![]() |
Quote:
|
Sokxor a vámosokon mulik h itélik épp meg....
vagy szurják el... Sztem tuti 100 ezer alatt kell lennie hisz most már 99kért hozzád vágnak ennél jobb konstrukciot, ami már a hülyének is megéri, persze az nem vagyok ;) |
Quote:
MediaMarkt-ban meg Tesco-ban? Azért ott nem vásárolnék. Nemrégiben kis kézirádiót árultak 10k-ért, saját állításuk szerint 3 gigás procival, fél giga rammal, és 80 giga winyóval... |
Az elébb taglalt Asus subok jönnek ki 9"-os kijelzővel... De a 600X800 még mindig perverz számomra. :confused::D:eek:
Jahh vinyókapacitás 2Gb !!!-tól 32GB-ig. /64GB-os SSD-k is vannak, de arról nem szól a fáma/ SSD cuccos lesz benne, |
Quote:
|
Quote:
De amikor a kiírások alapján nem tudod eldönteni, hogy mi is van a gép belsejében, akkor lehet nem kéne megvenni... Szép a doboza oké, no de azért ne ez alapján vásároljunk... :) |
Quote:
jogod van megnézni, én DVd házimozit vettem a Intrsparba és ott kinyitották, sőt akcis áron 1 picivel nagyobb tudásut kaptam , mivel az akciós pont elfogyott.. |
Quote:
Mert Ati szerintem a gép oldalának kinyitására gondol. Sok helyen előszeretettel ragasztanak rá garanciacímkét. Ha bármit bővíteni akarsz, nagy eséllyel megsérül. Ha baj van, mondhatják, hogy fizetős lesz a javítás/csere. Persze bővíttetheted a szervízzel is, drága óradíjért, akkor nem ugrik a gar. |
Quote:
|
Quote:
Amit nemigen tudsz megkerülni, ha szeretnél mondjuk még memóriát tenni bele. Vagy neadjisten ki szeretnéd porszívózni a belsejét. :) |
All times are GMT +1. The time now is 03:43. |