhér 03-29-2007 14:20

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 83482)
UGylátszik te meg annyira unatkozol, hogy képes vagy hülyeségeket írni, majd ha próbál valaki segíteni ezen, annak meg bekéred az oriszámát:)
Ráadásul annyira ráérsz, hogy még tálalsz is neki elfoglaltságot:D

Szééép mondhatom.:D:D:D

ugye ?

:D :D :D

de igazából nem hiszem el , hogy senkinek nem esik le hogy mekkora baromságokról van szó

:p

Croissant 03-29-2007 14:23

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 83483)
ugye ?

de igazából nem hiszem el , hogy senkinek nem esik le hogy mekkora baromságokról van szó

Én örülök, hogy legalább neked leesett :)

LotR 03-29-2007 14:24

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 83483)
ugye ?

Leesik ,csak mindenki abban a hitben élt, hogy aki ezeket írja ekkora nagy, és próbálják neki elmagyarázni---

Lik-lak 03-30-2007 22:55

Bocsanat,

kicsit megkesve juttottam el ideaig, mar lehet annyira nemis relevans, de csak kikivankozik:
Mia baj tehat Gecimanóval es Lepkefinggal? erre igazabol nemvolt epkezlab magyarazat, ami meg volt, az ENGEM nem gyozott meg... :rolleyes:

UI: itt megkaphatnam enis uziben a kizaras alapjaul szolgalo zoldet?

Ati 04-01-2007 21:20

Quote:

Originally Posted by Lik-lak (Post 83745)
erre igazabol nemvolt epkezlab magyarazat, ami meg volt, az ENGEM nem gyozott meg... :rolleyes:

Ez engem valahogy totál hidegen hagy. ;)

Andrew 04-01-2007 22:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 84182)
Ez engem valahogy totál hidegen hagy. ;)

jéééé újra itt van Ati :D

All times are GMT +1. The time now is 18:47.